Επισκέπτης
Τιποτα γιατι καποιοι τις γαμανε τσαμπα!
ε ναι ,οσες δεν ειναι παραδοπιστες σε σημειο να πουλανε και τη μανα τους για €, γινονται πουτανες για την επιστημη της πουτανολογιας με δυνατοτητα διδακτωρικης διατριβης στην πορνολογια...
Συμφωνώ απολύτως. Όσον αφορά το θέμα που μερικοί πάνε να τις ανακηρύξουν και αγίες, ας αφήσουμε τους συναισθηματισμούς και τις δικαιολογίες. Η πουτάνα θέλει και γαμιέται γιατί διαφορετικά θα γινότανε μέχρι και καθαρίστρια για να ζήσει.Τα παιδάκια κλπ είναι τρίχες κατσαρές.
Ρε παίδες γιατί το ρίχνετε στο πολιτικό; Λίγες Ελληνίδες, Γαλλίδες, κλπ είναι πουτάνες; Πού γαμούσαμε πριν έρθουν από τα βόρεια; Η γυναίκα που θέλει να είναι πουτάνα δεν έχει ταυτότητα. Είναι απλά πουτάνα.Ενω φιλε rigomorti εμεις οι Δυτικοι που ασπαστηκαμε τον Καπιταλισμο,το Ευρω και την Παγκοσμιοποιηση τι ωραια που περναμε !!!!!!!
Ρε παίδες γιατί το ρίχνετε στο πολιτικό; Λίγες Ελληνίδες, Γαλλίδες, κλπ είναι πουτάνες; Πού γαμούσαμε πριν έρθουν από τα βόρεια; Η γυναίκα που θέλει να είναι πουτάνα δεν έχει ταυτότητα. Είναι απλά πουτάνα.
Συμφωνώ αλλά μπλέκουν μετά με ναρκωτικά, ποτά κλπ και δεν αφήνουν περιθώρια οι ίδιες στον εαυτό τους να αλλάξουν ζωή.Λίγες γίνονται συνειδητά πουτάνες...απλά επιζητούν το πολύ και γρήγορο χρήμα νομίζοντας ότι είναι και εύκολο...όμως έχει μεγάλο ψυχικό κόστος να γαμιέσαι με τον καθένα και έτσι το επάγγελμα που "επιλέγουν" δεν είναι τόσο εύκολο όσο αρχικά αφελώς πίστευαν οι περισσότερες από αυτές!
Συμφωνώ αλλά μπλέκουν μετά με ναρκωτικά, ποτά κλπ και δεν αφήνουν περιθώρια οι ίδιες στον εαυτό τους να αλλάξουν ζωή.
και δεν εννοώ πολύ σκληρά ναρκωτικά όπως ηρωίνη...συνήθως παίρνουν κοκαίνη και μεθαμφεταμίνες!
και δεν εννοώ πολύ σκληρά ναρκωτικά όπως ηρωίνη...συνήθως παίρνουν κοκαίνη και μεθαμφεταμίνες!
Μια γυναικα γινεται πουτανα προφανος για το χρημα.αλλα εξαρταται τι προσδοκια εχει για να βγαλει τοσο χρημα?για να κανει μια περιουσια και μετα να βρει τον "μαλακα" και "καλο παιδι"για οι οικογενεια να την ταίζει?η μηπως να ειναι μια ζωη στην διαφθορα μεχρι να φαει τα ψωμια της να φτιαχτει και να μην χρειαζεται να ξαναδουλεψει???πλεον ως..."χοντροεισοδηματιας"η στην τελικη...τρελενεται για π..τσο και σου λεει ας οικονομισο!μια απο ολες της εκδοχες αυτες ειναι!αλλη δεν υπαρχει!
ενω αυτα που λες εσυ ειναι τελειως σοφτ. κατι σαν χασις και πιο μαλακο
δεν είπα ότι είναι μαλακά ναρκωτικά...απλά με την χρήση κοκαίνης και μεθαμφεταμίνης δεν καταντάς κουρέλι όπως με τη χρήση ηρωίνης!
Εγω μαλλον...μετα απο τοσα χρονια...πρεπει να εχω πεσει στα σκληρα...
Αλλιως δεν εξηγειται αυτα που διαβαζω...!!!
Εγω μαλλον...μετα απο τοσα χρονια...πρεπει να εχω πεσει στα σκληρα...
Αλλιως δεν εξηγειται αυτα που διαβαζω...!!!
κοιτα με συνεχη χρηση ολα σε κανουν καπως. ακομα και το μπαφο. ξερω αρκετους καμενους που ευτυχως δεν κανουν ενεσεις