You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα βγάζουν οι πουτάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 636
- Εμφανίσεις 89K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
ναι αγαπη μου θα ερθω δεν μου ειπες ομως που δουλευεις να δω αν μου κανεις?
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
εφερα τσιρωτα γαζες και μπετο σορρυ αλλα δε βρηκα γυψο
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Όοοοοοχιιιιι...μην του λες τέτοια και αυτοκτονήσει τώρα...ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ.....!!!η κατερινα έχω την εντύπωση πως σταμάτησε φίλε
11880 πουτσεσ εφαγι το κατρινακι δε θελ αλλησ κρυμαααα.11880 τυχαιου δεν νουμιζου.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Μαλλον η Κατερινα ειναι μπαζακι οποτε ακυρο η επισκεψη.τα λεμε.δεν ΣΚΟΤΩΝΩ αλλο χρονο για την παρτυ σου.....
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Πεθύμησα Kατερινιό
το ξύπνιο σου μουτράκι
που είναι γνήσια Κρητικό...
κι ας έχει και μουστάκι!
Ίντα κάνεις Κατερινίο ? :-*
α φιλαρακ ολα κι ολα για να εφαγυ 11880 π....μονο μπαζακ δεν θα νη.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Έεεεεεεετσι αγόρι μου...καλά το πας..Μαλλον η Κατερινα ειναι μπαζακι οποτε ακυρο η επισκεψη.τα λεμε.δεν ΣΚΟΤΩΝΩ αλλο χρονο για την παρτυ σου.....
Και επί τη ευκαιρία..κοίτα δίπλα το αβαταρ μου..η φωτό είναι δική μου..
Εκεί σ'έχω γραμμένο..ακριβώς..κάτω απο το 69..
Χαχαχαχαχαχ...!!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Χαχαχαχαχαχαχ...γεια σου αστέρι μου...Πεθύμησα Kατερινιό
το ξύπνιο σου μουτράκι
που είναι γνήσια Κρητικό...
κι ας έχει και μουστάκι!
Ίντα κάνεις Κατερινίο ? :-*
Καλά είμαι..
Να..κάθομαι εδώ ήσυχα-ήσυχα και τσακώνομαι..
Τίποτα το καινούριο...χαχαχαχαχ...
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Μαλλον η Κατερινα ειναι μπαζακι οποτε ακυρο η επισκεψη.τα λεμε.δεν ΣΚΟΤΩΝΩ αλλο χρονο για την παρτυ σου.....
Στου Ψηλορείτη τη κορυφή
ήταν ένα γαϊδούρι
και σα το καλοκοίταξα
εσου 'μοιαζε στη μούρη
καλυνυχτα κατρινακι.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
το 69 που ειναι δεν το βλεπω κανε μεγεθυνση στην εικονα πλιζΈεεεεεεετσι αγόρι μου...καλά το πας..
Και επί τη ευκαιρία..κοίτα δίπλα το αβαταρ μου..η φωτό είναι δική μου..
Εκεί σ'έχω γραμμένο..ακριβώς..κάτω απο το 69..
Χαχαχαχαχαχ...!!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Έλα ρε μπάρε...πάνω στο βρακί είναι...άντε κι εσυ...χαχαχαχαχτο 69 που ειναι δεν το βλεπω κανε μεγεθυνση στην εικονα πλιζ
Κάτσε να δω που αλλού την έχω..
Εδώ είναι...
Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
Ε οποιαδηποτε δουλεια κανεις αν εισαι καλος βγαζεις λεφτα κι αν εισαι μαπας παιρνεις τ @ρχιδι@.
Δεν υπαρχουν στανταρ. Ουτε μπορει καποιος να πει ζηλευω μια πουτανα επειδη βγαζει τοσα. Ουτε ομως μπορει να πει τη λυπαμαι γιατι ειναι πουτανα και θα χει ψυχολογικα και ειναι περιθωριοποιημενη κλπ κλπ. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Θα υπαρχουν και πουτανες που βγαζουν αρκετα και ειναι σχετικα ευτυχισμενες και αλλες που δε θα βγαζουν αρκετα και αλλες που σιχαινονται αυτο που κανουν και τον εαυτο τους. Αλλες που αξιζουν οσο ενα κοματι κρεας και καποια στιγμη θα τις πεταξουν, αλλες που ζουνε μες στη χλιδα και κονομανε απειρα.
Δεν υπαρχουν στανταρ. Το μονο στανταρ ειναι οτι γαμιουνται στη δουλεια για βγαλουν οτι βγαλουν
Περα απο την πλακα ειναι πολυ δυσκολη δουλεια, οσο ευκολο κι αν φαινεται οτι απλα ανοιγουν τα ποδια, ομως δεν ειναι τοσο απλα παντα, και σιγουρα ειναι λειτουργημα η δουλεια τους, αλλα οπως το βλεπουμε εμεις ετσι πρεπει κι αυτες να το βλεπουν οτι κανουν ενα λειτουργημα κι οχι απλα οτι κονομανε...
Απλα πιστευω οτι ειναι μια δουλεια με μεγαλες διαφορες μεσα στο επαγγελμα. Δηλαδη αν εισαι γιατρος εισαι γιατρος. Και καλος και κακος κατι θα οικονομας και θα σε σεβονται. Ενω πουτανα η τοπ μπορει να ζει σα βασιλισσα ενω η χειροτερη σα το χειροτερο σκουπιδι.
Και σιγουρα ειναι μια δουλεια με ημερομηνια ληξης. Δηλαδη μπορει να φαινονται σε καποιες περιπτωσεις τα λεφτα καλα αλλα ποσο θα την κανει αυτη τη δουλεια; Και μετα τι θα κανει;
Δεν υπαρχουν στανταρ. Ουτε μπορει καποιος να πει ζηλευω μια πουτανα επειδη βγαζει τοσα. Ουτε ομως μπορει να πει τη λυπαμαι γιατι ειναι πουτανα και θα χει ψυχολογικα και ειναι περιθωριοποιημενη κλπ κλπ. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Θα υπαρχουν και πουτανες που βγαζουν αρκετα και ειναι σχετικα ευτυχισμενες και αλλες που δε θα βγαζουν αρκετα και αλλες που σιχαινονται αυτο που κανουν και τον εαυτο τους. Αλλες που αξιζουν οσο ενα κοματι κρεας και καποια στιγμη θα τις πεταξουν, αλλες που ζουνε μες στη χλιδα και κονομανε απειρα.
Δεν υπαρχουν στανταρ. Το μονο στανταρ ειναι οτι γαμιουνται στη δουλεια για βγαλουν οτι βγαλουν
Περα απο την πλακα ειναι πολυ δυσκολη δουλεια, οσο ευκολο κι αν φαινεται οτι απλα ανοιγουν τα ποδια, ομως δεν ειναι τοσο απλα παντα, και σιγουρα ειναι λειτουργημα η δουλεια τους, αλλα οπως το βλεπουμε εμεις ετσι πρεπει κι αυτες να το βλεπουν οτι κανουν ενα λειτουργημα κι οχι απλα οτι κονομανε...
Απλα πιστευω οτι ειναι μια δουλεια με μεγαλες διαφορες μεσα στο επαγγελμα. Δηλαδη αν εισαι γιατρος εισαι γιατρος. Και καλος και κακος κατι θα οικονομας και θα σε σεβονται. Ενω πουτανα η τοπ μπορει να ζει σα βασιλισσα ενω η χειροτερη σα το χειροτερο σκουπιδι.
Και σιγουρα ειναι μια δουλεια με ημερομηνια ληξης. Δηλαδη μπορει να φαινονται σε καποιες περιπτωσεις τα λεφτα καλα αλλα ποσο θα την κανει αυτη τη δουλεια; Και μετα τι θα κανει;
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
call girl σαν τιν τζενη σαν τιν ευα , πρεπει να βγαζουν περιπου , δηλαδη 3 ραντεβου το λιγοτερο τιν μερα επι 100 ευρω = 300 , 300 ευρω επι 5 μερες τιν εβδομαδα , το ελαχιστο , = 1500 ευρω , 1500 επι 4 εβδομαδες τον μηνα = 6000 , δεν ειναι κακο να εισαι γυναικα τιν σημερον εποχη
έτσι είναι... παίρνουν όσα παίρνουν και μπράβο τους διότι είναι αρκετά για τη δουλειά που κάνουν που για εμάς τους ανδρες φαίνεται εύκολη αλλά είναι αρκετά δυσκολη διότι οπως έχουμε ξαναπεί... θεωρείται πως τις παραπάνω φορές μια γυναίκα και γενικώς το περισσότερο ποσοστό των γυναικών για να ενεργήσει σεξουαλικά χρειάζεται και μια ψυχική επαφή από τον παρτενερ της και αυτό είναι το φυσιολογικό(που αποκτάται μέσω και κοινωνικής επαφής και πολλών άλλων παραμέτρων). Οι πόρνες δεν έχουν ψυχική επαφή με τον παρτενέρ τους (που χρόνος και τόσοι πολλοί που περνάνε από πάνω τους κάθε φορά) και αναγκάζονται πολλές φορές να υποκρίνονται(παραφύση) και αυτός ο ψυχαναγκασμός είναι που προκαλεί την ψυχική φθορά τον πόνο και τα προβλήματα. Οι γυναίκες στο σεξ είναι λίγο πιο ευαίσθητες και συναισθηματικές από τους άντρες. Μπαίνει και μέσα και το θέμα ότι πωλούν το σώμα τους(και την ψυχή τους-ψυχαναγκασμός είπαμε) για λεφτά, καθως και το θέμα της περηφάνειας και ολοκληρώνεται το κακο.
Δεν πιστεύω όμως ότι και οι άντρες δεν θέλουν μια έστω λίγη ψυχική επαφή αλλά οι γυναίκες θέλουν περισσότερη. Και με πουτάνα να πας πιστεύω αν πας την δεύτερη φορά μαζί της θα είναι καλύτερα παρά η πρώτη(και αυτό πιστεύω είναι και μαθηματικά πιθανό). Επιπρόσθετα πιστεύω και η ελάχιστη ψυχική επαφή κάνει καλύτερο το σεξ και πιο απολαυστικό, είναι πολύ άχαρο το ψεκάστε σκουπίστε, τελιώσατε....
Δεν ξέρω όμως εαν γίνεται να ξεπερνούν το στάδιο της ψυχικής αυτης αύνδεσης που χρειάζεται για να ενεργήσουν σεξουαλικά (ολική ψυχική αλλοτρίωση), όσες το χρειάζονται και να το βλέπουν εντελώς επαγγελματικά (δεν θα πρέπει ομως τότε να θεωρείται τόσο δυσκολη δουλειά τότε) ή ακόμα να φτάνουν στο σημείο να λένε... κοίτα τον βλάκα ήρθε και μου έσκασε 100/200/400 ευρω για να του κάτσω μια δυο ώρες...
ότι και να συμβαίνει που δεν ξέρω οπως λέει και το τραγούδι... άβυσσος η ψυχη της γυναίκας και αυτό κατ'εμενα δεν με αφήνει να την χαρακτηρίσω ασθενές φύλο παρα να περιοριστώ στο χαρακτηρισμό στη σωματική διάπλαση μόνο... και σίγουρα τα λεφτά που βγάζουν οι πόρνες είναι απιστευτα πολλά...