Νέα

Πώς ξυρίζεστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.674
Πόντοι
1.056
Panasonic επαναφορτιζωμενη εδω και 10 χρονια και ελυσα το προβλημα με σπυρακια-εξανθιματα....................... ;)

dpierr

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εχω δοκιμασει τα παντα σχετικα με το ξυρισμα, απο λεπιδα του μπαρμπερη, ξυραφι με ανταλλακτικα τυπου Astor, Bic μονο- διπλο - τριπλο, Gillette Ολους τους τυπους εκτος απο το Fusion, Ηλεκτρικες μηχανες ( πρεπει να εχω 2-3 στο ντουλαπι)αφρους, σαπουνι, σκονη κρεμες οτι μπορει να φανταστει καποιος το εχω χρησιμοποιηση. Η δικη μου περιπτωση ειναι οτι οι τριχες δεν εχουν μονο μια κατευθυνση που βγαινουν, στην μεση του λαιμου πρεπει να ξεκινησω απο κατω προς και στα ακρα απο πανω προς τα κατω στα πανω στα μαγουλα απο πανω προς τα κατω, για να μην τα πολυ λογω, μετα απο πολλα χρονια ξυρισματος (πρωτη φορα 1982-83 δεν θυμαμαι ακριβως)εχω καταληξη σε Gillete Mach III, αφρο Noxzema κοκκινο, και αραια και που καμμια After shave κρεμα χωρις οινοπνευμα.
Ξεκιναω το ξυρισμα με μαλακωμα με σαπουνι ειτε κρεμοσαπουνο η απλο, απλωμα του αφρου ξυρισματος και περιμενουμε λιγο να ενεργηση το κολπο ειναι να μην βαζεις πολυ αφρο και στομωνει το ξυραφακι με καθε τραβηγμα, η ποοστητα που χρησιμοποιω ειναι λιγοτερη απο ενα μπαλακι του golf, μετα ξεκιναει το ξυρισμα, οταν εχω χρονο αναβω και ενα τσιγαρο για να το ευχαριστηθω σιγα - σιγα παιρνουμε τα γενια με την φορα που βγαινουν και οχι κοντρα, παιρναω το καθε σημειο 2 φορες απαλα οταν εχω τελειωσει και ξεβγαζω τους αφρους συνηθως δεν ειναι ΟΚ και δεν χρειαζετε τιποτα αλλο μερικες φορες ομως δεν ξερω γιατι παραμενει λιγο αγριο το προσωπο και ετσι το ξανα περναω οσο ειναι βρεγμενο μονο χωρις αφρο ενα τελευταιο χερι και γινετε σαν κωλαρακι μωρου παιδιου, συνηθως κραταει 2-3 ημερες πριν αρχισουν και ξαναγινονται ενοχλητικες οι τριχες.Μην ξεχνατε να ξεβγαζετε με μπολικο κρυο νερο για κλεινουν οι ποροι μετα το ξυρισμα και οχι με ζεστο γιατι αν μενουν ανοιχτοι οι ποροι δημιουργουνται τα σπυρακια απο τις ακαθαρσιες του αερα που μπαινουν στους πορους και επισης ανακουφιζουν απο τους ερεθσιμους.
Αυτα ειχα να πω.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
απο τοτε που βγηκε παντα με mach 3 και ποτε δε ξυριζομαι κοντρα.κατα καιρους βαριεμαι και τα παιρνω και με μια κοπτικη που εχω που δεν τα παιρνει εντελως σαν τη ξυριστικη μηχανη.

Επισκέπτης
Mακάρι να μπορούσα να ξυριστώ καθημερινά ...
Έχω τόσο λίγα γένια , που να φανταστείτε , ούτε φοβορίτα δεν μπορώ να αφήσω. Τώρα που έφτασα 25 άρχισαν να φυτρώνουν στα μάγουλα ...

Τη mach 3 χρησιμοποιώ , αλλά τί να σου κάνει η καημένη ... Με 2-3 ξυρίσματα τη βδομάδα ... περνάω κανα μήνα με το ίδιο ξυραφάκι. Δε συζητώ για κόψιμο ... σχεδόν άγνωστη λέξη !

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Πολυ βαριεμαι ρε παιδια το ξυρισμα. Μεγαλη αγγαρια.

BigB00bLover

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Έχω να βάλω ξυράφι (στο πρόσωπό μου  ;)  :cheesy: ) από το καλοκαίρι. Επειδή μου αρέσει το αξύριστο, κουρευτική μηχανή με το χτενάκι των 3 mm και ο λατίνος γόης είναι έτοιμος  :sunglasses: Διάστημα μεταξύ ξυρισμάτων περίπου 2 εβδομάδες. Δεν παλεύεται η ταλαιπωρία του καθημερινού ξυρίσματος. Άσε που αν έχεις και πρόσωπο που μικροδείχνει θέλει λίγο και το γενάκι του!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Με τα χέρια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
παντα κοντρα γιατι μεχρι το βραδυ εχει βγει πολυ πραμα

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οχι κοντρα ρε παιδια... μετα peeling on girls :(

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Eγω παντα οταν ξυριζομαι βαζω Aqua Velva και κολωνια Μυρτω Λεμονι ....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πάντως, το gillette είναι κάτι σαν το μουνί: ό,τι καλύτερο για τον άντρα. :rockon: :rockon: :rockon:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
To έχω κόψει το ξύρισμα - εδώ που έχουν φτάσει οι τιμές στα ξυραφάκια και στις μηχανές , δεν λέει....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
To έχω κόψει το ξύρισμα - εδώ που έχουν φτάσει οι τιμές στα ξυραφάκια και στις μηχανές , δεν λέει....
Γάμησετα..Καλύτερα όταν είναι να ξυριστείς να βάζεις 1 € στην άκρη και όταν μαζευτεί το 20αρικο πάνε να σουλατσάρεις μια τσάρκα στης Φυλής... :rockon:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Γάμησετα..Καλύτερα όταν είναι να ξυριστείς να βάζεις 1 € στην άκρη και όταν μαζευτεί το 20αρικο πάνε να σουλατσάρεις μια τσάρκα στης Φυλής... :rockon:

Της ίδιας άποψης είμαι κι εγώ - γι' αυτό κοντεύω να γίνω σαν το Βελουχιώτη.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.674
Πόντοι
1.056

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Βαρετό το ξύρισμα, ειδικά το καθημερινό, αλλά εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ Philishave και έχει γίνει ευκολότερο, χωρίς κοψίματα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω δεν ξυριζομαι ποτε καθε μηνα τα περνω λιγο με τη μηχανη

beavis