You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα min αντέχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
την πρωτη φορα αν αντεξω 20 λεπτα ειναι κατορθωμα, ειδικα αν εχω καιρο να γαμησω. την δευτερη εξαρταται τη γκομενα εχω κρατησει και 40 λεπτα αν θυμαμαι καλα. ολα εξαρτωνται απο τη γκομενα παντως, μου εχει τυχη πιο παλια με μια την τριτη φορα να αντεξω 10 λεπτο με το ζορι!!!!
Λοιπόν... μπορώ να γαμάω ΩΡΕΣ... και γενικά έχω πλήρη αυτοέλεγχο στο σώμα μου! ΧΥΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ! Επίσης, μπορώ και ΕΛΕΓΧΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΣΤΥΣΗ ΜΟΥ... καβλώνω-ξεκαβλώνω κατά βούληση...
Ισως φταίει το γεγονός ότι έμενα χρόνια στο εξωτερικό κι έχω συμμετάσχει σε ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ... όπου χρειάζεται να έχεις αντοχή για να γαμάς όσες το δυνατόν περισσότερες...
Ισως φταίει το γεγονός ότι έμενα χρόνια στο εξωτερικό κι έχω συμμετάσχει σε ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ... όπου χρειάζεται να έχεις αντοχή για να γαμάς όσες το δυνατόν περισσότερες...
Λοιπόν... μπορώ να γαμάω ΩΡΕΣ... και γενικά έχω πλήρη αυτοέλεγχο στο σώμα μου! ΧΥΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ! Επίσης, μπορώ και ΕΛΕΓΧΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΣΤΥΣΗ ΜΟΥ... καβλώνω-ξεκαβλώνω κατά βούληση...
Εξ ου και το όνομα Duracell υποθέτω; ;) ;)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, όλοι οι μεγάλοι τσοντοπαραγωγοί ήδη κονταροχτυπιούνται για το ποιός θα σε εντάξει στο δυναμικό του.
ingr2
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν έχω καιρό (βδομάδα και άνω) τα πρώτα φεύγουν στο λεπτό ή στο δίλεπτο το πολύ...
Όταν έχω κανονική σεξουαλική ζωή (κάθε μέρα ή 3-4 φορές την εβδομάδα)
15-20 λεπτά.
Βέβαια έχω μια αδυναμία...Δεν μπορώ ποτέ να κρατηθώ πολύ σε μια πολύ καλή πίπα! Έχει τύχει να τη χύσω κατευθείαν :o
Όταν έχω κανονική σεξουαλική ζωή (κάθε μέρα ή 3-4 φορές την εβδομάδα)
15-20 λεπτά.
Βέβαια έχω μια αδυναμία...Δεν μπορώ ποτέ να κρατηθώ πολύ σε μια πολύ καλή πίπα! Έχει τύχει να τη χύσω κατευθείαν :o
Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: απ την γκόμενα, την μέρα, πότε το έκανες τελευταία φορά, διάθεση, προκαταρτικά, ηλικία κλπ. κλπ.
Προσωπικά μου έχει τύχει να τελειώσω σε 2-3 λεπτά και μετά να ψάχνομαι τι σκατά έγινε και πώς, και επίσης μου έχει τύχει να κρατήσω ένα 45λεπτο και να αντέχω κι άλλο, οπότε επειδή είχα κουραστεί και πιαστεί προσπαθούσα να τελειώσω πιο γρήγορα να ησυχάσω....!
Προσωπικά μου έχει τύχει να τελειώσω σε 2-3 λεπτά και μετά να ψάχνομαι τι σκατά έγινε και πώς, και επίσης μου έχει τύχει να κρατήσω ένα 45λεπτο και να αντέχω κι άλλο, οπότε επειδή είχα κουραστεί και πιαστεί προσπαθούσα να τελειώσω πιο γρήγορα να ησυχάσω....!
JohnKal
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2005
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
και επίσης μου έχει τύχει να κρατήσω ένα 45λεπτο και να αντέχω κι άλλο, οπότε επειδή είχα κουραστεί και πιαστεί προσπαθούσα να τελειώσω πιο γρήγορα να ησυχάσω....!
Και εγώ το έχω πάθει αυτό και μετά την έβγαλα με μαλακία επειδή είχα ιδρώσει και κουραστεί να γαμάω!
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: απ την γκόμενα, την μέρα, πότε το έκανες τελευταία φορά, διάθεση, προκαταρτικά, ηλικία κλπ. κλπ.
θα συμφωνησω μαζι σου
ΑΚΡΙΒΩΣ ;)
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, όλοι οι μεγάλοι τσοντοπαραγωγοί ήδη κονταροχτυπιούνται για το ποιός θα σε εντάξει στο δυναμικό του.
XAXAXA χωρίς πλάκα τώρα, όταν ήμουν μικρότερος μου είχαν κάνει σχετική πρόταση! Ετυχε να βρίσκομαι στο Los Angeles παρακολουθόντας κάποια εξειδικευμένα σεμινάρια styling (ασχολούμαι με την φωτογραφία από 13 ετών) και γνώρισα κάποιους "παράγοντες" τσοντο-κυκλωμάτων...
Φυσικά και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω... ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εμπειρία όμως όταν πήγα σε 2-3 ΤΡΕΛΛΑ πάρτυ... όπου γινόντουσαν σκηνικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για την Ελλάδα...
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
XAXAXA χωρίς πλάκα τώρα, όταν ήμουν μικρότερος μου είχαν κάνει σχετική πρόταση! Ετυχε να βρίσκομαι στο Los Angeles παρακολουθόντας κάποια εξειδικευμένα σεμινάρια styling (ασχολούμαι με την φωτογραφία από 13 ετών) και γνώρισα κάποιους "παράγοντες" τσοντο-κυκλωμάτων...
Φυσικά και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω... ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εμπειρία όμως όταν πήγα σε 2-3 ΤΡΕΛΛΑ πάρτυ... όπου γινόντουσαν σκηνικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για την Ελλάδα...
Σε βρισκω αρκετα προχωρημενο!!! ;)
JohnKal
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2005
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εμπειρία όμως όταν πήγα σε 2-3 ΤΡΕΛΛΑ πάρτυ... όπου γινόντουσαν σκηνικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για την Ελλάδα...
Εξηγησέ το αν μπορείς..
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Παντος παιζει ρολο ποσο στενη ειναι μια γυναικα.Ειχα παει σε ενα μπρουρδελο στη φυλης πιο παλια κια γαμουσα μια καθολου αντισταση 10 ωρες να την γαμουσσα δεν θα τελειωνα με τελειωσα.με γκομενα 1 φορα 2-5 λεπτα 2 φορα κανα 15-20 3 φορα 30-45 λεπτα μετα αυξανεται με γεωμετρικη προοδο.
Πάντως πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και η ποσότητα αλκοόλ που έχεις καταναλώσει.... Έχουν τύχει σκηνικά πρώτες πρωινές ώρες μετά από μπυροποσία να μήν τελειώνω με τίποτα και η γκόμενα να έχει απέλπιστεί....
Επίσης μετράει πάρα πολύ και η συμμετοχή της partner...
Επίσης μετράει πάρα πολύ και η συμμετοχή της partner...
Επισκέπτης
Εξαρτάται που και ποια γαμάω. Αν είναι σε μπουρδέλο, τότε είμαι προετοιμασμένος να χύσω στο 5λεπτο-10λεπτο. Αν είμαι με γκόμενα, τραβάμε σίγουρα ένα μισάωσρο με τρία τέταρτα (προκαταρκτικά included). Mε την γυναίκα μου ξεπερνάω το 45λεπτο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 141
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις