Καταρχην,θελω να μας εξηγησειο Ιεραποστολος πως το ξερει οτι πασχουν οι πουτανες απο διπολικη διαταραχη,ποια συμπτωματα βρηκε,και πως εκανε διαφοροδιαγνωση
Δευτερον αγαπητη μου Κατερινα αυτη η καραμελα περι λειτουργηματος εχει πια λιωσει...θα σου πω εγω τι ειναι η πουτανα και δη νεαρα Ρωσιδα...Μια 19χρονη σαν τα κρυα τα νεαρα,που ζουσε σε αθλια κατασταση φτωχιας στη χωρα της και χαμηλου μορφωτικου και πνευματικου επιπεδου,την φερνουν εδω τα γραφεια ευρεσεως εργασιας"μαστροπικα γραφεια" τις γλυκαινουν με πολυ χρημα οσα δεν ειχαν φανταστει ουτε στα τρελα τους ονειρα,και τις αναγκαζουν να τρωνε πουτσες και να τσιμπουκωνουνε 100δες Πακιστανους Αλβανους και εγχωριους μπουρδελιαρηδες.Και δυστυχως αυτη ΔΕΝ προκειται να ξεφυγει ποτε,παντα θα καλυπτει το κενο της με λουσα,αμαξια και κοσμηματα,αυτο ειναι το τιμημα,ενα λουλουδι να γινεται δημοσια ουρητηρια και δημοσια χεστρα.Αλλα το "αφεντικο" της την φροντιζει και την αγαπαει,της δινει και καποιο πρωτοπαληκαρο του να τη φροντιζει και ολα αυτα για χορταινουμε πουτσα εμεις οι μπουρδελιαρηδες.
Γι'αυτες δεν υπαρχει γυρισμος απαξ και μπλεξουν στην κολαση της πορνειας,δεν τις αφηνει ουτε το σωμα τους ,ουτε τα φραγκα,ουτε οι προστατες.
Λειτουργοι αγαπητη μου Κατερινα ειναι οι γιατροι...και στην περιπτωση σας οι "στρατολογοι" και τα "μαστροπικα γραφεια" οι πουτανες και δη τα μπουμπουκακια,ειναι τα αβουλα πουλημενα δουλακια,που γουσταρουμε τον ΚΩΛΟ τους και τους πουλαμε σεβασμο αξιοπρεπεια,και τους τον τουρλωνουμε με πολλα ευρω για να μπορουμε να τον ΓΑΜΑΜΕ
Καποτε η εκπτωση στην πορνεια γινοταν στους ηττηθεντες ενος πολεμου,αργοτερα η βια εξειδικευτηκε με το traffiking η αλλες μορφες βιας (πχ συζυγοι σε ενα αποτυχημενο γαμο κτλ) και τωρα ειναι το ΧΡΗΜΑ ,η νεα μορφη δουλειας για τα νιατα της Σοβιετας...και αστες να ζουν στο παραμυθι οτι κανουν λειτουργημα