Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
παλι ασπρο εβαλες;
Ρε σαλτα βρασε ραδικια και πιες το ζουμι...που θα ασχοληθω μαζι σου ...τι με περασες για την σιμπα?οποιος σε θεωρει μαλακα, πρεπει να ειναι μουνοδουλος, αγαμητος, ξινος κλπ ειτε μιλαμε για αντρα ειτε για γυναικα.
καλα το πας.
εγώ μια φορά είχα απο τα νεύρα μου κάνει ριπόρτ τον εαυτό μου.![]()
![]()
επίσης το πρώτο μου μπαν το έφαγα γιατί έκανα ριπόρτ τον πλέζουρα για τις γαμωμάνες που μου είχε ρίξει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα...αν χρειαστεις βοηθεια σε αυτο ο μπολντ μπορει να σε βοηθησει πιστευωειμαι τοσο καιρο αγαμητη που πλεον ειμαι αγνη ξανα κ το δειχνω στον κοσμο![]()
ειμαι τοσο καιρο αγαμητη που πλεον ειμαι αγνη ξανα κ το δειχνω στον κοσμο![]()
Ρε σαλτα βρασε ραδικια και πιες το ζουμι...που θα ασχοληθω μαζι σου ...τι με περασες για την σιμπα?
καλα...αν χρειαστεις βοηθεια σε αυτο ο μπολντ μπορει να σε βοηθησει πιστευω
Και θα παραμεινεις για πολυ καιρο ακομα...........
Καλα, εσυ εχεις αναγκη απο βοηθεια.κλαψομουνιασε κι αλλο που εεεφαγες γουορνινγκ
προτιμω να το ταξω. κι ο ιδιος παντως, ειμαι σιγουρη. ειναι αμοιβαια.
στο επομενο ποσταρισμα σου να περιμενω κ προσκληση για βολτα οπως τις προηγουμενες φορες?
προτιμω να το ταξω. κι ο ιδιος παντως, ειμαι σιγουρη. ειναι αμοιβαια.
στο επομενο ποσταρισμα σου να περιμενω κ προσκληση για βολτα οπως τις προηγουμενες φορες?
Καλα, εσυ εχεις αναγκη απο βοηθεια.
Σου εχω κανει προταση για βολτα ? Για θυμησε μου ποτε. Αν υσχυει παντως αυτο που γραφεις πρεπει να κοψω αμεσα ποτο και ναρκωτικα, γιατι πλεον δεν τα ελεγχω.
Εχεις ομως χιουμορ.σταματα γτ θα σε πρασινισω![]()
ηρθε ο καιρος λοιπον. σορρυ που το μαθαινεις απο μενα![]()
ναι τον ίδιο.Εννοεις τον ιδιο πλεζουρα που καποιοι λενε οτι εισαι κλωνος του?![]()
![]()
ναι τον ίδιο.
μάλιστα πήρα τηλέφωνο τον αντμίν γιατί ήθελα να καρφώσω το πρόσωπο πλέζουρας και όχι το νικ που είναι δικό μου.
Καταλαβα.
χαχα..τι θυμήθηκα τώραΑΛΙΝΤΙΣΑ MUTE.
ΟΠΙΑ ΕΛΕΙΝΙΔΑ ΞΑΝΑΙΠΟΤΙΜΙΣΙ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΙΡΟΝΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙ ΘΑ ΦΕΥΓΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΟΠΙΑ ΕΧΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙ ΠΙΑΤΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ.
ΦΙΛΑΚΙΑ!
ηρθε ο καιρος λοιπον. σορρυ που το μαθαινεις απο μενα
Μαλακιες γραφεις ως συνηθως. Μηπως σου ειχα πει να σε βγαλω να βοσκησεις μαζι με τις κατσικες κι εσυ νομισες οτι θα βγουμε για φαγητο ?