Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μήπως σκέφτεσαι να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό;
οχι
Μήπως σκέφτεσαι να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό;
να μαθει το νουμερακι πρωτα......Μήπως σκέφτεσαι να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό;
Μια Ρουμούνα που δούλευε στην Διδύμου μου είχε πει πριν 2 χρόνια ότι έβγαζε 10.000 ευρώ τον μήνα,δουλεύοντας καθημερινά βέβαια και παίρνοντας γύρω στα 30-40 άτομα στη βάρδια(δούλευε κάθε μέρα αλλά μόνο την απογευματινή βάρδια 17:00-24:00).Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά εμένα μου είχε φανεί πειστική τότε
και συ μωρε μαλακουλη τι εισαι, τσατσα, πουτανα ή γραματεας στο σωματειο εκδιδομενων προσωπων?Το να γινεις εσυ εκδιδομενος δεν παιζει ε ?
Ετσι ομως θα μαθεις ολα τα μυστικα του επαγγελματος ;)
Θα τα μαθεις ολα λεμε....
Ποσα βγαζουν, τι καποτες δουλευουν, ποση ωρα δουλευουν, πως δουλευουν
πως χεζουν, κατουρανε, γλυφουν, φιλανε, φτυνουν, καταπινουν
τεχνικες πεοθηλασμου, στραπονιαρισματος κτλ
πως το δινουν πως το παιρνουν και απο που
τι καφε πινουν, πως τον πινουν, που τον πινουν και φυσικα που τον φτιαχνουν !!!!!
τι κανουν τα λεφτα τους και που τα φυλλανε πως τα φυλλανε και που τα σκορπανε
που συχναζουν οι κορασιδες και τι πινουν η τρωνε εκει που συχναζουν ?
τι κρυβουν πισω απο τα χαμογελα και τα γλυκολογα δηθεν ευχαριστησης που ξεπετανε ?
αυτα και αλλα τοσα θα μαθεις αν το γυρισεις και γινεις κι εσυ εκδιδομενη.....
Μα κατι ηλιθιες ερωτησεις γαμω τον αξονα της γης γαμω....
Το διαβασα στο κοσμο και με επιασαν τα γελια...
έπεσα κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!γαμω τον αξονα της γης γαμω
για ποια λες??μια ανεξαρτητη που γνωριζω (super model και εξαιρετικη στη δουλεια της) που κανει μασαζ (και γαμιεται)σε δικο της πολυτελη χωρο με jacuzzi κλπ βγαζει περιπου 30.000 ευρω το μηνα αλλα εχει πολλα εξοδα
μια ανεξαρτητη που γνωριζω (super model και εξαιρετικη στη δουλεια της) που κανει μασαζ (και γαμιεται)σε δικο της πολυτελη χωρο με jacuzzi κλπ βγαζει περιπου 30.000 ευρω το μηνα αλλα εχει πολλα εξοδα
Δεν "τρώμε" κάτι. Καταθέτουμε την ψυχή μας...
Με την τελευταία κατάθεση των 100 ευρώ σε γνωστό studio, ο FANTOM12 έχει ξοδέψει περίπου 91105 ευρώ, μέσα σ ' ένα διάστημα τριών ετών και τεσσάρων μηνών.