Επισκέπτης
Είναι οπαδός του "Μαύρου θάνατου και λοιπών" ο Μπόλντης..Αυτό λέει απο μόνο του πολλά.πώς καταστράφηκε;
Είναι οπαδός του "Μαύρου θάνατου και λοιπών" ο Μπόλντης..Αυτό λέει απο μόνο του πολλά.πώς καταστράφηκε;
εχει διαρροές; το κάρτερ αντέχει ή στέγνωσε;εκαψε φλατζες
λάλα τον μέχρι θάνατον δλδ.Είναι οπαδός του "Μαύρου θάνατου και λοιπών" ο Μπόλντης..Αυτό λέει απο μόνο του πολλά.
θα φωνάξω την πιάτσα και κάηκες.
Κιμά την έχουν κάνει την πούτσα τους ..άσελάλα τον μέχρι θάνατον δλδ.
Είναι οπαδός του "Μαύρου θάνατου και λοιπών" ο Μπόλντης..Αυτό λέει απο μόνο του πολλά.
Mωρη σιμπα..απο τα παπαρια σε σερνει η ξινοβελβο..και εσυ ακολουθεις μπας και δεις τι χρωμα ΒΡΑΚΙ ΦΟΡΑΕΙ...Ε ρε κατι ρεντικολα...
Κουκουλοφορος μπουρδελιαρης δηλαδη....ακριβως ειμαι ΘΑΝΑΤΟΦΑΓΟΣ οπως στον χαρυ ποτερ ... μολις εμφανισθει η νεκροκεφαλη στον ουρανο
βαζω τις κουκουλες και τρεχω στα μπουρδελα
που?[glow=pink,2,300]κατσε[/glow] μωρη ξεμυαλισμενη
Κουκουλοφορος μπουρδελιαρης δηλαδη....
Εσυ ησουν σημερα απεναντι μου στο σαλονι ?
*δε θυμαμαι πως ακριβως τα λες, καπως ετσι τεσπα
Ναι..και γράφεις κι ένα πικάντικο σχόλιο πχ. "διώχτε τον πούστη επιτέλους" ,"Ελεος με τον μαλάκα" κτλ κτλ..Την αναφορα στο συντονιστη ,πως την κανεις ?
Μονο επιλεγοντας την σχετικη ενδειξη στο δεξιο κατω μερος καθε ποστ "αναφορα στο συντονιστη " ?
όχι πρέπει να πάρεις και τηλέφωνο τον αντμίν.Την αναφορα στο συντονιστη ,πως την κανεις ?
Μονο επιλεγοντας την σχετικη ενδειξη στο δεξιο κατω μερος καθε ποστ "αναφορα στο συντονιστη " ?
Λυσσαρες τυπε μου .... λυσσαρες....ΧΑΧΧΑΧΑ τυπε βαζω επιτηδες κουκουλα γιατι ειμαι τοσο ωραιος που
θα με πιασει καμια ελλεηνιδα στο δρομο και θα λοξοδρομησω και ο αρχοντας του μπουρδελιαρικου σκοτους
μαυρος θανατος δεν συγχωρει τετοιου ειδους ατοπηματα
Ετσι ακριβως .....Ναι..και γράφεις κι ένα πικάντικο σχόλιο πχ. "διώχτε τον πούστη επιτέλους" ,"Ελεος με τον μαλάκα" κτλ κτλ..
ελα αγορι μου.... στα γονατα θα σε βαλω....
Πρεπει να εχει και Τζυμπριακη προφορα στο τηλεφωνο ?όχι πρέπει να πάρεις και τηλέφωνο τον αντμίν.
Ετσι ακριβως .....