Νέα

Πόσα βγάζετε το χρόνο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα πληρώνεστε (μικτά) τον χρόνο;

• 0 ευρώ (είμαι άφραγκος)

Ψήφοι: 56 17,1%
  • 1-10.000 ευρώ

Ψήφοι: 57 17,4%
  • 10.001-30.000 ευρώ

Ψήφοι: 90 27,5%
  • 30.001-50.000 ευρώ

Ψήφοι: 36 11,0%
  • 50.001-70.000 ευρώ

Ψήφοι: 18 5,5%
  • 70.001-100.000 ευρώ

Ψήφοι: 11 3,4%
  • 100.001-150.000 ευρώ

Ψήφοι: 11 3,4%
  • 150.001-το άπειρο (και ακόμα παραπέρα)

Ψήφοι: 26 8,0%
  • Τρωω από τις καταθεσεις μου

Ψήφοι: 22 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    327

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι μωρέ κι εσύ, όλοι αυτοί εδώ μέσα είναι μαζεμένοι!

Ρε πίσω από το δάχτυλό μας κρυβόμαστε; Αυτοί με τα 150.000+ μηπως ξέχασαν να βάλουν πριν από τον αριθμό το πρόσημο (-);
Γιατί εγώ όσους μεγαλοπλούσιους ξέρω από τον κοινωνικό μου χώρο "μέσα είναι" στις τελευταίες τους χρήσεις και φοβούνται μήπως συντόμως μπουν και μέσα στη "στενή".

Κι εγώ έχω πέσει κατηγορία από την προηγούμενη ψηφοφορία και σίγουρα δεν θα τα έβγαζα πέρα αν δεν έτρωγα έτοιμα. Το λιγώτερο δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στις φορολογικές μου υποχρεώσεις. Και ξέρω καλά πως το ίδιο συμβαίνει με πάρα πολλούς...

φυσικά και έτσι είναι ντόκ... ειδικά όσοι είναι "επιχειρηματίες" γιατί οι πραγματικοί επιχειρηματίες θα βρούνε την λύση...  ;)

γενικά το '12 πάντως πήγε καλά σε μένα...  ;) πέσανε κάτι ζόρικα έργα μικρής διάρκειας και άριστης ημερήσιας αποζημίωσης εκτός Ελλάδος και ρέφαρα τις διαφορές με τα εντόπια..

αντε να δούμε το '13.. μέχρις στιγμής μικρές αποκλίσεις από τους στόχους (αρνητικές βεβαίως βεβαίως)... αλλά που θα μου πάει  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ναι ρε Τραμ, αλλά το επιχειρείν (και όχι μόνο αυτό, ολόκληρη η οικονομία) παρουσιάζει το "ντόμινο εφέκτ".
Ο πραγματικός και σωστός επιχειρηματίας κατ' ανάγκην έχει πάρε δώσε και με "επιχειρηματίες". Οπότε αν του βαρέσουν κανόνι, θα βαρέσει κι αυτός με τη σειρά του, κι ας μην φταίει.

Προφανώς λόγω της δουλειάς μου βλέπω αρκετούς ανθρώπους και βγάζω συμπεράσματα.
Π.χ. κάποιος που πριν 3-4 χρόνια όταν του έλεγες πως αυτή η επέμβαση κοστίζει 2.000 σου έλεγε "Μόνον;" (αισθανόμουν και "φτηνιάρης"!) και τώρα δεν έχει το πενηντάρικο.
Και δεν είναι ένας αυτός, πάρα πολλοί είναι, οι περισσότεροι σίγουρα. Οι συντριπτικά περισσότεροι!

Εδώ έχει ξεπέσει ο Βωβός, ο Γαβαλάς, ο Κωστόπουλος, ο Γλου, ο Λυμπέρης και ένα σωρό άλλοι λιγώτερο γνωστοί. Το φανταζόταν αυτό κανείς πριν 4-5 χρόνια;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι ρε Τραμ, αλλά το επιχειρείν (και όχι μόνο αυτό, ολόκληρη η οικονομία) παρουσιάζει το "ντόμινο εφέκτ".
Ο πραγματικός και σωστός επιχειρηματίας κατ' ανάγκην έχει πάρε δώσε και με "επιχειρηματίες". Οπότε αν του βαρέσουν κανόνι, θα βαρέσει κι αυτός με τη σειρά του, κι ας μην φταίει.
Προφανώς λόγω της δουλειάς μου βλέπω αρκετούς ανθρώπους και βγάζω συμπεράσματα.
Π.χ. κάποιος που πριν 3-4 χρόνια όταν του έλεγες πως αυτή η επέμβαση κοστίζει 2.000 σου έλεγε "Μόνον;" (αισθανόμουν και "φτηνιάρης"!) και τώρα δεν έχει το πενηντάρικο.
Και δεν είναι ένας αυτός, πάρα πολλοί είναι, οι περισσότεροι σίγουρα. Οι συντριπτικά περισσότεροι!

Εδώ έχει ξεπέσει ο Βωβός, ο Γαβαλάς, ο Κωστόπουλος, ο Γλου, ο Λυμπέρης και ένα σωρό άλλοι λιγώτερο γνωστοί. Το φανταζόταν αυτό κανείς πριν 4-5 χρόνια;

σιγά σιγά στον κόσμο του επιχειρείν ξεχωρίζει ή ήρα από το στάρι... ευτυχώς δηλαδή γιατί τα αγριόχορτα στην επιχειρηματική ζωή είχαν κατακλύσει τα πάντα...

δεν αντιλέγω ότι υπάρχει οικονομική κρίση.. και θα υπάρχει για αρκετά χρόνια ακόμη ειδικά όσο δεν γίνεται το ξεκαθάρισμα στον επιχειρηματικό κόσμο...

και πάμε και στα ονόματα που ανέφερες.. .πέρα από τον Βωβό οι άλλοι τι σκατά φτιάχνανε για να συνεχίσουνε να υπάρχουνε ??

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
σιγά σιγά στον κόσμο του επιχειρείν ξεχωρίζει ή ήρα από το στάρι... ευτυχώς δηλαδή γιατί τα αγριόχορτα στην επιχειρηματική ζωή είχαν κατακλύσει τα πάντα...

δεν αντιλέγω ότι υπάρχει οικονομική κρίση.. και θα υπάρχει για αρκετά χρόνια ακόμη ειδικά όσο δεν γίνεται το ξεκαθάρισμα στον επιχειρηματικό κόσμο...

και πάμε και στα ονόματα που ανέφερες.. .πέρα από τον Βωβό οι άλλοι τι σκατά φτιάχνανε για να συνεχίσουνε να υπάρχουνε ??

Σιγά ρε ;

Τι έφτιαχνε κι αυτός;

Οικοδομες σήκωνε...

Ο μονόφθαλμος βασιλεύει στους τυφλούς.

Να ποιος κάνει παραγωγική δουλειά... με το 95% της παραγωγής να πηγαινει εξωτερικό.

Σε τέτοιες προσπάθειες έπρεπε οι εκάστοτε κυβερνήσεις να παίρνου και πίπες.

Όχι να ζητάνε και μίζες. Ούτε να μην επιστρέφουν το ΦΠΑ.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
εγω παντος δεν εχω δουλεψει ποτε μου και ουτε προκειται.οι γονεις μου ειναι αναγκασμενοι να μου στελνουνε για να μην παω να μενω Ελλαδα μονιμα και να τους φερνω τραβεστι και πουτανες στο σπιτι και να τους ξευτηλιζω.και η Ουγγαρεζα μου που εχω παιδι μαζι της ολο και κατι μου στελνει με λιγο τσακωμο απο το τηλεφωνο καθε φορα.δεν ειμαι εκατομμυριουχος.αλλα ειμαι ευτυχισμενος!

χαχαχαχα τι θεικό πόστ είν αυτό  :2funny: ?

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
η δουλεια μου εχε ισχεση με προαγορες! πχ δυο μηνες πριν αγορασα 600 αρνια με τρια και 20 , αν το πασχα εχει καλο καιρο θα δοθουν 5 και 20 αν ομως βρεχει τη βαψαμε !

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
η δουλεια μου εχε ισχεση με προαγορες! πχ δυο μηνες πριν αγορασα 600 αρνια με τρια και 20 , αν το πασχα εχει καλο καιρο θα δοθουν 5 και 20 αν ομως βρεχει τη βαψαμε !
θα βρεχει φετος...θα γαμηθει στην βροχη. :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

καλό καιρό θα έχει ρε... 5 Μάη πέφτει το Πάσχα... μπάνια θα κάνουμε στην θάλασσα και μετά αρνιά...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
.......το επόμενο βήμα είναι να του ...κάτσεις  :rolleyes: :2funny: :headbang:    e΄inai kai διάσημος !!  :s&m_1: :2funny: :2funny:

δεν είναι τέτοιοι τιτανοτεράστιοι άντρες για μας τις κοινές θνητές λουτσάκο  :'(

που να δεις κατι αλλα που γαμουσε πεπονια και μετα τα εδινε στον πατερα του και την αδελφη του να τα τρωνε.

χαχαχαχαχαχα πλάκα κάνεις! Τα χω δει τα ποσταρίσματα στη χολή αλλά δεν ήξερα ποίος ήταν  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Τί ήθελες να φιάχνουνε ρε Τραμ; Αυτοκίνητα ή υψηλή τεχνολογία;
Περιοδικά, ρούχα και άλλα λαϊφσταϊλίστικα φιάχνανε.

Και στο κάτω-κάτω τα Καγιέν ή τα Αϊ-φον λαϊφστάιλ δεν είναι; Απαραίτητα είναι;

Πιο χρήσιμα ήταν τα ρούχα του Γλου! Αρχικά μάλιστα ήταν και φτηνά και καλά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

του Γλου ήταν εισαγωγής ΟΛΑ...

υψηλή τεχνολογία όμως φτιάχνουμε

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Το εύρος των πρώτων επιλογών κάπως μεγάλο φένεται  :think:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Πέστα λαιφ σταίλ ,γύρω από την ματαιοδοξία όλοι οι προαναφερόμενοι gia toν γλου έχω να πώ ότι δώρο μου είχαν φέρει απο εκεί ήταν για πέταμα
, ο άλλος έφερνε μαιμούδες απο την τουρκία και τα πούλαγε για οριτζιναλ,για τον κωστόπουλο και τον λυμπέρη άστο καλύτερα , πάντως αυτοί δεν χάνοντε . μια χαρά θα είναι και λεφτά έχουν καιτο σύστημα θα τους στηρίξει . ;)

Περισσότερο ανησυχώ για τον ερωτα της Bίλμας με τον δημητράκη  :rolleyes: ...άπιαστο όνειρο  :rockon:

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Aπατεώνας είσαι πολύ φτηνά τα αγόρασες   :S  πανω από 4,5 ευρω τα παίρνουν οι έμποροι.

Μάλλον πέτυχες σε ανάγκη τον παράγωγο προβάτων!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
υψηλή τεχνολογία όμως φτιάχνουμε

Δικό σου είναι αυτό;
Ένας ο Μπιλ Γκέιτς κι ένας εσύ! :cheesy:

Μόνο στο χώρο του τροφίμου μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε, δίκιο είχε ο ποδοαλάγνος πιο πριν, αλλά πόσο να "τραβήξει" κι αυτό την οικονομία.
Και στον τουρισμό βέβαια, αλλά να μην κλείνουν τους καταπέλτες των πλοίων οι "ναυτεργάτες" ή τους δρόμους οι ταξιτζήδες, ούτε να γίνονται "απεργίες διάλυσης" στα Μ.Μ.Μ.

OP
OP
troueno

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Ε λογικά!Αν κάποιος έβγαζε πάνω από 150.000 τον χρόνο, εδώ θα ήταν?Μόνιμες διακοπές και καλοπέραση!

και ................... πουτάνες , αρα ΕΔΩ θα ηταν .  ;)

Ο Βωβός που αναφερθηκε πιο πριν ειναι απο τα μεγαλύτερα λαμογια . Αυτος με τον δημαρχο Αμαρουσιου εστησαν ολοκληρη αλλαζοντας συντελεστης δομησης κλπ . Ολοκληρο Δημαρχειο δωρισε ο Βωβος στο Μαρουσι και κανεις δε ν το θεωρησε διαπλοκη  ;)

χαχαχαχα τι θεικό πόστ είν αυτό  :2funny: ?

το ποστ του dimitrakis29 ηταν πριν γινει ο "πορνομετανάστης", φαινόταν από τοτε οτι τοχει

----------------------------------------------------

Για να ειστε Παρασκευη βραδυ στο φορουμ μαλλόν αφραγκοι και ακοινωνητοι ειστε αλλα τεσπά . Ψηφίστε

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αρκετά και πληρωνω κι αρκετά σε φορους  :S

Επίσης ενα ποσοστο του εισοδηματος μου, πάει σε κουπονια του κομματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom