Νέα

Πόσα min αντέχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
463
Πόντοι
36
Όλοι οι παράγοντες που αναφέρονται από τους συναγωνιστές είναι σωστότατοι.

Επιπλέον:

Κάποιες fuckbuddies (για καιρό δεν θέλω ιστορίες με αγάπες και λουλούδια) τις έχω πεισει να μούρχονται με ζαρτιέρες. Πολυ πιο ωραία και (βέβαια) χύνω αρκετά πιο γρήγορα. Όμως το δεύτερο "χέρι"είναι πιο κοντά...

Παίζει ρόλο (πέρα και από κάθε πόσο πηδάς) το πόσο καιρό έχεις να πάρεις τη συγκεκριμμένη γκόμενα.

Ακόμα η ώρα της ημέρας (το πρωί δε γουστάρω και κάνω πολύ ώρα να χύσω, αν χύσω)

Τα πάντα είναι στο μυαλό όμως. Υπάρχουν γυναίκες που για σένα είναι το καψούλι να εκραγείς, άλλες που αν και πιο όμορφες σε βάζουν στην κατάψυξη.

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εγώ ανεξάρτητα με το άν έχω πιεί ή όχι, αν είναι μέρα ή νύχτα, αν πηδάω το καράμουνο ή το καφρόμπαζο αργώ εξωφρενικά να χύσω. Και αν το θεωρείται καλό γιατί απόλαμβάνεις το γαμήσι, ικανοποιείς την γκόμενα κτλ κάνετε μέγα λάθος. Καταρχάς μου βγένει η πίστη ανάποδα ξεθεώνομαι για να χύσω κι άν. Συνήθως γαμάω μέχρι να χύσει η γκόμενα και μετά για να μην το κουράζω κιόλας, μου πέρνει πίπα για κανένα 25λεπτο και χύνω έτσι. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι η γκόμενα βγάζει όλα τα κομπλεξ της, νομίζει οτι φταίει αυτή που δεν χύνω. Το πιο περίεργο είναι ότι όταν την παίζω σε 5 λεπτάκια καθάρισα. Έχω σκεφτεί μέχρι και να πάω σε γιατρό...

Ma.Prw.

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά, το στοίχημα παίζεται στα προκαταρκτικά. Αν δεν παίξουν καθόλου και η κοπέλα είναι σχετικά στεγνή... τον μπούλο. 5 λεπτά max. Αν έχω προετοιμαστεί καλά με προκαταρκτικά και το νουνάκι είναι μουσκίδι... κατά μέσο όρο αντέχω πάνω απο 30λεπτό μέχρι και 50 λεπτά το max. Όσο για την πίπα... κρατάω μέχρι και 25 λεπτο γιατί γουστάρω πολύ τη φάση.

Πάντως νομίζω πως ο φίλος alfa291 έχει δίκιο που λέει ότι όλα είναι στο μυαλό. Πιστεύω (αν και δεν το έχω καταφέρει ποτέ) πως μπορεί κάποιος με κατάλληλη εξάσκηση (any ideas please?) να "κανονίσει" τις επιδόσεις του και να ελέγξει σε κάποιο βαθμό το πότε θα .... τα στείλει στο λαό!!

zatara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω (αν και δεν το έχω καταφέρει ποτέ) πως μπορεί κάποιος με κατάλληλη εξάσκηση (any ideas please?) να "κανονίσει" τις επιδόσεις του και να ελέγξει σε κάποιο βαθμό το πότε θα .... τα στείλει στο λαό!!

φιλε Ma.Prw.  μια απο αυτες τις ιδεες που ρωτας ειναι κ η ταντρα αλλα δε χερω τπτ παραπανω... οποιος χερει ας μας πει(ειχα ανοιξει κ threat με αυτο το θεμα αλλα...)

roi34

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
βασικα κ 5 λεπτα να πηδας νομιζεις οτι εχεις κανει 20 λεπτα.αλλα αν βαλεις ρολοι θα καταλαβεις.μιλαμε για την πρωτη φορα.τοσο μεγαλους χρονους που διαβασα πριν μου φενεται χλωμο.στα στουντιο οταν περιμενουμε ολοι 3 με 10 λεπτα το max κανουν απο τη στιγμη που μπει η αλλη μεσα.ασε που εχω δει κ σε τσοντες αλλα κ γενικα οσοι αργουνε  μια 2 σταγονες βγαζουνε το πολυ,που σημαινει οτι η τραβιξανε πριν η παιζουν κ κατι φαρμακα.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Γκειά σας παιδιά. Γκεννήθηκα το 1970 στο Αστόρια new York. Από μικρός την είχα πολύ μεγάλη και μππορούσα να γκαμάω για ώρες. Να σκεφτείτε μία φορά γκαμούσα μία συμφοιτήτριά μου στο πανεπιστήμιο και μέχρι να τελειώσω είχα διαβάσει τόσο που περασα τρία μαθήματα. Μια άλλι φορά γκαμούσα μία κοπέλα μου δύο μέρες και τιν πήραν με φορείο. Συγκνώμη και πάλι για τα ελληνικά μου. Μεγκάλωσα βλέπετε αμερική και με λέν, α, ναι John Holmes.

Ma.Prw.

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
...μια 2 σταγονες βγαζουνε το πολυ,που σημαινει οτι η τραβιξανε πριν η παιζουν κ κατι φαρμακα.
Όσον αφορά στα φάρμακα, έχω ακούσει ότι παίζουν διάφορα σε τσόντες ώστε να βγαίνει κάπως πιο άσπρο (για να γράφει καλύτερα στο φακό?!?!) και κάτι τέτοια... Αγνοώ αν ισχύει όμως πραγματικά.

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
για τα φαρμακα ισχυει παιδες.
στην παλια μου πολυκατοικια ηταν ενας τυπος που επαιζε σε τσοντες, βαραγε ενεσεις στην τσαπου του ρε...
μιλαμε παιζουν τρελα φαρμακα αλλα παιζεις 50/50 με τις πιθανοτητες να μην μπορεις μετα να κανεις παιδια.
οσο για τη διαρκεια κι εγω τα ιδιαα 15-25 η πρωτη φορα και η δευτερη μπορει να μην ερθει και καθολου.
εχω παθει παντως το εξης, γουσταρα πολυ να γαμησω ενα γκομενακι και τελικα το γαμησα. το κακο ομως ειναι οτι ειχα τετοια καυλα για την γκομενα που εχυσα σχεδον στα 2 λεπτα που μου τον ετριβε. εγινα τελειως ρομπα εκεινη τηη στιγμη. το καλο τουλαχιστον οτι μετα την ξεσκισα γιατι ευτυχως την δευτερη αργω παρα πολυ.
γενικα εχω παρατηρησει οτι αμα θες πολυ μια γκομενα την πρωτη φορα μαζι της θα τελειωσεις γρηγορα, τουλαχιστον ετσι μου εχει συμβει.

Επισκέπτης
Τα τελευταία 5 χρόνια που δεν έχω μείνει αγάμητος πάνω από 3 μέρες μπορώ να κρατήσω όσο θέλω. Ώρες. Ανεξάρτητα από το αν είναι με τη γυναίκα μου, με cg ή με καμιά παλιά "γνωστή". Παλιότερα που έμενα για περισσότερο αγάμητος, τέλειωνα γρήγορα. Πιστεύω ότι και τώρα αν περάσουν μερικές μέρες χωρίς να γαμήσω μπορεί να τελειώσω αμέσως. Όσο γαμάω τακτικά όμως δεν υπάρχει θέμα. Μπορώ και μετά από 3 ώρες να το σταματήσω χωρίς να τελειώσω ...

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Μάγκες με αυτή την ιστορία με τα φάρμακα είχα πάθει μια φορά μεγάλη νίλα.
Είχα μπλέξει με κάτι αντικαταθλιπτικά που μου είχε γράψει ένας γιατρός που έπρεπε να'τανε ποιο τρελλός από 'μένα!
Είχα γίνει sex-machine! Δεν έχυνα με τίποτα! Όπως και του Gamolas δεν μου άρεσε :(, και εξηγώ γιατί:
Η φάση ίσως να είναι ωραία αν είσαι με γκόμενα οπότε την "στέλνεις"!
Αλλά εγώ τότε είμουνα μπακούρι και πήγαινα μόνο μπουρδέλλα οπότε το να αργείς είναι μειονέκτημα - πόσο μάλλον να μην χύνεις καθόλου.
Μιλάμε είχα πάει καυλομένος σε τρία μπουρδέλλα και δεν είχα χύσει - πήγα σπίτι την έπαιζα για κανά μισάωρο μέχρι να χύσω!

Μακριά από φάρμακα!!!

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν θα πω ποσα min αντεχω, αλλα ποσα γαμησια ...! Μαγκες οταν πηγα στο Czech republic (putana republic θα ταν καλυτερα), με την σωσια της Sylvia Saint που ειχα μπλεξει εμεινα σπιτι της για 15 μερες. & μετρηστε 5 γαμησια καθημερινα επι 15 μερες !!!! Ναι, το ξερω, αφου οταν επεστρεψα στα πατρια εδαφη, επαιζα μαλακια και για 1 μηνα δεν εβγαζε τιποτα η βρυση !!!! Ακομα δεν το πιστευω αυτο που εκανα....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εξαρτάται το πόσο καιρό έχω να γαμήσω και την όρεξη που έχω εκείνη την στιγμή. Συνήθως μου παίρνει κανα 15 λεπτό, ίσως και παραπάνω μερικές φορές (άμα θέλω να το ευχαριστηθεί και η κοπέλα)...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Εξαρταται απο την κοπελα. Σε μπουρδελο κανενα 10 λεπτο. Με κοπελα μου ή με Σονια δυστυχως το πολυ κανενα τριλεπτο.. Στη Σονια μαλιστα τις περισσοτερες φορες τελειωνω στο στομα της οταν μου κανει τσιμπουκι και με κοιταει μετα με ενα βλεμμα ολο απορια και  εκπληξη . "Κιολας?" , "Γιατι αγαπη μου τελειωνεις γρηγορα? Να το προσεξεις αυτο...",μου λεει. Η Σονιαρα εκτελει και χρεη σεξουαλικου συμβουλου. Τί Ασκητης και παπαριες ....

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ ανεξάρτητα με το άν έχω πιεί ή όχι, αν είναι μέρα ή νύχτα, αν πηδάω το καράμουνο ή το καφρόμπαζο αργώ εξωφρενικά να χύσω. Και αν το θεωρείται καλό γιατί απόλαμβάνεις το γαμήσι, ικανοποιείς την γκόμενα κτλ κάνετε μέγα λάθος. Καταρχάς μου βγένει η πίστη ανάποδα ξεθεώνομαι για να χύσω κι άν. Συνήθως γαμάω μέχρι να χύσει η γκόμενα και μετά για να μην το κουράζω κιόλας, μου πέρνει πίπα για κανένα 25λεπτο και χύνω έτσι. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι η γκόμενα βγάζει όλα τα κομπλεξ της, νομίζει οτι φταίει αυτή που δεν χύνω. Το πιο περίεργο είναι ότι όταν την παίζω σε 5 λεπτάκια καθάρισα. Έχω σκεφτεί μέχρι και να πάω σε γιατρό...

πες τα χρυσόστομε ... και είχα αρχίσει να ανυσηχώ ... με προφυλακτικό δεν παίζει να τελειώσω ουτε του αγιου λούτσου ... οπότε οταν η γκόμενα δεν αντέχει άλλο πιπούλα και μαλακία για να χύσω ... και έχει τύχει και πάρα πολλές φορές η γκόμενα να κλατάρει και να μην τελειώσω καθόλου ...

OP
OP
K

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πες τα ρε baklavatzioglou!!!

όλοι γαμιάδες βγήκανε...δηλαδή δεν ειστε οι περισσότεροι του δεκαλεπτου ??? ΟΧΙ ???  :jerking:

Μεταξύ μας ειλικρίνια ρε παλουκάρια...ακου εκιε 3ώρες.... :zzzzz: καληνύχτα....

nios67

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
4
Πόντοι
1
πέντε με δεκα λεπτά την πρωτη φορά.

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εξαρταται απο την κοπελα. Σε μπουρδελο κανενα 10 λεπτο. Με κοπελα μου ή με Σονια δυστυχως το πολυ κανενα τριλεπτο.. Στη Σονια μαλιστα τις περισσοτερες φορες τελειωνω στο στομα της οταν μου κανει τσιμπουκι και με κοιταει μετα με ενα βλεμμα ολο απορια και  εκπληξη . "Κιολας?" , "Γιατι αγαπη μου τελειωνεις γρηγορα? Να το προσεξεις αυτο...",μου λεει. Η Σονιαρα εκτελει και χρεη σεξουαλικου συμβουλου. Τί Ασκητης και παπαριες ....
Η ατακα της ημερας...Εγραψες germaon... :2funny: :2funny: :2funny:

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
πες τα ρε baklavatzioglou!!!

όλοι γαμιάδες βγήκανε...δηλαδή δεν ειστε οι περισσότεροι του δεκαλεπτου ??? ΟΧΙ ???  :jerking:

Μεταξύ μας ειλικρίνια ρε παλουκάρια...ακου εκιε 3ώρες.... :zzzzz: καληνύχτα....
μήπως θα έπρεπε να σταματήσετε να κρίνετε τους άλλους με τα δικά σας κριτήρια?

Επισκέπτης
Πρώτη φορά στο 5 λεπτο ( χωρίς προκαταρκτικά ) . Δεύτερη κανα 15 λεπτο και τρίτη κανα μισάωρο . Αυτά χωρίς καπότα . Με καπότα δε χύνω με τίποτα εκτός εάν είναι πολύ στενό το μουνάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom