Νέα

Πόσα άλλα μέλη και ποιά έχετε αναφέρει ως τώρα στη διεύθυνση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 358
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
:offtopic:
σερέτη η εικόνα που έχεις γαμάτη είναι
από που?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δέν σβήνονται , συνχωνευονται στό tsat .......
http://[URL unfurl="true"]www.ilioupoli.gr/Libraries/%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%20%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/RobotKados.sflb[/img[/URL]]

[QUOTE="σερετης, post: 2608247"]
ανοιξε το βρε μαλακα και βαριεμαι :2on1:αντε μη σου γαμησω :2on1:
[/quote]πρεπει να κρατησω το σοβαρο προφιλ μου τωρα......αργοτερα λεμε..... :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βρηκαμε κατι να ασχολουμαστε τωρα που επιασε κρυο ε?
αντε ας τα ξαναπω αλλη μια.

εχω βριστει με απειρους, κ θα συνεχισω κ στο μελλον. κανεναν δεν εχω αναφερει. σιγα, πλακα εχει.ουτε τον boxer13 που μαλωναμε σε καθε θεμα *εκει ειχα φαει warned*

το εκανα κ το ειπα κιολας, γτ μου τη σπαει αυτη η μαλακια να ποσταρεις παλιες γκομενες σου για να δειχτεις. εισαι που εισαι μαλακας κ το κανεις, τουλαχιστον μη το γαμας εντελως κ κρυψε το γαμημενο το προσωπο. στον τραμουντανα το εχω πει ποσες φορες κ καποιες επιασε τοπο. ο σιν το κανει κατ εξακολουθηση, οποτε ε τραβα γαμησου, σε αναφερω κ βγαλε την ακρη μονος σου. αλλα το ειπα, γι αυτο εχετε κ κατι να πειτε κ να σας περασει ευχαριστα η ωρα.
αυτα.

στον μπολντ βαριεμαι να απαντησω :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βρηκαμε κατι να ασχολουμαστε τωρα που επιασε κρυο ε?

στον μπολντ βαριεμαι να απαντησω :2funny:

το ξερεις οτι δεν εχει νοημα..... να το κανεις.

Παντα εχω δικιο! Και παραδεξου το γρηγορα γιατι εχω να παω για προγραμματισμο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ο σιν το κανει κατ εξακολουθηση, οποτε ε τραβα γαμησου, σε αναφερω κ βγαλε την ακρη μονος σου. αλλα το ειπα, γι αυτο εχετε κ κατι να πειτε κ να σας περασει ευχαριστα η ωρα.
αυτα.

Eίναι τόσο ηλίθιος, που έχει βάλει πρόσωπο κοπελιάς στο αβάταρ του, μην και δεν το δει κανείς.
Θεωρώ πως αν έχεις τη στοιχειώδη λογική, ακόμα κι αν δέχεται η άλλη να ανεβούν οι φώτο της (που στη συγκεκριμένη αλλά και σε πολλές άλλες άλλων μελών θεωρώ ότι δεν ρωτήθηκαν καν) ΔΕΝ πρέπει σε τέτοιο σάιτ να ανεβαίνουν φώτο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
καλα τα κανουν και τα εκθετουν τα πουτανακια μωρη συφιλιαρα
εσυ τι εισαι? η προστατης τιμωρος? οταν γαμιουνται σαν αρκουδες
με τον καθε τυχαιο ειναι καλα?  :grin:

Tι σχεση εχει το αν πηδιουνται με το προσωπικο τους δικαιωμα να μην θελουν να ποσταρονται οι φωτογραφιες τους σε μπουρδελοσαιτ ? >:( :idiot:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Eίναι τόσο ηλίθιος, που έχει βάλει πρόσωπο κοπελιάς στο αβάταρ του, μην και δεν το δει κανείς.
Θεωρώ πως αν έχεις τη στοιχειώδη λογική, ακόμα κι αν δέχεται η άλλη να ανεβούν οι φώτο της (που στη συγκεκριμένη αλλά και σε πολλές άλλες άλλων μελών θεωρώ ότι δεν ρωτήθηκαν καν) ΔΕΝ πρέπει σε τέτοιο σάιτ να ανεβαίνουν φώτο.
Mωρη σιμπα..απο τα παπαρια σε σερνει η ξινοβελβο..και εσυ ακολουθεις μπας και δεις τι χρωμα ΒΡΑΚΙ ΦΟΡΑΕΙ...Ε  ρε κατι ρεντικολα...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mωρη σιμπα..απο τα παπαρια σε σερνει η ξινοβελβο..και εσυ ακολουθεις μπας και δεις τι χρωμα ΒΡΑΚΙ ΦΟΡΑΕΙ...Ε  ρε κατι ρεντικολα...

οποιος σε θεωρει μαλακα, πρεπει να ειναι μουνοδουλος, αγαμητος, ξινος κλπ ειτε μιλαμε για αντρα ειτε για γυναικα.
καλα το πας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οποιος σε θεωρει μαλακα, πρεπει να ειναι μουνοδουλος, αγαμητος, ξινος κλπ ειτε μιλαμε για αντρα ειτε για γυναικα.
καλα το πας.
για ανεβα λιγο στην σκαλα να δω κατι...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom