You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα min αντέχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
μαγκες.....εγω το ελέγχω απόλυτα...διαβάστε και προβληματηστείτε...
λειτουργεί σαν τη βρύση της μπανιέρας ενα πράγμα...
ανοίγω λίγο όποτε γουστάρει η γκόμενα....
αν θέλει μεγάλη ποσότητα το βάζω στο τέρμα και την πνίγω...
αν δεν θέλει καθόλου, βαράω μέχρι να στεγνώσει τελείως η ίδια...
τώρα τελευταία έχω καταφέρει και βγάζω ζεστό και κρύο....
Ημαρτον ρε σεις...!!!
Ημαρτον ρε σεις...!!!
μαγκες.....εγω το ελέγχω απόλυτα...διαβάστε και προβληματηστείτε...
Ημαρτον ρε σεις...!!!
τι σου ειναι αυτα τα νεα καβλια 3 γενιας οτι θελεις κανουν και εμεις ακομα παλευουμε με τις τρομπες
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Για όσους έχουν πρόβλημα "ταχύτητας", μια είναι η λύση:
Νομίζω υπάρχει και εδώ.
Αποτέλεσμα εξαιρετικό
condom cοmpatible
Παρενέργειες (σε μένα) καμμία.
Νομίζω υπάρχει και εδώ.
Αποτέλεσμα εξαιρετικό
condom cοmpatible
Παρενέργειες (σε μένα) καμμία.
΄τι σου ειναι αυτα τα νεα καβλια 3 γενιας οτι θελεις κανουν και εμεις ακομα παλευουμε με τις τρομπες
ετσι είναι...
καλά το πας...
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
πες μας το μυστικο ;)
billaras22
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ακουστε και αυτο,μια παλια μου γκομενα εμαθα εκ των υστερων οτι με ελεγε δεκάλεπτο πιστόλι,το αλλαξε οταν την πηδαγα για 35 λεπτα περιπου
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα !
Μπορω να γαμαω ΩΡΕΣ !!
Παραδειγμα : εχω χυσει 5 φορες τη μερα
Μπορω να γαμαω ΩΡΕΣ !!
griegoathens
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Ατυχές το παράδειγμα αγαπητέ. Οι 5 φορές την ημέρα δεν αποδεικνύουν ότι γαμάς επί ώρες. Μπορεί να αποδεικνύουν και το αντίθετο.Εγω δεν εχω κανενα προβλημα !
Μπορω να γαμαω ΩΡΕΣ !!
billaras22
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
καλα τα λες
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
ok φιλε δεν πιραζι σβιστο το μινιμα μου ..δεν ξερω πως να κανο τροποπιιση που γραφεις ..απλα ειμαι πολυ ανορθογραφος γιαυτο εγραψα σε κρικλις ..
ok φιλε δεν πιραζι σβιστο το μινιμα μου ..δεν ξερω πως να κανο τροποπιιση που γραφεις ..απλα ειμαι πολυ ανορθογραφος γιαυτο εγραψα σε κρικλις ..
Το να είναι κανείς ανορθόγραφος δεν αναιρεί τους κανόνες του site. Κάνε εξάσκηση στο word ;)
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
ρε φιλε δεν το εχο το προγραμμα που λες αν το ειχα δεν θα το εβαζα : απλα βλεπις και εσυ οτι δεν γραφο με γρικλις πλεον αλλα με ελλινικουσ χαραχτιρες ..τορα αν εχεις προβλιμα που γραφο ανορθογραφα πεστο αν ειναι να μη ξαναγραψο τιποτα..
Μια άλλη παράμετρος που νομίζω ότι δεν αναφέρθηκε είναι ή ώρα που το κάνεις..
Πχ τις πρωινές ώρες - εκεί που είσαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου- υπαρχουν τα λεγόμενα κατουρόκαβλα (σου είναι κανονικά σηκωμένη).. Αν εκείνη την ώρα κάνεις κατάσταση έχεις πιό πολλές πιθανότητες να κάνεις ατομικό ρεκόρ στον πρώτο γύρο ενώ μετά είναι δυσκολότερο να έχεις δεύτερο γύρο (τουλαχιστον άμεσα)
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Κλέωνα, και πιστεύω ότι πρέπει να διευκρινιστεί ότι η διάρκεια δεν μετριέται από την γνωριμία
Προσωπικά μια φορά, με ένα πολωνεζάκι στην Γερμανία (Βρέμη) που ήταν ότι καλυτερο θα μπορούσα να έχω καβαλήσει στη ζωή μου μέχρι σήμερα επαθα χοντρή πλάκα γιατί από την τρέλα μου τέλειωσα στα πρώτα 5' λεπτά μπαλαμουτιάσματος... και τσαντίστικα τόσο που παρότι με είχε μια ώρα στο ψηστίρι δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα.
Πχ τις πρωινές ώρες - εκεί που είσαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου- υπαρχουν τα λεγόμενα κατουρόκαβλα (σου είναι κανονικά σηκωμένη).. Αν εκείνη την ώρα κάνεις κατάσταση έχεις πιό πολλές πιθανότητες να κάνεις ατομικό ρεκόρ στον πρώτο γύρο ενώ μετά είναι δυσκολότερο να έχεις δεύτερο γύρο (τουλαχιστον άμεσα)
Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Κλέωνα, και πιστεύω ότι πρέπει να διευκρινιστεί ότι η διάρκεια δεν μετριέται από την γνωριμία
Προσωπικά μια φορά, με ένα πολωνεζάκι στην Γερμανία (Βρέμη) που ήταν ότι καλυτερο θα μπορούσα να έχω καβαλήσει στη ζωή μου μέχρι σήμερα επαθα χοντρή πλάκα γιατί από την τρέλα μου τέλειωσα στα πρώτα 5' λεπτά μπαλαμουτιάσματος... και τσαντίστικα τόσο που παρότι με είχε μια ώρα στο ψηστίρι δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα.
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Γκειά σας παιδιά. Γκεννήθηκα το 1970 στο Αστόρια new York. Από μικρός την είχα πολύ μεγάλη και μππορούσα να γκαμάω για ώρες. Να σκεφτείτε μία φορά γκαμούσα μία συμφοιτήτριά μου στο πανεπιστήμιο και μέχρι να τελειώσω είχα διαβάσει τόσο που περασα τρία μαθήματα. Μια άλλι φορά γκαμούσα μία κοπέλα μου δύο μέρες και τιν πήραν με φορείο. Συγκνώμη και πάλι για τα ελληνικά μου. Μεγκάλωσα βλέπετε αμερική και με λέν, α, ναι John Holmes.
Όλα τά είχαμε σε αυτό το site, τώρα πλακώσανε καί οι γαμιάδες οι επαγγελματίες. Professional fuckers.
Όσον αφορά τον φίλο μας από το Νew York Astoria , ρε φίλε αφού την έχεις τόσο μεγάλη ,μπορείς να την γυρίσεις καί να την βάλεις στον κόλο σου? ή να πάρεις μόνος σου τσιμπούκι? Αυτά δεν είναι εξυπνάδες δικές μου αλλά τα γράφει το Penthouse στο τευχος του Αυγούστου French edition. SERAPIS.
Όσον αφορά τον φίλο μας από το Νew York Astoria , ρε φίλε αφού την έχεις τόσο μεγάλη ,μπορείς να την γυρίσεις καί να την βάλεις στον κόλο σου? ή να πάρεις μόνος σου τσιμπούκι? Αυτά δεν είναι εξυπνάδες δικές μου αλλά τα γράφει το Penthouse στο τευχος του Αυγούστου French edition. SERAPIS.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Δεν εχω κρατήσει ώρα αλλά σιγουρα μου πέρνει περισσότερο να τελειωσω με μια γκόμενα από ότι να τελειωσω μια μακαρονάδα ΄ή και δύο.
the_crafty
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2011
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: απ την γκόμενα, την μέρα, πότε το έκανες τελευταία φορά, διάθεση, προκαταρτικά, ηλικία κλπ. κλπ.
τα ειπες ολα τυπε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 141
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 39