Νέα

Πόσα min αντέχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εξαρτάται που και ποια γαμάω. Αν είναι σε μπουρδέλο, τότε είμαι προετοιμασμένος να χύσω στο 5λεπτο-10λεπτο. Αν είμαι με γκόμενα, τραβάμε σίγουρα ένα μισάωσρο με τρία τέταρτα (προκαταρκτικά included). Mε την γυναίκα μου ξεπερνάω το 45λεπτο.
Δηλαδη προκαταρκτικα 40 λεπτα κ γαμησι 5?
χαχαχχαα!!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Φιλε liomas πλακα κανω βεβαια ετσι?
Λοιπον,πραγματικα δεν μπορω ενα timeline στο ποσο κραταω.Ουτε ποσο καιρο εχω να γαμησω ουτε τιποτα.
Ολα ειναι στην τυχη πραγματικα.Μπορει να ειμαι σε περιοδο που γαμαω καθε μερα κ να χυνω στο 5λεπτο και μπορει να χω να γαμησω 2 βδομαδες κ να κανω να χυσω 30 λεπτα.Πραγματικα δεν μπορω να βαλω καποιο οριο στο χυσιμο.Μονο αμα ειναι πολυ στενη η γκομενα θα χυσω νωριτερα η αμα τη χαμουρευω καμια ωρα και τα χυσια χτυπαν την πορτα παλι θα χυσω σε 1 λεπτο.
Βεβαια,αν καποια φορα βλεπω οτι παω να χυσω συντομα,σταματαω να κινουμαι και περιμενω 1 λεπτο ωστε να παρατεινω τη διαρκεια.
Εν κατακλειδι ολα ειναι σχετικα.Απο τη γκομενα,απο το αν γαμας απο αγγαρεια,απο την ωρα κτλ...
Θεωρω οτι δεν υπαρχει καποιο στανταρ,προσωπικα για μενα...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δηλαδη προκαταρκτικα 40 λεπτα κ γαμησι 5?
χαχαχχαα!!!

Κι εγώ έτσι είμαι. Προκαταρκτικά 1 ώρα, (γλειψίματα παντού, χάδια, γλωσσόφιλα, 69) και γαμήσι 5 λεπτά.

Ειδικά στο κόντρα παξιμάδι με τα πατουσάκια στο στόμα μου, έχω έναν από τους πιο έντονους οργασμούς.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ο καθε ανθρωπος αντεχει αναλογα την διαθεση του..

εγω ασπουμε αναλογα το κεφι μου ..

στεναχωρημενος αγχωμενος? κραταω και 10-20 λεπτα.. εαν ειμαι φουλ μες την καυλα, 5-7 λεπτα

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
απο 10 λεπτα εως 40 , το 40 το εβαλα γιατι καποιες φορες οντος εχει κρατησει τοσο η πραξη, αλλα αντε να ειναι 5-6 φορες.

ουτε λιγο ουτε πολυ δλδ 20-25 λεπτα .

Και ολα αυτα αναλογα τη καυλα , τα κεφια και την γυναικα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
το ποιο γρήγορο τελείωμα στην ιστορία το έκανα εγώ πριν λίγο καιρό.
έψηνα καιρό μια κοπέλα και με είχε φόλα στη φόλα...
σε κάποια φάση βρεθήκαμε σε ένα party και πιάσαμε την κουβέντα για ένα τύπο που τις κόβει για πάρτι του.
πάμε μου λέει λοιπόν στην κρεβατοκάμαρα να τα πούμε ήσυχα.
λέω και εγώ, δεν πρόκειται που δεν πρόκειται να γαμήσω ας πάρο το μπουκάλι με την τεκίλα τουλάχιστον...
mpla mpla mpla mpla αυτή...
αγκαλιά με την τεκίλα εγώ...
και στο απότομο με πιάνει και με φιλάει.
στο καπάκι σηκώνεται βγάζει τι ζώνη τις, :o :o κατεβάζει το παντελόνι  :o :o :o :o kaaaaaiaiiiiiiii...!!!
εγώ σηκώνω το χέρι, τις λέω όλα καλά αλλα πρέπει να παο sτο μπάνιο να ξεράσω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έμεινα μια ώρα αγκαλιά με τι λεκάνη και μετά κοιμιthηκα!!!! :huh:
από τότε δεν μου ξαναμίλησε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λέτε να έχω καμια ελπίδα πλέον ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Με την κοπελα μου κανα 15λεπτο.(μια φορα την ημερα ομως.Παραπανω πλεον δεν μπορω/δεν εχω ορεξη) Εαν τραβηξω μαλακια πριν,δεν σηκωνετε με τιποτα παρα μονο με πουτανα(που εκει δυστυχως δεν ξερω τι διαολο γινεται και μεσα σε 5,6 λεπτα τελος)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
σε κάποια φάση βρεθήκαμε σε ένα party και πιάσαμε την κουβέντα για ένα τύπο που τις κόβει για πάρτι του.
λέω και εγώ, δεν πρόκειται που δεν πρόκειται να γαμήσω ας πάρο το μπουκάλι με την τεκίλα τουλάχιστον...
στο καπάκι σηκώνεται βγάζει τι ζώνη τις, :o :o κατεβάζει το παντελόνι  :o :o :o :o kaaaaaiaiiiiiiii...!!!
εγώ σηκώνω το χέρι, τις λέω όλα καλά αλλα πρέπει να παο sτο μπάνιο να ξεράσω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λέτε να έχω καμια ελπίδα πλέον ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ισα ισα , θα την γαμησεις , να το δεις. ακου τι σου λεω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μονο. αμα την μεθησεις

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Ποσα min αντεχουμε? τι? κατω απο το νερο? στη θαλασσα??? :grin: :grin:

καποτε και 30 λεπτα τωρα στα γεραματα αντε κανενα 10λεπτο γιατι εχουμε και δουλειες :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom