sexybitchmonica
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποσα παιρνουν οι κοπελες που δουλευουν σε μπουρδελλα στο εξωτερικο για παραδειγμα αυστρια ελβετια γερμανια?αυστρια ξερετε?
εδω δεν γνωριζω ποσα περνω εγω....και θα γνωριζω για τις πουτανες ποσα περνουν στην αυστριαποσα παιρνουν οι κοπελες που δουλευουν σε μπουρδελλα στο εξωτερικο για παραδειγμα αυστρια ελβετια γερμανια?αυστρια ξερετε?
Θέλει να πιάσει δουλειά εκεί. Δεν το καταλαβαίνετε;
καποιος-α έδινε 8000 ευρώ για κοπέλες που ήθελαν να εργαστούν εκειποσα παιρνουν οι κοπελες που δουλευουν σε μπουρδελλα στο εξωτερικο για παραδειγμα αυστρια ελβετια γερμανια?αυστρια ξερετε?
Οι ελλεηνιδες ανεκαθεν ηταν πουτανες ολκης αλλα και μιξοπαρθενες ταυτοχρονα.
ποσα παιρνουν οι κοπελες που δουλευουν σε μπουρδελλα στο εξωτερικο για παραδειγμα αυστρια ελβετια γερμανια?αυστρια ξερετε?
δεν ξέρω αν είναι τύπισσα η τύπος που κάνει πλάκα αλλά σίγουρα πολλές Ελληνίδες θα αρχίσουν στο μέλλον να ψάχνονται για αυτή τη δουλειά.
και όσο οι "σοφές" γενιές των 40 και πάνω συνεχίζουν το βιολί με νδ και πασόκ θα βλέπουν όλο και περισσότερες κόρες τους πουτάνες.
χαίρομαι για το πάθημα των κοματόσκυλων που θα βγάλουν τα παιδιά τους στο κλαρί λόγο των επιλογών τους, αλλά είναι έγκλημα για αυτά τα παιδιά να πληρώνουν τα λάθη των γονέων τους.
χαίρομαι για το πάθημα των κοματόσκυλων που θα βγάλουν τα παιδιά τους στο κλαρί λόγο των επιλογών τους, αλλά είναι έγκλημα για αυτά τα παιδιά να πληρώνουν τα λάθη των γονέων τους.
δεν ξέρω αν είναι τύπισσα η τύπος που κάνει πλάκα αλλά σίγουρα πολλές Ελληνίδες θα αρχίσουν στο μέλλον να ψάχνονται για αυτή τη δουλειά.
και όσο οι "σοφές" γενιές των 40 και πάνω συνεχίζουν το βιολί με νδ και πασόκ θα βλέπουν όλο και περισσότερες κόρες τους πουτάνες.