Νέα

Πόσα βγάζουν οι πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 636
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Διαψευστηκα δις,οταν εδωσα τα πρωτεια στον daniel,εδω εχουμε να κανουμε με τιτανες τους πνευματος και της διανοησης...(Πάθος για τη γυναίκα!)

Οταν ερχεστε κλαιγοντας και πονωντας σε μας ζητωντας βοηθεια,να δω κατα ποσον θα ηθελες να σου ανταποδωσω αυτο το ευφυιολογημα που συνεθεσες

Ελπιζω και εσυ οταν νιωσεις ετοιμος,να μου χαρισεις λιγη απο τη σοφια σου

Επισκέπτης
Διαψευστηκα δις,οταν εδωσα τα πρωτεια στον daniel,εδω εχουμε να κανουμε με τιτανες τους πνευματος και της διανοησης...(Πάθος για τη γυναίκα!)

Οταν ερχεστε κλαιγοντας και πονωντας σε μας ζητωντας βοηθεια,να δω κατα ποσον θα ηθελες να σου ανταποδωσω αυτο το ευφυιολογημα που συνεθεσες

Ελπιζω και εσυ οταν νιωσεις ετοιμος,να μου χαρισεις λιγη απο τη σοφια σου

Να σε ρωτήσω κάτι;;

Μήπως τις έχεις αποθημένο και μιλάς έτσι;;  Μήπως σου είπε καμία την ώρα που τη γαμούσες Άντε τελείωνε Γιατί αν ισχύει αυτό τότε δικαιολογημένα έχεις αυτή την εμπάθεια σε όσους έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου.

Υ.Γ. Δεν είμαι σοφός, όσο ζω μαθαίνω  ;)

Επισκέπτης
        Γιατι άν πραγματικά προσπαθούσε ποτέ κανείς να σταματήσει την πορνεία οι βιασμοί θα ανέβαιναν 20.000 %
Λαθος κανεις φιλε μου...

Ο βιαστης μισει την γυναικα,εγω(και εσυ φανταζομαι)οχι.Ουτε τις πορνες μισω,τις σεβομαι αλλα δεν θα τις θεοποιησω.

Μια γυναικα που εκπορνευεται φιλε,η ιδια δεν σεβεται τον εαυτο της και το ιδιο της το σωμα.

Το πιθανοτερο αν απαγορευοταν η πορνεια θα ηταν να ανεβαιναν οι γαμοι,οι γεννησεις...

Μιλαω για την Ελλαδα,μια λιγο-πολυ συντηρητικη κοινωνια.Στην Σουηδια ας πουμε που η πορνεια εχει ντε φακτο απαγορευθει ανεβηκαν οι βιασμοι?

Και συ James Dean,δεν εισαι ο μονος που εχει πει σε μια η περισσοτερες"παρε τα λεφτα και τρεχα","ξεκολλα,σου αξιζει κατι καλυτερο"κλπ,κλπ.Δεν μιλαμε για καψουρα τωρα,μιλαμε για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ αντιδραση ενος αντρα απεναντι σε μια νεα και ομορφη γυναικα.

Ξερεις απο ποσους τα ακουνε αυτα καθε μερα?

Επισκέπτης
Αγαπητέ supermouse,

Καταρχήν, ποιός είπε οτι η Ελλάδα είναι συντηριτική χώρα - δες πως έχουμε καταντήσει

Νομίζεις ότι είναι εύκολα να παντρευτείς;; Σκέψου ότι το 50 % των αντρών φοβούνται να μιλήσουν σε μια γυναικα το υπόλοιπο 30 % λέει μαλακίες και μένει ένα 20% που τσατρα πατρα το παλεύει. Πως είναι λοιπόν δυνατόν να αυξηθούν οι γάμοι;; Μάλλον οι βιασμοί και χειρονακτική εργασία  :jerking: θα αυξηθούν.
Στη Σουηδία οι άνθρωποι έχουν και άλλη κουλτούρα, εδώ στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό όλοι γελάνε με τα ανέκδοτα του Σεφερλή... Μην συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη  ;)

Ακριβώς επειδή ξέρω από πόσους τα ακούνε αυτά καθε ημέρα, αποφεύγω διακριτικά τις κάθε είδους παραινέσεις προς τις "τάνες"

Επισκέπτης
Αγαπητέ supermouse,

Καταρχήν, ποιός είπε οτι η Ελλάδα είναι συντηριτική χώρα - δες πως έχουμε καταντήσει

Νομίζεις ότι είναι εύκολα να παντρευτείς;; Σκέψου ότι το 50 % των αντρών φοβούνται να μιλήσουν σε μια γυναικα το υπόλοιπο 30 % λέει μελακίες και μένει ένα 20% που τσατρα πατρα το παλεύει. Πως είναι λοιπόν δυνατόν να αυξηθούν οι γάμοι;; Μάλλον οι βιασμοί και χειρονακτική εργασία  :jerking: θα αυξηθούν.
Στη Σουηδία οι άνθρωποι έχουν και άλλη κουλτούρα, εδώ στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό όλοι γελάνε με τα ανέκδοτα του Σεφερλή... Μην συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη  ;)

Ακριβώς επειδή ξέρω από πόσους τα ακούνε αυτά καθε ημέρα, αποφεύγω διακριτικά τις κάθε είδους παραινέσεις προς τις "τάνες"
Ο.Κ. για το θεμα των παραινεσεων,εβγαλα μονος μου το συμπερασμα απο τα προηγουμενα γραφτα σου,σορρυ.Οχι πως ειναι κατι αντικειμενικα κακο,η οτι θεωρω μαλακες οσους το εχουν κανει,ετσι?Συμβαινουν αυτα και ειναι πολυ ανθρωπινα.

Για το θεμα των γαμων παντως στην αναγκη θα δειχναμε περισσοτερη προσαρμοστικοτητα,ισως και τα ηθη να απελευθερωνονταν αυτη ειναι η γνωμη μου.

Να αυξανονταν οι βιασμοι ομως ΟΧΙ αυτο δεν θα γινοταν,οι ανθρωποι θα βρισκαν τον δρομο τους αλλιως και οι αντρες και οι γυναικες.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Λαθος κανεις φιλε μου...

Ο βιαστης μισει την γυναικα,εγω(και εσυ φανταζομαι)οχι.Ουτε τις πορνες μισω,τις σεβομαι αλλα δεν θα τις θεοποιησω.

Μια γυναικα που εκπορνευεται φιλε,η ιδια δεν σεβεται τον εαυτο της και το ιδιο της το σωμα.

Το πιθανοτερο αν απαγορευοταν η πορνεια θα ηταν να ανεβαιναν οι γαμοι,οι γεννησεις...

Μιλαω για την Ελλαδα,μια λιγο-πολυ συντηρητικη κοινωνια.Στην Σουηδια ας πουμε που η πορνεια εχει ντε φακτο απαγορευθει ανεβηκαν οι βιασμοι?

Και συ James Dean,δεν εισαι ο μονος που εχει πει σε μια η περισσοτερες"παρε τα λεφτα και τρεχα","ξεκολλα,σου αξιζει κατι καλυτερο"κλπ,κλπ.Δεν μιλαμε για καψουρα τωρα,μιλαμε για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ αντιδραση ενος αντρα απεναντι σε μια νεα και ομορφη γυναικα.

Ξερεις απο ποσους τα ακουνε αυτα καθε μερα?

Α δεν λέω να μήν απαιτούμε καλύτερες υπηρεσίες και σε καμμία περίπτωση δεν θεοποιώ  :2funny:. Αλλά το γεγονός ότι υπάρχει πολύς κόσμος που αν δεν μπορούσε να πάει και στις πουτάνες θα βίαζε είναι γεγονός. Μήν μπλέκεις τον κατα περίσταση βιαστή με τον κατα συρροή δολοφόνο (ίσως καί βιαστή). Το ποσοστό των αντρών που θα βίαζαν υπο συκγεκριμένες συνθήκες είναι πολύ μεγαλύτερο απο όσο μπορεί να θέλουμε να πιστεύουμε. Μιλάω και για date rape και τέτοια πράγματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αυτόν που μισεί τη γυναίκα. Αυτός είναι και ο λόγος που σε κράτη που γενικά ο νόμος εφαρμόζεται και η πορνεία γενικά  διώκεται, στα λιμάνια κάνουν τα στραβά μάτια. Αν πρόσεξες αυτό που είπα ήταν απάντηση στο γιατί η πορνεία είτε είναι, είτε είναι και, είτε μπορεί να είναι λειτούργημα. Σε καμμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι μία μορφωμένη μουνάρα που θέλει να χεστεί στο χρήμα μέσα σε 2 χρόνια δουλειάς αλλά χωρίς τις μέτριες εώς άσχημες που πάνε και με ανάπηρους και με ψυχικά διαταραγμένους θα ήταν χειρότερα για όλους τα πράγματα.

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά μην το ψαχνετε το θέμα. Υπάρχουν γυναίκες που είναι πουτάνες στο κορμί και αμείβονται με κοινωνικό αποκλεισμό, απαξίωση, και ρατσιστική διάθεση και υπάρχουν και πουτάνες στην ψυχή (οι τυχερές.....) που κερδίζουν τα πάντα στην ζωή!!!!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ρε παιδιά μην το ψαχνετε το θέμα. Υπάρχουν γυναίκες που είναι πουτάνες στο κορμί και αμείβονται με κοινωνικό αποκλεισμό, απαξίωση, και ρατσιστική διάθεση και υπάρχουν και πουτάνες στην ψυχή (οι τυχερές.....) που κερδίζουν τα πάντα στην ζωή!!!!!!!!!
οι πουτανες και οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες!

(οι πουτανες στις ψυχες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
όπως λέει και ο χιπ χόπερ Tus...

Η διαφορά από πουτάνα σε πουτάνα είναι μία,
η μια βγάζει μεροκάματο κι η άλλη κάνει ληστεία...

γιαυτό και προτιμώ πουτάνα επαγγελματία,
πουτάνες πολυτελείας... με την καμία....
;) ;) ;) ;)

:rockon:

Επισκέπτης
Ως αντιλαμβανεστε δεν κανουν καλα τη δουλεια τους...και το δικαιολογω:εστω οτι κανουν την απολυτη ξεπετα σε 5-6 ατομα,μηπως δε θα πληρωθουν?
και να μην ξαναερθουν αυτοι οι 5-6 ,θα ερθουν αλλοι με τα ζεστα 50αρακια τους
εξαλλου παιρναει ενας στρατωνας καθε μερα απο καθεμια τους
ερωτω λοιπον με ποιο κινητρο να ειναι καλες επαγγελματιες?
μηπως για την ψυχη της μανας τους η για την ηθικη τους?
Και πραλαβαινω την απορια του γιγα daniel ,πως συναδει ηθικη με πουτανια...και δινω την απαντηση δε συναδει.
Αλλα με μεγιστανες τους πνευματος οπως ο προαναφερθεις ,και με λοιπους πουτανοκαζανοβες δεν αλλαζει τιποτα

Τα ειπατε ολα μ'αυτη τη ρηση του σωματεμπορα παιδια,τα λογια περιτευουν,με καλυψατε πληρως

Rigomorti λυπάμαι για λογαριασμό σου γιατί είσαι ένας αμετανόητος ΜΑΛΑΚΑΣ! :jerking: :jerking: :jerking:

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
Αν είναι 20 ευρώ η ταρίφα στην Φυλής πόσα παίρνει η πουτάνα;
Και αντίστοιχα από το 50αρικο στο studio, πόσα βγάζει καθαρά μια πουτάνα αφαιρουμένων των εξόδων;
Αξίζουν δηλ. τα κορίτσια τα λεφτά τους ή όχι;;;;

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τα μισα παιρνουν απο καθε μπαλακι.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι παναπεί αξίζουν τα λεφτά τους?  :think:

δηλαδή αν απ'το 50ρικο η κοπέλα έπαιρνε τα 5 (αντί για τα μισά που λέει ο από πάνω) και δεν έμενες ικανοποιημένος, θα έλεγες νταξ, για 5 και πολλά της είναι?  :S

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το thread συγχωνεύτηκε

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν είναι 20 ευρώ η ταρίφα στην Φυλής πόσα παίρνει η πουτάνα;
Και αντίστοιχα από το 50αρικο στο studio, πόσα βγάζει καθαρά μια πουτάνα αφαιρουμένων των εξόδων;
Αξίζουν δηλ. τα κορίτσια τα λεφτά τους ή όχι;;;;
εχει ξαναγραφτει ....20-10(αφεντικο)-5(τσατσα)-5(κοπελα)...οποιος πιστευει το αντιθετο απλως δεν ξερει...στα στουντιο το ιδιο παει απλως εχεις 50-30-10-10...

Επισκέπτης
εχει ξαναγραφτει ....20-10(αφεντικο)-5(τσατσα)-5(κοπελα)...οποιος πιστευει το αντιθετο απλως δεν ξερει...στα στουντιο το ιδιο παει απλως εχεις 50-30-10-10...

Ε οχι και να βγαζει τα ιδια η τσατσα με την πουτανα... Ξανασκεψου το λιγο.  :idiot:

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
μάγκες για 50€ στο στούντιο η πουτάνα πέρνει 25 το αφεντικό 25. η τσατσά πληρώνεται 50 εουρα όλη την βάρδια και αν ξεπεράσει ένα ποσοστό επισκέψεων πληρώνεται παραπάνω.

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
εγω επειδη ειχα φιλικη σχεση με πουτανα που εκανε 3 μηνες στο ηρακλειο εχω να πω οτι ειχε κανει συμφωνια να παιρνει το 60 τις εκατο απο την εισπραξη της βαρδιας της.. (35 ευρω το γαμησι) και η αλλη κοπελα της βαρδιας επαιρνε τα 20 ευρω απο τα 35

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μάγκες για 50€ στο στούντιο η πουτάνα πέρνει 25 το αφεντικό 25. η τσατσά πληρώνεται 50 εουρα όλη την βάρδια και αν ξεπεράσει ένα ποσοστό επισκέψεων πληρώνεται παραπάνω.
Ετσι ξερω και εγω.

Και για τα παραπανω προγραμματα κατι αντιστοιχο:

ΠΧ: Για το προγραμμα των 80 παει απο 40 και 40 και παει λεγοντας......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom