Νέα

Πόσα βγάζουν οι πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 636
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
νταξι ρε φιλαρακι δεν σου ειπα κ τιποτα τι τρελενεσαι....Παντως επειδη μου ελεγες για μαντονα εγω προτιμω καρολαιν φιλε καμια σχεση σε ομορφια.κ δεν μιλαω για υπηρεσια εννοειται οτι ειναι η μαντονα καλυτερη.

δε τρελλαινομαι ματζεστικ...δεν υπάρχει κανενας λόγος να μας απασχολει πόσα βγαζουν οι πουτανες, καλα κανουν...και γιαυτό το κανουν γιατι βγαζουν ΠΟΛΛΑ λεφτα και κανουν bella vita, μαλλον θα επρεπε να μας απασχολει πόσα βγαζουν οι πολιτικοι οι βουλευτες και τα λοιπα αποβρασματα  ;) φιλικά...

όσο για καρολαιν μαντονα περι ορέξεως...εσενα σαρεσει το φρεσκο λευκό κρασί και εμένα το κόκκινο παλαιωμένο  ;)

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
έτσι είναι... παίρνουν όσα παίρνουν και μπράβο τους διότι είναι αρκετά για τη δουλειά που κάνουν που για εμάς τους ανδρες φαίνεται εύκολη αλλά είναι αρκετά δυσκολη διότι οπως έχουμε ξαναπεί... θεωρείται πως τις παραπάνω φορές μια γυναίκα και γενικώς το περισσότερο ποσοστό των γυναικών για να ενεργήσει σεξουαλικά χρειάζεται και μια ψυχική επαφή από τον παρτενερ της και αυτό είναι το φυσιολογικό(που αποκτάται μέσω και κοινωνικής επαφής και πολλών άλλων παραμέτρων). Οι πόρνες δεν έχουν ψυχική επαφή με τον παρτενέρ τους (που χρόνος και τόσοι πολλοί που περνάνε από πάνω τους κάθε φορά) και αναγκάζονται πολλές φορές να υποκρίνονται(παραφύση) και αυτός ο ψυχαναγκασμός είναι που προκαλεί την ψυχική φθορά τον πόνο και τα προβλήματα. Οι γυναίκες στο σεξ είναι λίγο πιο ευαίσθητες και συναισθηματικές από τους άντρες. Μπαίνει και μέσα και το θέμα ότι πωλούν το σώμα τους(και την ψυχή τους-ψυχαναγκασμός είπαμε) για λεφτά, καθως και το θέμα της περηφάνειας και ολοκληρώνεται το κακο.

Δεν πιστεύω όμως ότι και οι άντρες δεν θέλουν μια έστω λίγη ψυχική επαφή αλλά οι γυναίκες θέλουν περισσότερη. Και με πουτάνα να πας πιστεύω αν πας την δεύτερη φορά μαζί της θα είναι καλύτερα παρά η πρώτη(και αυτό πιστεύω είναι και μαθηματικά πιθανό). Επιπρόσθετα πιστεύω και η ελάχιστη ψυχική επαφή κάνει καλύτερο το σεξ και πιο απολαυστικό, είναι πολύ άχαρο το ψεκάστε σκουπίστε, τελιώσατε....

Δεν ξέρω όμως εαν γίνεται να ξεπερνούν το στάδιο της ψυχικής αυτης αύνδεσης που χρειάζεται για να ενεργήσουν σεξουαλικά (ολική ψυχική αλλοτρίωση), όσες το χρειάζονται  και να το βλέπουν εντελώς επαγγελματικά (δεν θα πρέπει ομως τότε να θεωρείται τόσο δυσκολη δουλειά τότε) ή ακόμα να φτάνουν στο σημείο να λένε... κοίτα τον βλάκα ήρθε και μου έσκασε 100/200/400 ευρω για να του κάτσω μια δυο ώρες...  :think:

ότι και να συμβαίνει που δεν ξέρω οπως λέει και το τραγούδι... άβυσσος η ψυχη της γυναίκας και αυτό κατ'εμενα δεν με αφήνει να την χαρακτηρίσω ασθενές φύλο παρα να περιοριστώ στο χαρακτηρισμό στη σωματική διάπλαση μόνο... και σίγουρα τα λεφτά που βγάζουν οι πόρνες είναι απιστευτα πολλά...

Ισχυει αυτο που λες σε καποιες που το κανουν προσορινα ξερω καποιες κοπελες ομως στο εξωτερικο που ειναι ηθοποιαρες και βγαζουν 1 με 1.5 χιλιαδες την μερα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Προφανώς και βγάζουν πολλά, αλλά ας αναρωτηθόύμε αν θα μπορούσαμε στη θέση τους να κάναμε το ίδιο (πολλά τα λεφτά, αλλά το κόστος που πληρώνουν σε πολλά επίπεδα είναι τεράστιο-πιθανόν κάποιες να σημαδευτούν για μια ζωή, οπότε όσα λεφτά και να βγάλουν...)

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Προφανώς και βγάζουν πολλά, αλλά ας αναρωτηθόύμε αν θα μπορούσαμε στη θέση τους να κάναμε το ίδιο (πολλά τα λεφτά, αλλά το κόστος που πληρώνουν σε πολλά επίπεδα είναι τεράστιο-πιθανόν κάποιες να σημαδευτούν για μια ζωή, οπότε όσα λεφτά και να βγάλουν...)
Αυτο ειναι αλλο θεμα γι'αυτο και υπαρχει διαφορα μεταξυ τους σε υπηρεσιες τιμες και ολα,αυτες που το κανουν γιατι τους αρεσει εστω και λιγο δεν κανουν αυτα που κανουν αυτες που θελουν μονο το χρημα

Επισκέπτης

δειτε τις φωτο στο κατω μερος της σελιδας. νομιζω οτι οι πουτανες παιρνουν λιγα λεφτα για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οι πουτανες παιρνουν γυρω στα 6 με 7 χιλιαρικα το μηνα.Προσωπικα εγω αυτα δεν τα εχω δει πουθενα καποια κοινα τα εχω δει σε παππουδες και γιαγιαδες....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε φιλε εγω αυτα δεν τα εχω δει πουθενα ειναι πολυ σπανια.....τωρα τι να οσυ πω...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού.
πολλές από τις παθήσεις είναι ανίατες ή/και χρόνιες, γι' αυτό προσέχετε.
νομίζω ότι οι πιο συχνές παθήσεις είναι αυτές με των νυχών καθώς ξέρω πολλούς που έχουν τέτοια προβλήματα.

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1

δειτε τις φωτο στο κατω μερος της σελιδας. νομιζω οτι οι πουτανες παιρνουν λιγα λεφτα για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν
Πριν ξεκινησουν να κανουν αυτο που κανουν ομως υποτιθεται οτι τα ξερουν η θα επρεπε να τα ξερουν αυτα

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
ετυχε να ημουν πριν καιρο τελευταιος πελατης σε οικο του μεταξουργειου και ενω τελειωσα η κοπελα βγηκε να παρει το μισθο της.ακουσα πεντακαθαρα οτι επαιρνε 240 ευρω.αρα λεμε 240χ7 μερες=1680.  1680χ4 εβδομαδες=6720 το μηνα!!!!!!!!!!!.και προσεξτε σε ενα οικο του 15ευρου....φανταστειτε στα 20ευρου και μην μιλησω για τα στουντιο του 50ευρου και 100ευρου.ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ 600-700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετυχε να ημουν πριν καιρο τελευταιος πελατης σε οικο του μεταξουργειου και ενω τελειωσα η κοπελα βγηκε να παρει το μισθο της.ακουσα πεντακαθαρα οτι επαιρνε 240 ευρω.αρα λεμε 240χ7 μερες=1680.   1680χ4 εβδομαδες=6720 το μηνα!!!!!!!!!!!.και προσεξτε σε ενα οικο του 15ευρου....φανταστειτε στα 20ευρου και μην μιλησω για τα στουντιο του 50ευρου και 100ευρου.ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ 600-700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ....

απο το να στα τρωνε οι εξω τυπε και να μην πηδας κιολας
καλυτερα οι πουτανες  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
γιατι πρεπει να σου φαει λεφτα αναγκαστικα η γκομενα?και τι συγκρινεις το τεταρτο σε οικο με το οση ωρα παει με την γκομενα?η γνωμη μου ειναι οτι για τα λεφτα τους επρεπε τουλαχιστον 25 λεπτα να εμεναν στο δωματιο..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ετυχε να ημουν πριν καιρο τελευταιος πελατης σε οικο του μεταξουργειου και ενω τελειωσα η κοπελα βγηκε να παρει το μισθο της.ακουσα πεντακαθαρα οτι επαιρνε 240 ευρω.αρα λεμε 240χ7 μερες=1680.   1680χ4 εβδομαδες=6720 το μηνα!!!!!!!!!!!.και προσεξτε σε ενα οικο του 15ευρου....φανταστειτε στα 20ευρου και μην μιλησω για τα στουντιο του 50ευρου και 100ευρου.ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ 600-700 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ....

4 εβδομάδες?

4249082560_7fb6a846c9_z.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom