Νέα

Πόσα βγάζουν οι πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 636
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
θα σας πω εγω και ας το επιβαιβαιωσει καποια πουτανα απο μεσα εδω.λοιπον απο ενα γαμησι του πενηνταρικου παιρνει 20 η πουτανα,20 το στουντιο και 10 η τσατσα.Η ιδια αναλογια ειναι και με τα αλλα προγραμματα μεγαλυτερα του πενηνταρικου.Με λιγα λογια λοιπον μια πουτανα που παιρνει 10 γαμησια την μερα το λιγοτερο σας λεω επι 20 ευρω ισουται με 200 ευρω την μερα επι 30 ημερες ισουται με 6 χιλιαρικα το μηνα.Εμεις τι παιρνουμε?8 κατοσταρικα!τα συμπερασματα δικα σας.......
[/quot

Κατερινακι69 σωστα δεν τα λεω?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
θα σας πω εγω και ας το επιβαιβαιωσει καποια πουτανα απο μεσα εδω.λοιπον απο ενα γαμησι του πενηνταρικου παιρνει 20 η πουτανα,20 το στουντιο και 10 η τσατσα.Η ιδια αναλογια ειναι και με τα αλλα προγραμματα μεγαλυτερα του πενηνταρικου.Με λιγα λογια λοιπον μια πουτανα που παιρνει 10 γαμησια την μερα το λιγοτερο σας λεω επι 20 ευρω ισουται με 200 ευρω την μερα επι 30 ημερες ισουται με 6 χιλιαρικα το μηνα.Εμεις τι παιρνουμε?8 κατοσταρικα!τα συμπερασματα δικα σας.......
Κατ'αρχάς...λάθος τα λες..
Τί? Ποιά είμαι?
Μια....τυχαία πουτάνα που σου απαντάει τώρα μιας και είμαι εδώ βέβαια..
Έχω λίγο χρόνο ακόμα να σκοτώσω πριν πάω για ύπνο..
Και γιατί αυτό το υφάκι?
Τί δηλαδή..."τα συμπεράσματα δικά σας"?
Ζηλεύεις?

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11

ναι παίρνουμε 800 το μηνα και οι πουτανες 6000 και οι τσατσαδες 3000 αλλά εμεις τους τα δινουμε, αν σε ''ενοχλει'' μην τους τα δινεις...ή πηγαινε ''στείσε κώλο'' και εσυ, σε καμια περιπτωση δε θελω να σε ειρωνευτω πάντως  ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι παίρνουμε 800 το μηνα και οι πουτανες 6000 και οι τσατσαδες 3000 αλλά εμεις τους τα δινουμε, αν σε ''ενοχλει'' μην τους τα δινεις...ή πηγαινε ''στείσε κώλο'' και εσυ, σε καμια περιπτωση δε θελω να σε ειρωνευτω πάντως  ;)

νταξι ρε φιλαρακι δεν σου ειπα κ τιποτα τι τρελενεσαι....Παντως επειδη μου ελεγες για μαντονα εγω προτιμω καρολαιν φιλε καμια σχεση σε ομορφια.κ δεν μιλαω για υπηρεσια εννοειται οτι ειναι η μαντονα καλυτερη.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Κατ'αρχάς...λάθος τα λες..
Τί? Ποιά είμαι?
Μια....τυχαία πουτάνα που σου απαντάει τώρα μιας και είμαι εδώ βέβαια..
Έχω λίγο χρόνο ακόμα να σκοτώσω πριν πάω για ύπνο..
Και γιατί αυτό το υφάκι?
Τί δηλαδή..."τα συμπεράσματα δικά σας"?
Ζηλεύεις?

ε πεστα σωστα τοτε εσυ κ μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Δεν ξερω ρε παιδια νομιζω οτι τα παιρνουν χοντρα οι πουτανες
Με το φτωχο μου το μυαλο, εστω καποια που δουλευει 8ωρο σε studio ,εστω οτι ερχεται ενας πελατης/ωρα=8πελατες και εστω οτι περνουν ολοι το απλο 50αρικο=400ευρω εστω οτι αναλογουν τα μισα στην πουτανα=200ευρω*30μερες=6000ευρω/μηνα στη χειροτερη.Εδω και φτασμενος γιατρος δε βγαζει τοσα το μηνα
Μηπως να φορεσω ψηλα τακουνια και να κατεβω στη Συγγρου :boobies:
Που να δεις τι περνουν οι ct και τα cg και μαυρα κιολας θα χασεις την μπαλα η θα βγεις μια ωρα νωριτερα στη Συγγρου που λες

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τι να ζηλευψω αγαπη μου που γαμιεσται με τον καθε αλβανο κ πακιστανο μπιχλιαρη και περνετε 6 χιλιαρικα το μηνα?οχι ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ε πεστα σωστα τοτε εσυ κ μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ σου ζαλίζω τ'αρχίδια μαρή στραβομπετούγια?
Άμα θες να κλαίγεσαι μη κάνεις μάθημα στους άλλους τι κάνουν και τι ράνουν οι πουτάνες..ούτε στα παίρνουν με το ζόρι μέσα από το παντελόνι..
Κάτσε και λιώσε στη μαλακία να σου έρχεται φθηνότερα..ωχουουουου...

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
προσχη ρε πουντικια.δεν θελου ρε πουντικουμαχιεσ.ναστε αγαπημεν ρε.

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αυτεσ τησ κουβεντεσ να τησ σκεφταιστε πριν τησ λετε βρε.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αχ κατερινακι μου πρεπει να ερθω να σου ριξω δυο τρεις πουτσους ωραιους να γουσταρεις.Αληθεια που δουλευεις?για να δω και καμια φωτο μην εισαι τυροπιτουλα.....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ σου ζαλίζω τ'αρχίδια μαρή στραβομπετούγια?
Άμα θες να κλαίγεσαι μη κάνεις μάθημα στους άλλους τι κάνουν και τι ράνουν οι πουτάνες..ούτε στα παίρνουν με το ζόρι μέσα από το παντελόνι..
Κάτσε και λιώσε στη μαλακία να σου έρχεται φθηνότερα..ωχουουουου...

αυτό ακριβώς έκανε ο Διογένης ο Κυνικός! :sunglasses:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αχ κατερινακι μου πρεπει να ερθω να σου ριξω δυο τρεις πουτσους ωραιους να γουσταρεις.Αληθεια που δουλευεις?για να δω και καμια φωτο μην εισαι τυροπιτουλα.....
Να έρθεις...να έρθεις..
Πλύνε και το κωλαράκι σου καλού κακού..!!

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πω πω τηδα τουρα ρε μαγκισ.στουντιου απο 30 ιυρω ξεκινμα  ααααααα θα φαμει καλα ρε αμπρρρρρρρρ.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

η κατερινα έχω την εντύπωση πως σταμάτησε φίλε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
εφερα τσιρωτα γαζες και μπετο σορρυ αλλα δε βρηκα γυψο :grin: