Καλή συμβουλή του δίνεις. Να παντρευτεί. Δηλαδή να ελπίσει ότι αυτή που θα παντρευτεί, αφού έχουν πάρει μαζί ένα σπίτι με δάνειο, αμάξι και έχουν και δύο παιδιά δεν θα τον χωρίσει για να του τα πάρει όλα. Ότι θα ανήκει στο 20% των τυχερών. Αν θέλετε δείτε τα σχετικά βίντεο. Το συμπέρασμα είναι ότι ΣΗΜΕΡΑ στη Δύση, ο γάμος που καταλήγει σε διαζύγιο είναι οικονομική καταστροφή για τον άντρα της Μεσαίας Τάξης. Για τον τύπο που παίρνει 600€, στην πείνα ήταν, στην πείνα θα είναι. Για τον πλούσιο, οκ δεν θα χαρεί από τη δαγκωνιά, αλλά θα συνεχίσει το στυλ της ζωής του. Αν βάλεις το κράτος στην προσωπική σου ζωή, είτε με γάμο, είτε με σύμφωνο συμβίωσης, οι μόνοι πραγματικά κερδισμένοι θα είναι οι Δικηγόροι
Εννοώ αν κάνει επιτυχημένο γάμο.Δηλαδή να παντρευτεί μια που δουλεύει σε καλή δουλειά,και ασχολείται παράλληλα με τα οικοκυρικά.Αν έχει δε και περιουσία και κύκλο ο τύπος έκανε την τύχη του.
Σε αυτή την περίπτωση εξοικονομείς το μισό ενοίκιο συν τις φοροαπαλλαγές.Και έχεις και μια γκόμενα να ενδιαφέρεται για το στάτους κβο και το μέλλον της και να σε ωθεί στην οικονομία και να μην τα τρως με άλλες.Είναι σίγουρη συνταγή για να κάνεις περιουσία.
Αν είσαι καυλέας εργένης και τα σκορπάς εδώ κι εκεί στις πουτανίτσες και γκομενίτσες δεν κάνεις εύκολα περιουσία.
Βέβαια αν πέσεις σε ψόφια και εγωίστρια ή καπριτσιόζα σύζυγο μπορεί να σε μαδήσει και να σε αφήσει στον άσσο,είναι καθαρά θέμα σωστής επιλογής πώς την κόβεις τη φάση.
Εγώ αν δεν ήθελα να γαμάω συνεχώς μουνάρες και διαφορετικές και χαλιναγωγούσα κάπως τον πούτσο μου ασφαλώς και θα επέλεγα τη λύση του γάμου αφού αράζεις ανυπερθέτως.Αλλά είμαι ανήσυχος καυλέας δεν αντέχω την ίδια για πολύ καιρό και γενικά δεν μπορώ πλέον να προσαρμοστώ στον οικογενειακό βίο,μου φαίνεται ψωλαδόρικη φάση.Γουστάρω περιπέτεια φάση και αδρεναλίνη,ανατροπές,δεν είμαι του αράγματος και της θαλπωρής.
Ποτέ δεν κατάλαβα τους ψωλαδόρους που θέλουν απλά να αράξουνε σα να είναι αυτό ο παράδεισος.
Βέβαια πολλοί δηλαδή το 99% τη βρίσκουνε με σπίτι,γυναίκα,παιδιά,γατιά,σκυλιά,αμάξι,εξοχικό μακάριοι οι τύποι τι να πω.Εμένα αυτά δε μου λένε τίποτα τους άλλους τους εμπνέουν.
Οι πιο κωλόφαρδοι είναι αυτοί που γουστάρουν χοντρές και οι γεροντόφιλοι.Φανταστείτε έναν που παντρεύεται χοντρή.Θα έχει μηδενικά έξοδα,μηδέν κίνδυνο χωρισμού και άπειρα μπούκια.Ο άλλος με τη γριά θα πληρώνεται κιόλας.
Βέβαια αυτοί δεν κλάνουν τίποτα σε σχέση με τους πουσταίους που μαζεύουν όλο το χαρτί.
Το πρόβλημα το έχεουν όλο οι φυσιολγικοί άντρες αν γουστάρεις μουνάρες και δε συμβιβάζεσαι,τότε έχεις πρόβλημα πρέπει να πληρώσεις βαρύ τίμημα.