redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Θα τους κουβαλαει στην πλατη μονος του.Δυσκολο ειναι?
Θα τους κουβαλαει στην πλατη μονος του.Δυσκολο ειναι?
ποσα κιλα τυπε?
αμα σηκωσω το χερι μου για ταπα θα χασεις τον κοσμο για κανα τετραμηνο. γιατι εχω πολυ μυικη δυναμη και ειμαι πολυ γυμνασμενος. οσο για το αλμα θα το υπολογισεις στατικα. γιατι εαν τρεξω και σηκωθω να καρφωσω γαμησε τα. οσο αλτικοτητα και να εχεις......Εφτασα κάποια στιγμή να καρφωνω σχεδόν άνετα. Ειχα υπολογίσει πως το άλμα μου ήταν γύρω στους 80 πόντους εκείνη την εποχή.
Σκέψου να είσαι 2.05 με 80 πόντους άλμα και ανάλογο άνοιγμα χεριών, που μπορεί να φτάσει το χέρι σου.
Εφτασα κάποια στιγμή να καρφωνω σχεδόν άνετα. Ειχα υπολογίσει πως το άλμα μου ήταν γύρω στους 80 πόντους εκείνη την εποχή.
Σκέψου να είσαι 2.05 με 80 πόντους άλμα και ανάλογο άνοιγμα χεριών, που μπορεί να φτάσει το χέρι σου.
μαζι με το φερετροΘα τους κουβαλαει στην πλατη μονος του.Δυσκολο ειναι?
τωρα που εισαι 84 εισαι "χοντρος" η γεροδεμενος?Το κανονικό σωματικό μου βάρος είναι 80 κιλά. Πήρα 10 κιλά τον καιρό του διαζυγίου και τώρα θέλω 4 ακόμα για να επανέλθω.
Σιγά σιγά. Πειθαρχία και υπομονή. Στόχος είναι τον Οκτώβριο να είμαι 80 ξανά.
αλλα εαν χρειαστει το παω και μονος μου
αμα σηκωσω το χερι μου για ταπα θα χασεις τον κοσμο για κανα τετραμηνο. γιατι εχω πολυ μυικη δυναμη και ειμαι πολυ γυμνασμενος. οσο για το αλμα θα το υπολογισεις στατικα. γιατι εαν τρεξω και σηκωθω να καρφωσω γαμησε τα. οσο αλτικοτητα και να εχεις......
τυπε ο φασουλας ηταν αδυνατος-μος.Σε κανονικού ύψους μπασκέτα; Εγώ είμαι 181 και κάρφωνα με το ένα χέρι. Οι ψηλοί δεν έχουν τόσο μεγάλο άλμα. Μία από τις ευχάριστες αναμνήσεις των σχολικών μου χρόνων είναι το βλέμμα στη φάτσα τους όταν τους έκανα τάπα. Μιλάμε για παιδιά τύπου Φασούλα που δεν τους είχε κάνει τάπα ποτέ κανείς και πεταγόμουν εγώ από το πουθενά και έστελνα τη μπάλα έξω απ' το γήπεδο! Σοκ και σύγχυση!
ελα εσυ και θα δεις ρε πακι. θα σε φτιαξωτο σκάψιμο είναι δουλειά του γραφείου που παίρνει τη δουλειά ?
Η ταπα δεν θελει μυικη δυναμη αλλα αντιληψη....ενα σπασιμο αν σου κανει σε εχυσε ;)αμα σηκωσω το χερι μου για ταπα θα χασεις τον κοσμο για κανα τετραμηνο. γιατι εχω πολυ μυικη δυναμη και ειμαι πολυ γυμνασμενος. οσο για το αλμα θα το υπολογισεις στατικα. γιατι εαν τρεξω και σηκωθω να καρφωσω γαμησε τα. οσο αλτικοτητα και να εχεις......
ελα εσυ και θα δεις ρε πακι. θα σε φτιαξω
τυπε ο φασουλας ηταν αδυνατος-μος.
Εσυ τυπε πρεπει να εισαι σαν τον σακιλ κατα πως μας τα λες
ελα ντε......Οι περισσότεροι δίμετροι έτσι ήταν. Και μου ήταν πιο εύκολο να παίξω άμυνα απέναντι τους παρά στους κοντούς, γιατί περιόριζα τις κινήσεις τους με το σώμα μου. Έναν θυμάμαι που ήταν ψηλός και γεροδεμένος ταυτόχρονα. Σπουδαίος αντίπαλος!
αμα σηκωσω το χερι μου για ταπα θα χασεις τον κοσμο για κανα τετραμηνο. γιατι εχω πολυ μυικη δυναμη και ειμαι πολυ γυμνασμενος. οσο για το αλμα θα το υπολογισεις στατικα. γιατι εαν τρεξω και σηκωθω να καρφωσω γαμησε τα. οσο αλτικοτητα και να εχεις......
Η ταπα δεν θελει μυικη δυναμη αλλα αντιληψη....ενα σπασιμο αν σου κανει σε εχυσε ;)