daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ποιοι ειναι αυτοι που χειροκροταγανε και ποιοι οι ομοιδεατες μου σταμ για να αντιληφθω και εγω?τους ομοιοδεατες σου τους χειροκροταγανε της προαλες ομως ....
ποιοι ειναι αυτοι που χειροκροταγανε και ποιοι οι ομοιδεατες μου σταμ για να αντιληφθω και εγω?τους ομοιοδεατες σου τους χειροκροταγανε της προαλες ομως ....
Καλο ξημερωμα!!ειμαι στην αναπτυξη μου πανω μην με απογοητευεις. αντε καλο βραδυ
ομοιοδεαες=συναδελφοι..ποιοι ειναι αυτοι που χειροκροταγανε και ποιοι οι ομοιδεατες μου σταμ για να αντιληφθω και εγω?
μπατσος ειμαι. το γραφειο οικογενειακη επιχειρηση.
δεν εχει να κανει αυτο με μενα.οποιος τα κανει να τα λουζεται. ας πουλανε καμποσοι λιγοι πρεζα και οι πολλοι ευτυχως οχι. εμενα με θελεις ετσι η να εχω το νου μου να μην σε ψειριζουνε τις νυχτες να μην πουλανε πρεζα στο παιδι σου να το βιασουνε η να σε σιδερωσουνε στα καλα καθουμενα? α? στο ιδιο τσουβαλι μικρε δεν μπαινουμε ολοι και να μην απαξιωνεις τον κοσμο που παλευει για ενα κομματι ψωμι. εμενα θα φωναξεις οταν εχεις ζορι οποτε να παρακαλας να ειναι πολλοι σαν εμενα. καπισι?ομοιοδεαες=συναδελφοι..
ενα προσφατο γεγονος οπου αστυνομικοι ηταν μεσα στα κυκλωματα των νακρωτικων και κατα την διαρκεια της μεταφορας τους στα δικαστηρια η δεν θυμαμαι που η συναδελφοι τους χειροκροταγανε...
Κρύβε λόγια τύπε.
Παρακολουθούν supermouse, KGB και σία.
Θα σε γράψουν στα κατάστιχα
βαλε και πουτανες μεσαγυρω στα 120 χιλιαρικα
αλλα τα περισσοτερα φευγουν σε εισφορες και φορο
βαλε και πουτανες μεσα
[pre]Τώρα πια αδέρφια είναι αστεία έως τραγική η ερώτηση "πόσα βγάζεις το χρόνο" γιατί η κατάσταση είναι τόσο "άστατη" που μπορεί εκεί που λες ότι βγάζεις Χ ποσό θα σου βγεί Χ -( Φόρος Τάδε+Εισφορά Τάδε+Έκτακτο Τέλος Ακινήτων+ ... κλπ κλπ
η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη ομως ρε φιλε
λεει για μεικτα
προ φορου κτλ
η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη ομως ρε φιλε
λεει για μεικτα
προ φορου κτλ
Μήπως το ερωτημα πρέπει να είναι τελικά "πόσα σου μένουν από αυτά που έβγαλες πέρυσι;"
γυρω στα 120 χιλιαρικα
αλλα τα περισσοτερα φευγουν σε εισφορες και φορο
καλά εσύ δημόσιος υπάλληλος χωρίς απολυτήριο λυκείου και παίρνεις 120 χιλιάρικα το χρόνο ?
και γώ με το 99% της ζωής μου πίσω απο θρανία και έδρανα , το max θα είναι κανά χιλιάρικο το μήνα
καλά αυτό είναι πρόκληση γαμώ την κοινωνία μου
τι κολλημα εχεις φαει εσυ μαζι μου?
ποιος σου ειπε πως δεν εχω απολυτηριο λυκειου?
και ποιος σου ειπε πως ειναι ολα απο μισθο?
μαζευω και απο νοικια και τοκους
έχω φάει κόλλημα με όλο το δημόσιο μπουρδέλο στο οποίο ανήκεις έστω και αν έχεις πάρει απολυτήριο λυκείου
και απο το δημόσιο πόστο σου , πόσα παίρνεις ?
ρε παπαρα εφοριακος εισαι?