Μήπως πρέπει να μεταναστεύσουμε ? ?
δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό που θα γράψω, αλλά σε συζήτηση που έκανα πρόσφατα με υπάλληλο πιτσαρίας, ενώ καθόμουνα και περίμενα την παραγγελία μου, με γεωγραφικό στίγμα στον πέραν του ατλαντικού "σύμμαχό" μας, όταν τον ρώτησα πόσα έπαιρνε τον μήνα, μου απάντησε καθαρά 2 με 2,5 χιλιάδες δολλάρια... όταν του είπα τις δικές μου αμοιβές του έπεσε το σαγόνι -όχι από θαυμασμό πάντως...
καλά είμαστε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα διαφθοράς που προσπαθούμε να περάσουμε την Μποτσουάνα...
πώς να μην φοροδιαφεύγει κάποιος, όταν ο κατά περίπτωση πολιτικός ή δημόσιος υπάλληλος σε κάποιους τομείς διαχειρίζεται δις ευρώ και δηλώνει ψίχουλα...?
όταν κάποτε βγει κάποιος πρωθυπουργός και πει το πραγματικό μέγεθος των κερδών του, τότε θα έχει και το ηθικό έρεισμα να απαιτήσει από τον κάθε ΄Ελληνα ειλικρινείς φορολογικές δηλώσεις για να πάει μπροστά ή χώρα...
μέχρι τότε ό,τι και να πούμε για τα ελληνικά εισοδήματα θα είναι περίπου αλήθεια και περίπου ψέματα, είτε εδώ είτε στην εφορία είτε σε γκάλοπ -αν δηλώσω 0 ευρώ ή >150000 ποιός θα μπορεί να το διασταυρώσει?
Υ/Γ
έτυχε να με ακολουθούν από πίσω οι μαγαζάτορες έντρομοι άρον άρον να μου δώσουν την απόδειξη που εγώ δεν πήρα μαθημένος από τον ελληνικό αφορολόγητο παράδεισο...