Νέα

Πόσα βγάζουν οι πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 636
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
το μηνα γυρω στα 10χιλιαρικα στην τσεπη τους ΚΑΘΑΡΑ

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Τα πουτανάκια που κάνουν ct πόσα να βγάζουν?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τελικα βρήκατε ακρη ποσα λεφτα παιρνουνε ? :bigdick: :piss:

Θα το ανακοινώση ο Αλογοσκούφης με τον προϋπολογισμό του 2009 (αν τελικά καταφέρει να τον τελειώσει) αφού μπορεί να τα ενσωματώσει πάλι στο ακαθάριστο εθνικό προϊόν.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
H Marsha πάντως όσα και να βγάζει λίγα είναι  :rockon: :rockon:
Αξίζε παραπάνω!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ενταξει daniel ,με πεισες τωρα οτι εισαι πολυ υψηλου διανοητικου επιπεδου και σου ζητω ταπεινα να μου χαρισεις λιγη απ'την πνευματικοτητα σου

Παρολαυτα εμμενω στην αποψη μου,οτι το απλετο χρημα που παιρνουν ,τις εχει κανει θρασυτατες,τους εχει εμφυσησει την αγγαρεια και τον αντιεπαγγελματισμο και για του λογου το αληθες διαβαστε την κριτικη μου στο " studio Ισμηνης"(και πολλα χοντραδια δεν τα συμπεριελαβα για λογους ευθιξιας)
Σιγουρα μας θεωρουν μαλακες και το εκμεταλλευονται
Πανε οι εποχες,φχαριστιοσουν γαμησι επιπεδου ακομα και με ενα τριχιλιαρο

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
ενταξει daniel ,με πεισες τωρα οτι εισαι πολυ υψηλου διανοητικου επιπεδου και σου ζητω ταπεινα να μου χαρισεις λιγη απ'την πνευματικοτητα σου

Παρολαυτα εμμενω στην αποψη μου,οτι το απλετο χρημα που παιρνουν ,τις εχει κανει θρασυτατες,τους εχει εμφυσησει την αγγαρεια και τον αντιεπαγγελματισμο και για του λογου το αληθες διαβαστε την κριτικη μου στο " studio Ισμηνης"(και πολλα χοντραδια δεν τα συμπεριελαβα για λογους ευθιξιας)
Έχεις απόλυτο δίκιο. Άν είναι ψυχοφθόρο κλπ ας αλλάξουν επάγγελμα, διαφορετικά θα πρέπει να ανεχόμαστε να μας γράφουν όλοι οι επαγγελματίες που τους κυνηγάει το ΤΕΒΕ, η εφορία,οι τράπεζες κλπ. γιατί έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Δεν πάνε όμως οι κυρίες αυτές να γίνουν καθαρίστριες ή λατζέρες κλπ. γιατί τους αρέσει το χρήμα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μπα  στην πεινα ειναι τα κοριτσια ? λεω να κανουμε κανενα ερανο για να τα βοηθισουμε ?

Επισκέπτης

Όταν μου απευθύνεις το λόγο να βάζεις και καμία παραθεσούλα για να υπάρχει κάποια τάξη στη κουβέντα! ;)

ααα... και κάτι ακόμα μήπως μας έρχεσαι από το μέλλον? γιατί βλέπω ότι χρησιμοποιείς το ατονικό σύστημα! :think: :2funny: :2funny: :2funny:

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Μπα  στην πεινα ειναι τα κοριτσια ? λεω να κανουμε κανενα ερανο για να τα βοηθισουμε ?
Προτείνω να μπεί μπουρδελόσημο, όπως του ΟΓΑ κλπ. Τα έσοδα μπορούν νά χρησιμοποιηθούν για όλα τα μπουρδέλα ........ Είμαι σίγουρος ότι θα το ψηφίσουν όλοι στη βουλή.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
όχι στο μπουρδελόσημο ναι στο ταμείο αλληλοβοήθειας της άπορης Πουτάνας ? από τον κρατικό προϋπολογισμό ?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί τα κορίτσια κάνουν λειτούργημα ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ως αντιλαμβανεστε δεν κανουν καλα τη δουλεια τους...και το δικαιολογω:εστω οτι κανουν την απολυτη ξεπετα σε 5-6 ατομα,μηπως δε θα πληρωθουν?
και να μην ξαναερθουν αυτοι οι 5-6 ,θα ερθουν αλλοι με τα ζεστα 50αρακια τους
εξαλλου παιρναει ενας στρατωνας καθε μερα απο καθεμια τους
ερωτω λοιπον με ποιο κινητρο να ειναι καλες επαγγελματιες?
μηπως για την ψυχη της μανας τους η για την ηθικη τους?
Και πραλαβαινω την απορια του γιγα daniel ,πως συναδει ηθικη με πουτανια...και δινω την απαντηση δε συναδει.
Αλλα με μεγιστανες τους πνευματος οπως ο προαναφερθεις ,και με λοιπους πουτανοκαζανοβες δεν αλλαζει τιποτα

Τα ειπατε ολα μ'αυτη τη ρηση του σωματεμπορα παιδια,τα λογια περιτευουν,με καλυψατε πληρως

Επισκέπτης
Το γεγονός ότι δίνουν το κορμί τους σε κάθε βρωμίλο που πάει να βγάλει το άκτι του δεν σας λέει τίποτα;; Δηλαδή αυτό δεν είναι ανθυγεινή εργασία;;

Κάποιος εξυπνάκιας συγκρινε παραπάνω την πουτάνα με τον γιατρο... Καλά δεν σου κόβει καθόλου το μυαλό εσύ που το είπες;; Έχουν τις ίδιες συνθήκες εργασίας ο γιατρός με την πουτάνα;;; Την ίδια επικινδυνότητα έχουν αυτά τα 2 επαγγέλματα;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom