Νέα

Πόσα βγάζετε το χρόνο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 546
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα πληρώνεστε (μικτά) τον χρόνο;

• 0 ευρώ (είμαι άφραγκος)

Ψήφοι: 56 17,1%
  • 1-10.000 ευρώ

Ψήφοι: 57 17,4%
  • 10.001-30.000 ευρώ

Ψήφοι: 90 27,5%
  • 30.001-50.000 ευρώ

Ψήφοι: 36 11,0%
  • 50.001-70.000 ευρώ

Ψήφοι: 18 5,5%
  • 70.001-100.000 ευρώ

Ψήφοι: 11 3,4%
  • 100.001-150.000 ευρώ

Ψήφοι: 11 3,4%
  • 150.001-το άπειρο (και ακόμα παραπέρα)

Ψήφοι: 26 8,0%
  • Τρωω από τις καταθεσεις μου

Ψήφοι: 22 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    327

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εγώ δεν λέω για ευνόητους λόγους γιατί κυκλοφορούν εφοριακοί από πάνω!

Ψήφισα πάντως!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
καλά εσύ δημόσιος υπάλληλος χωρίς απολυτήριο λυκείου και παίρνεις 120 χιλιάρικα το χρόνο ?

και γώ με το 99% της ζωής μου πίσω απο θρανία και έδρανα , το max θα είναι κανά χιλιάρικο το μήνα

καλά αυτό είναι πρόκληση γαμώ την κοινωνία μου 

Ντοκ η ζωή είναι άδικη. Πάντως πρωτη φορά ντόκτορ μου λέει για χιλιάρικο.

Μαζί με τις νυχτερινές βάρδιες και υπερωρίες πρέπει να σου βγαίνει κάνα χιλιοπεντακοσάρι.

Τόσο ήταν την τελευταία φορά που μίλησα με γιατρό που ξεκινούσε.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.777
Πόντοι
496
Το θεμα δεν ειναι ποσα βγαζεις, αλλα ποσα απ'αυτα ειναι μαυρα
Αλλιως εχεις συνεταιρακι το ελληνικο δημοσιο στη τσεπη σου

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
 Ντοκ η ζωή είναι άδικη. Πάντως πρωτη φορά ντόκτορ μου λέει για χιλιάρικο.

Μαζί με τις νυχτερινές βάρδιες και υπερωρίες πρέπει να σου βγαίνει κάνα χιλιοπεντακοσάρι.

Τόσο ήταν την τελευταία φορά που μίλησα με γιατρό που ξεκινούσε.

βάλε αναμονή κανά 5άρι χρόνια μ.ο. για νοσοκομείο στην Αθήνα
και ο βασικός μισθός ειδικευόμενου (όταν διοριστεί στα 30του)
είναι κάτω απο 1000ευρώ (900 περίπου) χωρίς τις εφημερίες

ενώ το απολυτήριο Λυκείου παίρνει 120000 ευρώ το χρόνο , και άντες πές ότι τα μισά θα είναι
απο το δημόσιο

είναι πρόκληση φίλε ποδολάγνε

δε χρειάζεται να πούμε και πολλά λόγια
είναι εμφανή τα αίτια της κρίσης

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
βάλε αναμονή κανά 5άρι χρόνια μ.ο. για νοσοκομείο στην Αθήνα
και ο βασικός μισθός ειδικευόμενου (όταν διοριστεί στα 30του)
είναι κάτω απο 1000ευρώ (900 περίπου) χωρίς τις εφημερίες

ενώ το απολυτήριο Λυκείου παίρνει 120000 ευρώ το χρόνο , και άντες πές ότι τα μισά θα είναι
απο το δημόσιο

είναι πρόκληση φίλε ποδολάγνε

δε χρειάζεται να πούμε και πολλά λόγια
είναι εμφανή τα αίτια της κρίσης

μην κατηγορεις τον ΟΧΙ Αγαπες Rigo

Μπορεί να έχει πλούσιο μπαμπα και να του εχει μεταβιβάσει ακινητη περιουσία και να παίρνει νοίκια, όπως και μετρητά και να εισπράττει τόκους.

Δεν είναι κακό ουτε άδικο για σένα να είναι ο άλλος εύρωστος ακομα κι αν έχει τελειώσει ένα λύκειο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
  μην κατηγορεις τον ΟΧΙ Αγαπες Rigo

Μπορεί να έχει πλούσιο μπαμπα και να του εχει μεταβιβάσει ακινητη περιουσία και να παίρνει νοίκια, όπως και μετρητά και να εισπράττει τόκους.

Δεν είναι κακό ουτε άδικο για σένα να είναι ο άλλος εύρωστος ακομα κι αν έχει τελειώσει ένα λύκειο.

δεν με ενοχλεί ο συγκεκριμένος και η κληρονομηθείσα περιουσία του
αλλά η γενικότερη προκλητικότατη μπουρδελοποίηση του δημόσιου τομέα
ακόμα και του τομέα της υγείας, η οποία πιστεύω ότι είναι και η κυριότερη αιτία
της κρίσης

τέλοσπάντων δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να εξορθολογιστεί ποτέ αυτό το μπουρδέλο
στο κοντινό μέλλον...

ας το κλείσουμε εδώ λοιπόν  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έχω φάει κόλλημα με όλο το δημόσιο μπουρδέλο στο οποίο ανήκεις έστω και αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου

και απο το δημόσιο πόστο σου , πόσα παίρνεις ?

σε αυτο συμφωνω και εγω... πολυ μπουρδελο το δημοσιο. Μακαρι να απολυσουν τους τεμπεληδες και αχρηστους. Την ιδια ωρα που εμεις ειμαστε ανεργοι και δεν εχουμε ουτε 500 ευρω το μηνα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σε αυτο συμφωνω και εγω... πολυ μπουρδελο το δημοσιο. Μακαρι να απολυσουν τους τεμπεληδες και αχρηστους. Την ιδια ωρα που εμεις ειμαστε ανεργοι και δεν εχουμε ουτε 500 ευρω το μηνα.
Μην σκας ρε εσυ !!!!

Εσυ ειπαμε πρωτος μισθος 1200 !!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δεν με ενοχλεί ο συγκεκριμένος και η κληρονομηθείσα περιουσία του
αλλά η γενικότερη προκλητικότατη μπουρδελοποίηση του δημόσιου τομέα
ακόμα και του τομέα της υγείας, η οποία πιστεύω ότι είναι και η κυριότερη αιτία
της κρίσης

τέλοσπάντων δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να εξορθολογιστεί ποτέ αυτό το μπουρδέλο
στο κοντινό μέλλον...

ας το κλείσουμε εδώ λοιπόν  ;)

Εγω το κατάλαβα. Όλη η κοινωνία εχει μέσα της θυμό για τους δημόσιους υπαλλήλους.

Κι όχι επειδή παίρνουν αυτά που παίρνουν. Αλλά επειδή δεν τα δουλεύουν καθόλου αυτά που παίρνουν.

Για μένα δεν αξίζουν οι περισσότεροι από αυτούς ούτε 200 ευρώ τον μήνα.

Ερχονται κάτι κηπουροι του δήμου εδω τακτικά που μένω και καθαριζουν το απέναντι πάρκο.  Τι καθαρίζουν δηλαδή... Τον κόσμο δουλεύουν. Μια ολόκληρη μέρα για να κουρέψουν ένα γκαζόν και να μαζε΄ψουν τα γρασίδια.

Οποιοσδήποτε ιδιώτης θα το είχε τελειώσει σε μία ωρα το γκαζόν.

Γι αυτό και ο κόσμος βγάζει θυμό. Γιατί εξακολουθούν να είναι το ίδιο ανίκανοι και τεμπέληδες όσο και προ κρίσης.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τελειώσανε αυτά,μην αγχ.ωνεστε!
Το δημόσιο είναι το πιό ανασφαλές αυτή την στιγμή,ο τύπος δεν είπε ότι βγάζει 120 χιλιάρικα τον χρόνο από την δουλειά του.
Όλοι εκεί τώρα γύρω στο 1000άρικο είναι και ανησυχούνε αν θα δουλεύουν αύριο,αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάλληλος του μήνα είναι με μισθό γύρω στα 10-12 χιλιάρικα και περιουσία απο τους γονείς του τα υπόλοιπα,γι αυτό μιλάει γιά φόρους..............

Μην σκοτώνεστε άδικα,δεν βγάζει κανείς πιά τόσα στο δημόσιο,εκτός από μερικούς κυβερνητικούς εκλεκτούς....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
  Εγω το κατάλαβα. Όλη η κοινωνία εχει μέσα της θυμό για τους δημόσιους υπαλλήλους.

Κι όχι επειδή παίρνουν αυτά που παίρνουν. Αλλά επειδή δεν τα δουλεύουν καθόλου αυτά που παίρνουν.

Για μένα δεν αξίζουν οι περισσότεροι από αυτούς ούτε 200 ευρώ τον μήνα.

Ερχονται κάτι κηπουροι του δήμου εδω τακτικά που μένω και καθαριζουν το απέναντι πάρκο.  Τι καθαρίζουν δηλαδή... Τον κόσμο δουλεύουν. Μια ολόκληρη μέρα για να κουρέψουν ένα γκαζόν και να μαζε΄ψουν τα γρασίδια.

Οποιοσδήποτε ιδιώτης θα το είχε τελειώσει σε μία ωρα το γκαζόν.

Γι αυτό και ο κόσμος βγάζει θυμό. Γιατί εξακολουθούν να είναι το ίδιο ανίκανοι και τεμπέληδες όσο και προ κρίσης.
Η πρώτη αναφορά του ΔΝΤ που μου την έχει πει πολύ "ξεχωριστό" άτομο που ξέρω,λέει ότι όταν ήρθαν είπαν ένα πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ φυσικά γιατί θα είχε μπεί η χούντα την άλλη ημέρα.....

ότι αν διώχνανε 200.000 δημόσιους υπαλλήλους που ουσιαστικά δεν χρειάζονται και το ξέρουν όλοι,δεν θα χρειαζόταν κανένα μέτρο να παρθεί από "όλα" αυτά που έγιναν.

Το αποτέλεσμα???

1.000.000 άτομα από τον ιδιωτικό τομέα χάσανε την δουλειά τους και ΄τόσες χιλιάδες επιχειρήσεις κλείσανε.

Αν το έχει ξανακούσει κάποιος άλλος αυτό που λέω,ας μου πεί ότι δεν ισχύει!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τελειώσανε αυτά,μην αγχ.ωνεστε!
Το δημόσιο είναι το πιό ανασφαλές αυτή την στιγμή,ο τύπος δεν είπε ότι βγάζει 120 χιλιάρικα τον χρόνο από την δουλειά του.
Όλοι εκεί τώρα γύρω στο 1000άρικο είναι και ανησυχούνε αν θα δουλεύουν αύριο,αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάλληλος του μήνα είναι με μισθό γύρω στα 10-12 χιλιάρικα και περιουσία απο τους γονείς του τα υπόλοιπα,γι αυτό μιλάει γιά φόρους..............

Μην σκοτώνεστε άδικα,δεν βγάζει κανείς πιά τόσα στο δημόσιο,εκτός από μερικούς κυβερνητικούς εκλεκτούς....

Στο στενό δημόσιο τομέα, οι πιο ευνοημένοι είναι οι υπάλληλοι του Υπ. Οικονομικών.

ΑΚούω για μισθούς 3 - 4 χιλιάρικα τον μηνα.

Μη μιλήσω για ΔΕΚΟ.... ταμίας εισπραξης στη ΔΕΗ με 2 χιλιάρικα, υπάλληλος μηχανοργανωσης με 3.500

Αφήστε τα μάγκες... όταν ενας πληροφορικάριος θα πάρει σήμερα 800 ευρώ καθαρά στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να δουλέψει 12 ώρες, 6 μέρες την εβδομαδα και θ απει κι ευχαριστώ, είναι πρόκληση να ακούς μισθούς πληροφορικάριων της ΔΕΗ με 3 και 4 χιλιάρικα.

Σόρρυ αλλά αυτή είναι η αδικία.

;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Οπως λεει και ο ποδολαγνος, ακομα μια χαρα την περνανε πολλοι στο δημοσιο. Δεν πρεπει να υπαρχει ΔΕΚΟ με μισθο κατω απο 2500 καθαρα, οσο περιεργο κι αν σας ακουγεται αυτο. Επισης, στο υπουργειο οικονομικων ο χαμηλοτερος μισθος ειναι γυρω στα 2000 καθαρα.

Οσο για την ερευνα που αναφερει ο tenniskiller δεν την εχω υποψη αλλα δε μου φαινεται εξωπραγματικη. Στους περισσοτερους οργανισμους το μεγαλυτερο κοστος ειναι το κοστος των υπαλληλων, οποτε ειναι σαν κανονας καθε προγραμματος restructuring και turnaround να ξεκινας απο εκει. Ειδικα αν αναλογιστειτε και τον εξωπραγματικο αριθμο δημοσιων υπαλληλων (συνυπολογιζοντας ΔΕΚΟ, στρατιωτικους, παπαρικους κτλ) και το ποσοστο αυτων που ξυνεται μου φαινεται πιθανο ενα νουμερο της ταξης των 150 χιλιαδων.

Επισης, εννοειται πως αν αυτο ειχε γινει τωρα θα ειχαμε βγει απο την κριση.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Το μυστικό είναι να βγάζεις μαύρα!
Και 500 να βγάζεις και τα μισά να στα παίρνει το κράτος και να φοβάσαι ότι οι τράπεζες θα σου πάρουν άλλο 40%,να το βράσω έτσι!

Σωστός ο τενίστας...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η πρώτη αναφορά του ΔΝΤ που μου την έχει πει πολύ "ξεχωριστό" άτομο που ξέρω,λέει ότι όταν ήρθαν είπαν ένα πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ φυσικά γιατί θα είχε μπεί η χούντα την άλλη ημέρα.....

ότι αν διώχνανε 200.000 δημόσιους υπαλλήλους που ουσιαστικά δεν χρειάζονται και το ξέρουν όλοι,δεν θα χρειαζόταν κανένα μέτρο να παρθεί από "όλα" αυτά που έγιναν.

Το αποτέλεσμα???

1.000.000 άτομα από τον ιδιωτικό τομέα χάσανε την δουλειά τους και ΄τόσες χιλιάδες επιχειρήσεις κλείσανε.

Αν το έχει ξανακούσει κάποιος άλλος αυτό που λέω,ας μου πεί ότι δεν ισχύει!

Προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτε από αυτά αλλά μόνο ένας άσχετος από μακροοικονομικά θα πρότεινε κάτι τέτοιο. Στα χαρτιά μόνο μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Άμα κάνω μια άσκηση ρωτώντας πόσους δημοσίους υπαλλήλους πρέπει να απολύσω ώστε να μηδενίσω το έλλειμμά μου τότε η μπίλια μπορεί να καθόταν εκεί, στις 200.000.

Υπάρχουν και άλλοι οικονομικοί παράγοντες που θα επηρεάζονταν απότομα από αυτήν την απότομη κίνηση για να μην μιλήσω για εκτός εξισώσεων παράγοντες πως κοινωνική αναταραχή, επ' αόριστον νέκρωση της οικονομίας κτλ.

ΥΓ: Αυτό το πολύ ξεχωριστό άτομο που λες, σου είπε τί πρότεινε για τη φοροδιαφυγή ο Δ.Ν.Τ;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σωστός ο τενίστας...

Καλά, αρπάχτε ΕΕΤΗΔΕ και αύξηση ΦΠΑ στον κώλο και πορευτείτε έξυπνοι.

Μαζί με εσάς φυσικά την πληρώνουμε και εμείς διότι δεν μπορούν να πιάσουν εσάς.

Εξυπνάδα είναι αυτό; Αφού σου τα παίρνει από αλλού. Ξέρει ότι κάνετε ανειλικρινείς φορολογικές δηλώσεις και παίρνει τα μέτρα του.

Κοντά τα ποδάρια της φοροδιαφυγής...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτε από αυτά αλλά μόνο ένας άσχετος από μακροοικονομικά θα πρότεινε κάτι τέτοιο. Στα χαρτιά μόνο μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Άμα κάνω μια άσκηση ρωτώντας πόσους δημοσίους υπαλλήλους πρέπει να απολύσω ώστε να μηδενίσω το έλλειμμά μου τότε η μπίλια μπορεί να καθόταν εκεί, στις 200.000.

Υπάρχουν και άλλοι οικονομικοί παράγοντες που θα επηρεάζονταν απότομα από αυτήν την απότομη κίνηση για να μην μιλήσω για εκτός εξισώσεων παράγοντες πως κοινωνική αναταραχή, επ' αόριστον νέκρωση της οικονομίας κτλ.

ΥΓ: Αυτό το πολύ ξεχωριστό άτομο που λες, σου είπε τί πρότεινε για τη φοροδιαφυγή ο Δ.Ν.Τ;

Ποιοι οικομικοι παραγοντες δηλαδη θα επηρεαζονταν αποτομα? Περα απο την πτωση στη ζητηση, η οποια ομως ουτως ή αλλως συνεβη λογω της απωλειας θεσεων στον ιδιωτικο τομεα?

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αυτός είναι και ο λόγος που πάνε να ιδιωτικοποιήσουν ακόμα και κερδοφόρες επιχηρήσεις,αφού και τους φόρους θα παίρνουν αλλά και οι καινούριοι ιδιοκτήτες δεν θα θέλουν συνδικαλιστές κυφήνες να τους βλέπουν μπροστά τους!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Η φοροδιαφυγή ξεκινάει από τους "πολύ" μεγάλους αν το ξέρετε που με τον φόβο μην τυχόν φύγουν,κάνουν οι οικονομικοί διευθυντές τα ¨στραβά μάτια" και ακυρώνουν φόρους με υπουργικές διατάξεις ή δεν το ξέρετε και αυτό?

Γιά πείτε μου "έναν" διευθυντή εταιρείας μεγάλης που μπήκε φυλακή γιά χρέη,όχι τον Γαβαλά ή κάποιους που καταχράστηκαν....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και φυσικά μην ξεχάσουμε τώρα που το θυμήθηκα "πόσα" εκατομύρια χρωστάνε όλες οι ομάδες της Α' Εθνικής επειδή και μόνο είναι δημοφιλής ή έφεραν ψήφους,ή πόσα "σβήστηκαν" με νόμους και πάει λέγοντας όλες οι διευκολύνσεις από το ίδιο το κράτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom