Επισκέπτης
Γιατι άν πραγματικά προσπαθούσε ποτέ κανείς να σταματήσει την πορνεία οι βιασμοί θα ανέβαιναν 20.000 %
+ 1.000
Γιατι άν πραγματικά προσπαθούσε ποτέ κανείς να σταματήσει την πορνεία οι βιασμοί θα ανέβαιναν 20.000 %
Διαψευστηκα δις,οταν εδωσα τα πρωτεια στον daniel,εδω εχουμε να κανουμε με τιτανες τους πνευματος και της διανοησης...(Πάθος για τη γυναίκα!)
Οταν ερχεστε κλαιγοντας και πονωντας σε μας ζητωντας βοηθεια,να δω κατα ποσον θα ηθελες να σου ανταποδωσω αυτο το ευφυιολογημα που συνεθεσες
Ελπιζω και εσυ οταν νιωσεις ετοιμος,να μου χαρισεις λιγη απο τη σοφια σου
Λαθος κανεις φιλε μου...Γιατι άν πραγματικά προσπαθούσε ποτέ κανείς να σταματήσει την πορνεία οι βιασμοί θα ανέβαιναν 20.000 %
Ο.Κ. για το θεμα των παραινεσεων,εβγαλα μονος μου το συμπερασμα απο τα προηγουμενα γραφτα σου,σορρυ.Οχι πως ειναι κατι αντικειμενικα κακο,η οτι θεωρω μαλακες οσους το εχουν κανει,ετσι?Συμβαινουν αυτα και ειναι πολυ ανθρωπινα.Αγαπητέ supermouse,
Καταρχήν, ποιός είπε οτι η Ελλάδα είναι συντηριτική χώρα - δες πως έχουμε καταντήσει
Νομίζεις ότι είναι εύκολα να παντρευτείς;; Σκέψου ότι το 50 % των αντρών φοβούνται να μιλήσουν σε μια γυναικα το υπόλοιπο 30 % λέει μελακίες και μένει ένα 20% που τσατρα πατρα το παλεύει. Πως είναι λοιπόν δυνατόν να αυξηθούν οι γάμοι;; Μάλλον οι βιασμοί και χειρονακτική εργασία θα αυξηθούν.
Στη Σουηδία οι άνθρωποι έχουν και άλλη κουλτούρα, εδώ στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό όλοι γελάνε με τα ανέκδοτα του Σεφερλή... Μην συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη ;)
Ακριβώς επειδή ξέρω από πόσους τα ακούνε αυτά καθε ημέρα, αποφεύγω διακριτικά τις κάθε είδους παραινέσεις προς τις "τάνες"
Λαθος κανεις φιλε μου...
Ο βιαστης μισει την γυναικα,εγω(και εσυ φανταζομαι)οχι.Ουτε τις πορνες μισω,τις σεβομαι αλλα δεν θα τις θεοποιησω.
Μια γυναικα που εκπορνευεται φιλε,η ιδια δεν σεβεται τον εαυτο της και το ιδιο της το σωμα.
Το πιθανοτερο αν απαγορευοταν η πορνεια θα ηταν να ανεβαιναν οι γαμοι,οι γεννησεις...
Μιλαω για την Ελλαδα,μια λιγο-πολυ συντηρητικη κοινωνια.Στην Σουηδια ας πουμε που η πορνεια εχει ντε φακτο απαγορευθει ανεβηκαν οι βιασμοι?
Και συ James Dean,δεν εισαι ο μονος που εχει πει σε μια η περισσοτερες"παρε τα λεφτα και τρεχα","ξεκολλα,σου αξιζει κατι καλυτερο"κλπ,κλπ.Δεν μιλαμε για καψουρα τωρα,μιλαμε για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ αντιδραση ενος αντρα απεναντι σε μια νεα και ομορφη γυναικα.
Ξερεις απο ποσους τα ακουνε αυτα καθε μερα?
οι πουτανες και οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες!Ρε παιδιά μην το ψαχνετε το θέμα. Υπάρχουν γυναίκες που είναι πουτάνες στο κορμί και αμείβονται με κοινωνικό αποκλεισμό, απαξίωση, και ρατσιστική διάθεση και υπάρχουν και πουτάνες στην ψυχή (οι τυχερές.....) που κερδίζουν τα πάντα στην ζωή!!!!!!!!!
Ως αντιλαμβανεστε δεν κανουν καλα τη δουλεια τους...και το δικαιολογω:εστω οτι κανουν την απολυτη ξεπετα σε 5-6 ατομα,μηπως δε θα πληρωθουν?
και να μην ξαναερθουν αυτοι οι 5-6 ,θα ερθουν αλλοι με τα ζεστα 50αρακια τους
εξαλλου παιρναει ενας στρατωνας καθε μερα απο καθεμια τους
ερωτω λοιπον με ποιο κινητρο να ειναι καλες επαγγελματιες?
μηπως για την ψυχη της μανας τους η για την ηθικη τους?
Και πραλαβαινω την απορια του γιγα daniel ,πως συναδει ηθικη με πουτανια...και δινω την απαντηση δε συναδει.
Αλλα με μεγιστανες τους πνευματος οπως ο προαναφερθεις ,και με λοιπους πουτανοκαζανοβες δεν αλλαζει τιποτα
Τα ειπατε ολα μ'αυτη τη ρηση του σωματεμπορα παιδια,τα λογια περιτευουν,με καλυψατε πληρως
εχει ξαναγραφτει ....20-10(αφεντικο)-5(τσατσα)-5(κοπελα)...οποιος πιστευει το αντιθετο απλως δεν ξερει...στα στουντιο το ιδιο παει απλως εχεις 50-30-10-10...Αν είναι 20 ευρώ η ταρίφα στην Φυλής πόσα παίρνει η πουτάνα;
Και αντίστοιχα από το 50αρικο στο studio, πόσα βγάζει καθαρά μια πουτάνα αφαιρουμένων των εξόδων;
Αξίζουν δηλ. τα κορίτσια τα λεφτά τους ή όχι;;;;
εχει ξαναγραφτει ....20-10(αφεντικο)-5(τσατσα)-5(κοπελα)...οποιος πιστευει το αντιθετο απλως δεν ξερει...στα στουντιο το ιδιο παει απλως εχεις 50-30-10-10...
Ετσι ξερω και εγω.μάγκες για 50€ στο στούντιο η πουτάνα πέρνει 25 το αφεντικό 25. η τσατσά πληρώνεται 50 εουρα όλη την βάρδια και αν ξεπεράσει ένα ποσοστό επισκέψεων πληρώνεται παραπάνω.