Νέα

Πόσα χρόνια έχετε να πάτε να ψηφίσετε;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσά χρόνια έχετε να πάτε να ψηφίσετε;

• Ψηφίζω πάντα

• Δεν ψηφίζω ποτέ, μένω εξωτερικό

• Δεν ψηφίζω ποτέ, δεν με ενδιαφέρει

• Δεν ψηφίζω ποτέ, είμαι ετεροδημότης

• Αναλόγως με τις καύλες μου

• Έχω να ψηφίσω από την εποχή του Μαρκεζίνη

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Α, κ στη Γερμανια για 3-4 μηνες μετα τις εκλογες η Μερκελ ηταν "υπηρεσιακη" κανγκελαριος μεχρι τα κομματα να καταληξουν σε συμφωνια. Τι εγινε;
Στις σοβαρές χώρες, όπως π.χ. στο Βέλγιο όπου δεν είχαν (αν θυμάμαι καλά) επίσημη κυβέρνηση για 18 μήνες, δεν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας του κράτους.

Στο Ελλαδιστάν αντίθετα όπου η λέξη ευθύνη είναι κάτι άγνωστο, έπρεπε να ασχοληθεί ο ίδιος ο Μητσοτάκης με την καύσιμη ύλη που είχε συσσωρευθεί στο Μάτι.

Τελευταία τροποποίηση:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Στις σοβαρές χώρες, όπως π.χ. στο Βέλγιο όπου δεν είχαν (αν θυμάμαι καλά) επίσημη κυβέρνηση για 18 μήνες, δεν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας του κράτους.

Στο Ελλαδιστάν αντίθετα όπου η λέξη ευθύνη είναι κάτι άγνωστο, έπρεπε να ασχοληθεί ο ίδιος ο Μητσοτάκης με την καύσιμη που είχε συσσωρευθεί στο Μάτι.
Ρε συ δεν το γραψα εγώ αυτό.
Λάθος παράθεση έκανες :2funny:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
20 χρόνια έχω να πάω στις κάλπες, ελπίζω να τα εκατοστήσω :confused::confused::confused::priest::priest::priest:

οι χειροτερες ηταν οι φοιτητικες ,που ολοι οι πιθηκοι σ 'επαιρναν τηλεφωνο να πας μεχρι τελευταια στιγμη

μακαρι η Κεραμεως να καταργησει συνολικα τις παραταξεις..! :confused::confused::confused:

θα την εξυμνουν οι επομενες γενιες :woldman:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
οι χειροτερες ηταν οι φοιτητικες ,που ολοι οι πιθηκοι σ 'επαιρναν τηλεφωνο να πας μεχρι τελευταια στιγμη

μακαρι η Κεραμεως να καταργησει συνολικα τις παραταξεις..! :confused::confused::confused:

θα την εξυμνουν οι επομενες γενιες :woldman:
Δεν έκανα φοιτητής καθώς αγράμματος :confused::confused::confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Στις εκλογές, δόξα τω Θεώ, κατεβαίνουν 84.567 συνδυασμοί που καλύπτουν όλο το πολιτικό φάσμα από την άκρα αριστερά ως την άκρα δεξιά.
Στην τελική, όποιος δεν μπορεί να εκφραστεί με τόσα κόμματα και αποκόμματα που υπάρχουν, ας κατέβει μόνος του ως σωτήρας.

Τι να πουν και στην Αμερική που έχουν μόνο 2. Μπλε και κόκκινο (ανάποδα για μας :confused:).

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
μην ανησυχεις,δεν εχασες τιποτα ..! :confused: :confused:
Μια φορά πήγα στην Ασοεε το 1999 που ήταν ένας φίλος να κατεβάσουμε προγράμματα στο πι σι αφου τότε με την xtreme δεν κατέβαινε τίποτα :confused: Αιδίασα με τα πανέρια των κομμάτων και έφυγα :confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Πάντως η πολυφωνία δεν πρέπει να φτάνει στο να γίνονται δικομματικές( η και παραπάνω )κυβερνήσεις.
Μόνο αυτοδυναμες κυβερνήσεις είναι ισχυρές στην Ελλάδα.Δεν έχουμε την κουλτούρα και το επίπεδο πολιτικου πολιτισμού στο κομμάτι αυτό όπως π.χ.στην Γερμανία.
Διαφωνώ...γνώμη μου είναι ότι η κάθε κυβέρνηση πρέπει και επιβάλλεται να έχει ισχυρή αντιπολίτευση...και δεν εννοώ το δεύτερο κόμμα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να φάει την εξουσία από το πρώτο.

Μιλάω για μικρότερα κόμματα...που μπορεί να φιλοξενούν ανθρώπους με ελεύθερες απόψεις που μπορεί να μιλάνε από το βήμα της βουλής και να θίγουν και να καυτηριάζουν ή και να ξεσκεπάζουν θέματα που οι πολιτικοί των μεγάλων κομμάτων δεν τολμάνε/συμφέρει να θίξουν.

Δεν θα χαραμίσω την ψήφο μου για να δώσω μια ακόμα αφορμή στον κάθε Πλεύρη ή τον κάθε Πολάκη να βγάζουν 8Κ το μήνα συν μίζες συν εκατομμύρια από τις μαύρες μπίζνες.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Στην τελική, όποιος δεν μπορεί να εκφραστεί με τόσα κόμματα και αποκόμματα που υπάρχουν, ας κατέβει μόνος του ως σωτήρας.

Τι να πουν και στην Αμερική που έχουν μόνο 2. Μπλε και κόκκινο (ανάποδα για μας :confused:).
γι αυτό πάνε μπροστά

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Νομίζω ότι το καλύτερο είναι όταν υπάρχει παιχνίδι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και τελικά οι φόροι του Έλληνα και του Τούρκου γίνονται δις... τζίρος στα όπλα που πουλάει η Αμερική....
Δεν έχεις άδικο αλλά με κάποια κόμματα παρατράγουδα δεν νομίζω ότι μπορείς να συγκυβερνήσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το ότι πρακτικά στην καθημερινότητα δεν θα αλλάξει τίποτα, δεν σημαίνει κάτι
Mάλλον θελουμε να ξεχναμε, οτι το "να μην αλλαζει κατι πρακτικα στην καθημερινοτητα" δεν ειναι αμελητέο. Πολλες φορες στην Ιστορια, η ψηφος άλλαξε δραματικα την πραγματικοτητα. Προς το χειροτερο. Γι αυτο ακομη και η παραμονη στα ιδια, οταν ζεις σε μια κανονικη χωρα οπως η δικη μας, δεν ειναι κατι τοσο κακο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτο που γραφεις που το στηριζεις; Δηλ στην Ιταλια γινοταν καθε 3 κ λιγο εκλογες χαθηκε η Ιταλια, απο παλια αυτη η χωρα δεν εχει σταθ κυβερνησεις.
Η πολιτικη αποφασιζει κ θετει τα θεμελια για το μελλον. Το κρατος π οσο και να το βριζουμε στην Ελλαδα χαρη καποιων φιλοτιμων υπαρχει. Το κρατος δεν χρειαζεται τους πολιτικους, μπορει να κανει προσωρινα κ χωρις αυτους. Για αυτο υπαρχουν κ οι νομοι, δεν αλλαζουν παρα μονο με αποφαση βουλης.
Α, κ στη Γερμανια για 3-4 μηνες μετα τις εκλογες η Μερκελ ηταν "υπηρεσιακη" κανγκελαριος μεχρι τα κομματα να καταληξουν σε συμφωνια. Τι εγινε;
Και το Βελγιο επι δυο χρονια δεν εχει κυβερνηση.
Και?
Άλλες χωρες, άλλα συστηματα.
Εδω η ακυβερνησια φερνει καταστροφη.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Απ'το 2009 που μετακόμισα Κύπρο δεν ξαναψηφισα.τωρα όμως θ'ανεβω ότι και να γίνει.στις δεύτερες εννοειται

• Like
Αντιδράσεις: cool11

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
Και το Βελγιο επι δυο χρονια δεν εχει κυβερνηση.
Και?
Άλλες χωρες, άλλα συστηματα.
Εδω η ακυβερνησια φερνει καταστροφη.
που το βασιζεις αυτο; εχεις καποιο επιχειρημα; επειδη δηλ το λες εσυ;
Καποιο παραδειγμα ισως;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.790
Πόντοι
3.506
30-45% δεν πάει να ψηφίσει.

Οι τύποι του bourdela σε τι ποσοστό δεν ασκούν τα πολιτικά τους δικαιώματα κ γιατί;
Τελευταία φορά το 1981... Μετά δεν ξαναασχολήθηκα ούτε με τα ρετάλια, ούτε και με τα τομάρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom