You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα βγάζετε το χρόνο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 546
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Και πόσο έγραψες αν επιτρέπετε;;τα ιδιαίτερα πάντως δεν είναι και τόσο αεριτζίδικα λεφτά όσο υποστηρίζουν μερικοί...
εσύ πρέπει να είσαι των θετικών επιστημών γι' αυτό έχεις χεσμένη την ορθογραφία.
έγραψα περίπου 90% στο γνωστικό αντικείμενο, 70% στην ειδική παιδαγωγική και 52% (ή και παραπάνω, δεν θυμάμαι πλέον καλά) στα παιδαγωγικά
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Είναι πάρα πολύ απαιτητικά...και σου βγαινει η ψυχή και με καλούς μαθητές και με τούβλα!!σε πληρώνουν όποτε το θυμηθούν...σου αλλάζουν το πρόγραμμα όποτε γουστάρουν..
υπάρχουν κι εδώ τα συν και τα πλην. αν σου βγαίνει η ψυχή στα ιδιαίτερα, σκέψου τι παθαίνεις στην τάξη όπου υπάρχει μια γενικότερη αντίδραση των μαθητών έναντι των καθηγητών
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Πάντως αυτός που έγραψε για τον ΑΣΕΠ πρέπει να χει μεσάνυχτα!
δεν κατάλαβα λέξη. εξήγησέ μου, αν θες
Και συ δεν μου κάνεις και πολύ για φιλόλογος..αλλώστε οι χειρότεροι εκπαιδευτικοί που πέρασαν ποτέ από τα σχολεία μας ήταν επιτυχόντες του ΑΣΕΠεσύ πρέπει να είσαι των θετικών επιστημών γι' αυτό έχεις χεσμένη την ορθογραφία.
έγραψα περίπου 90% στο γνωστικό αντικείμενο, 70% στην ειδική παιδαγωγική και 52% (ή και παραπάνω, δεν θυμάμαι πλέον καλά) στα παιδαγωγικά
Νεοδιόριστος με 1400 μικτά;;;καλά θα ταν...υπάρχουν κι εδώ τα συν και τα πλην. αν σου βγαίνει η ψυχή στα ιδιαίτερα, σκέψου τι παθαίνεις στην τάξη όπου υπάρχει μια γενικότερη αντίδραση των μαθητών έναντι των καθηγητών
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
1300 ειναιΝεοδιόριστος με 1400 μικτά;;;καλά θα ταν...
καθηγητης
οχι δασκαλος
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Και συ δεν μου κάνεις και πολύ για φιλόλογος..αλλώστε οι χειρότεροι εκπαιδευτικοί που πέρασαν ποτέ από τα σχολεία μας ήταν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ
πώς το κατάλαβες ότι δεν είμαι φιλόλογος δηλαδή; ωραία η δεύτερη διαπίστωση. τι δείγμα πήρες;
Σε παραμεθώρια ;μπορει...1300 ειναι
καθηγητης
οχι δασκαλος
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Νεοδιόριστος με 1400 μικτά;;;καλά θα ταν...
πότε το είπα εγώ αυτό;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
μωρη τι λες;Σε παραμεθώρια ;μπορει...
παντου ειναι το ιδιο
Κάτι καταλαβαίνω και γω... ;)πώς το κατάλαβες ότι δεν είμαι φιλόλογος δηλαδή; ωραία η δεύτερη διαπίστωση. τι δείγμα πήρες;
Μπορεί να θέλες αγαπητέ μου ,α λλά δεν είναι έτσι.. ;)μωρη τι λες;
παντου ειναι το ιδιο
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
για πεςΜπορεί να θέλες αγαπητέ μου ,α λλά δεν είναι έτσι.. ;)
πως ειναι;
Ρώτα κανα γνωστό σου που έκανε αναπληρωτής στην Αθήνα , και έναν που έκανε π.χ Αλεξανδρούπολη και θα σου πει την διαφορά...για πες
πως ειναι;
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
τι αναπληρωτης μωρεΡώτα κανα γνωστό σου που έκανε αναπληρωτής στην Αθήνα , και έναν που έκανε π.χ Αλεξανδρούπολη και θα σου πει την διαφορά...
για μονιμος λεμε
ξυπναααααααααααααααααα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μπορεί να θέλες αγαπητέ μου ,α λλά δεν είναι έτσι.. ;)
για πες, λοιπόν, εσύ που ξέρεις, πόσος είναι ο μισθός του νεοδιόριστου.
tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
φίλε poker το έχω και εγώ ακούσει αυτό αλλά δε μου βγαίνει. και απο φίλους που ρωτάω και απο ότι ξέρω απο κοινοτικά προγράμματα (και ξέρω αρκετά) και απο ότι ξέρω απο την ναυτιλία ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ να ζει μια χώρα. Εν πάση περιπτώση δεν περιμένω απάντηση (είναι πολύ πιο δύσκολη και ξεπερνάει το σκοπό του site) αλλά απλά θέτω τον προβληματισμό μου.
Εχεις λα8ος
ναυτιλια/τουρισμος/κατασκευες + ιδιωτικη καταναλωση (το spread που ανεφερ8ει)
as simple as that
Σε πληροφορώ αγαπητέ πως οι μισθοί αυτών των 2 είναι περίπου ίδιοι...και τα επιδόματα ΕΠΙΣΗΣ ιδια!!!τι αναπληρωτης μωρε
για μονιμος λεμε
ξυπναααααααααααααααααα
Μ α καλά αυτός ο επιτυχών που είναι να στα πει ένα χεράκι;;;;;