loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
[move][size=30pt]lion7=χρυσοστομος[/size][/move]
[move][size=30pt]lion7=χρυσοστομος[/size][/move]
πινω και αμιτα ασορτι με το βρακι
Μωρη ξυνα τον χαβαλε μου κανω....στα παπαρια μου και εσυ και το μπου....
Πες της τώρα ότι είναι και τουρκόσπορη και έχει κατώτερη κουλτούρα από τη δική σου και εσύ είσαι εξευγενισμένος επτανήσιος κοντες...
Αλβανικης καταγωγης ειναι .
http://[URL unfurl="true"]www.kieferortho.at/home/leistungen/fixeZahnspangen/contentParagraph/01/subPar/01/image/102_4449_big.JPG[/img[/URL]] :birdman:
[/quote]δεν ειναι ροζ :birdman:
Αλβανικης καταγωγης ,ειναι η Βελβυ .ααα μεξικανα κι εγω?
:-*:-*:-*:-*:-*δεν ειναι ροζ
Χαχαχαχαχχχαχαχχα εσυ με τον πονο σου....και βεβαια ειναι..ειμαι σιγουρος το επιθετο της εχει τουρκικες ριζες...Κλαψεεεεεεεεε...Πες της τώρα ότι είναι και τουρκόσπορη και έχει κατώτερη κουλτούρα από τη δική σου και εσύ είσαι εξευγενισμένος επτανήσιος κοντες...
εγω σ εχω αναφερει πολλες φορες στο παρελθονπωπω...αμα μπορουσαμε νακανουμε αναφορα σε σαλταισμενους κ να τρωνε κ μπαν 10 ατομα θα ειχαν μεινει. :S
εγω θα ημουν ο ενας απο τους δεκαπωπω...αμα μπορουσαμε νακανουμε αναφορα σε σαλταισμενους κ να τρωνε κ μπαν 10 ατομα θα ειχαν μεινει. :S
δε μου ρθε ποτε ειδοποιηση.εγω σ εχω αναφερει πολλες φορες στο παρελθον
εγω θα ημουν ο ενας απο τους δεκα
αλλα χωρις σταμουλη και γλιτσα δεν θα ειχε νοημα
Ρε λουκι εσυ που εχεις πιο πολλα ποστ,εδω η στο κοσμο?πωπω...αμα μπορουσαμε νακανουμε αναφορα σε σαλταισμενους κ να τρωνε κ μπαν 10 ατομα θα ειχαν μεινει. :S
Αλβανικης καταγωγης ,ειναι η Βελβυ .
Δεν ειμαστε ρατσιστες ,απλα αναφερομαστε στα εξωτερικα χαρακτηριστικα της .
Ο ψυχικος της κοσμος ομως ειναι αριστος !
δεν ειναι ροζ
Η ενωση σουβλατζηδων εκανε αναφορα κατα της Βελβυς !
τυπικα εδω.αλλα μονο γτ οταν εκανε ανακαινηση το κοσμο μηδενιστηκαν τα ποστ μας.Ρε λουκι εσυ που εχεις πιο πολλα ποστ,εδω η στο κοσμο?