You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς ξυρίζεστε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 242
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εχω δοκιμασει τα παντα σχετικα με το ξυρισμα, απο λεπιδα του μπαρμπερη, ξυραφι με ανταλλακτικα τυπου Astor, Bic μονο- διπλο - τριπλο, Gillette Ολους τους τυπους εκτος απο το Fusion, Ηλεκτρικες μηχανες ( πρεπει να εχω 2-3 στο ντουλαπι)αφρους, σαπουνι, σκονη κρεμες οτι μπορει να φανταστει καποιος το εχω χρησιμοποιηση. Η δικη μου περιπτωση ειναι οτι οι τριχες δεν εχουν μονο μια κατευθυνση που βγαινουν, στην μεση του λαιμου πρεπει να ξεκινησω απο κατω προς και στα ακρα απο πανω προς τα κατω στα πανω στα μαγουλα απο πανω προς τα κατω, για να μην τα πολυ λογω, μετα απο πολλα χρονια ξυρισματος (πρωτη φορα 1982-83 δεν θυμαμαι ακριβως)εχω καταληξη σε Gillete Mach III, αφρο Noxzema κοκκινο, και αραια και που καμμια After shave κρεμα χωρις οινοπνευμα.
Ξεκιναω το ξυρισμα με μαλακωμα με σαπουνι ειτε κρεμοσαπουνο η απλο, απλωμα του αφρου ξυρισματος και περιμενουμε λιγο να ενεργηση το κολπο ειναι να μην βαζεις πολυ αφρο και στομωνει το ξυραφακι με καθε τραβηγμα, η ποοστητα που χρησιμοποιω ειναι λιγοτερη απο ενα μπαλακι του golf, μετα ξεκιναει το ξυρισμα, οταν εχω χρονο αναβω και ενα τσιγαρο για να το ευχαριστηθω σιγα - σιγα παιρνουμε τα γενια με την φορα που βγαινουν και οχι κοντρα, παιρναω το καθε σημειο 2 φορες απαλα οταν εχω τελειωσει και ξεβγαζω τους αφρους συνηθως δεν ειναι ΟΚ και δεν χρειαζετε τιποτα αλλο μερικες φορες ομως δεν ξερω γιατι παραμενει λιγο αγριο το προσωπο και ετσι το ξανα περναω οσο ειναι βρεγμενο μονο χωρις αφρο ενα τελευταιο χερι και γινετε σαν κωλαρακι μωρου παιδιου, συνηθως κραταει 2-3 ημερες πριν αρχισουν και ξαναγινονται ενοχλητικες οι τριχες.Μην ξεχνατε να ξεβγαζετε με μπολικο κρυο νερο για κλεινουν οι ποροι μετα το ξυρισμα και οχι με ζεστο γιατι αν μενουν ανοιχτοι οι ποροι δημιουργουνται τα σπυρακια απο τις ακαθαρσιες του αερα που μπαινουν στους πορους και επισης ανακουφιζουν απο τους ερεθσιμους.
Αυτα ειχα να πω.
Ξεκιναω το ξυρισμα με μαλακωμα με σαπουνι ειτε κρεμοσαπουνο η απλο, απλωμα του αφρου ξυρισματος και περιμενουμε λιγο να ενεργηση το κολπο ειναι να μην βαζεις πολυ αφρο και στομωνει το ξυραφακι με καθε τραβηγμα, η ποοστητα που χρησιμοποιω ειναι λιγοτερη απο ενα μπαλακι του golf, μετα ξεκιναει το ξυρισμα, οταν εχω χρονο αναβω και ενα τσιγαρο για να το ευχαριστηθω σιγα - σιγα παιρνουμε τα γενια με την φορα που βγαινουν και οχι κοντρα, παιρναω το καθε σημειο 2 φορες απαλα οταν εχω τελειωσει και ξεβγαζω τους αφρους συνηθως δεν ειναι ΟΚ και δεν χρειαζετε τιποτα αλλο μερικες φορες ομως δεν ξερω γιατι παραμενει λιγο αγριο το προσωπο και ετσι το ξανα περναω οσο ειναι βρεγμενο μονο χωρις αφρο ενα τελευταιο χερι και γινετε σαν κωλαρακι μωρου παιδιου, συνηθως κραταει 2-3 ημερες πριν αρχισουν και ξαναγινονται ενοχλητικες οι τριχες.Μην ξεχνατε να ξεβγαζετε με μπολικο κρυο νερο για κλεινουν οι ποροι μετα το ξυρισμα και οχι με ζεστο γιατι αν μενουν ανοιχτοι οι ποροι δημιουργουνται τα σπυρακια απο τις ακαθαρσιες του αερα που μπαινουν στους πορους και επισης ανακουφιζουν απο τους ερεθσιμους.
Αυτα ειχα να πω.
Επισκέπτης
Mακάρι να μπορούσα να ξυριστώ καθημερινά ...
Έχω τόσο λίγα γένια , που να φανταστείτε , ούτε φοβορίτα δεν μπορώ να αφήσω. Τώρα που έφτασα 25 άρχισαν να φυτρώνουν στα μάγουλα ...
Τη mach 3 χρησιμοποιώ , αλλά τί να σου κάνει η καημένη ... Με 2-3 ξυρίσματα τη βδομάδα ... περνάω κανα μήνα με το ίδιο ξυραφάκι. Δε συζητώ για κόψιμο ... σχεδόν άγνωστη λέξη !
Έχω τόσο λίγα γένια , που να φανταστείτε , ούτε φοβορίτα δεν μπορώ να αφήσω. Τώρα που έφτασα 25 άρχισαν να φυτρώνουν στα μάγουλα ...
Τη mach 3 χρησιμοποιώ , αλλά τί να σου κάνει η καημένη ... Με 2-3 ξυρίσματα τη βδομάδα ... περνάω κανα μήνα με το ίδιο ξυραφάκι. Δε συζητώ για κόψιμο ... σχεδόν άγνωστη λέξη !
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
Πολυ βαριεμαι ρε παιδια το ξυρισμα. Μεγαλη αγγαρια.
BigB00bLover
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχω να βάλω ξυράφι (στο πρόσωπό μου ;) ) από το καλοκαίρι. Επειδή μου αρέσει το αξύριστο, κουρευτική μηχανή με το χτενάκι των 3 mm και ο λατίνος γόης είναι έτοιμος Διάστημα μεταξύ ξυρισμάτων περίπου 2 εβδομάδες. Δεν παλεύεται η ταλαιπωρία του καθημερινού ξυρίσματος. Άσε που αν έχεις και πρόσωπο που μικροδείχνει θέλει λίγο και το γενάκι του!!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Πάντως, το gillette είναι κάτι σαν το μουνί: ό,τι καλύτερο για τον άντρα.
Γάμησετα..Καλύτερα όταν είναι να ξυριστείς να βάζεις 1 € στην άκρη και όταν μαζευτεί το 20αρικο πάνε να σουλατσάρεις μια τσάρκα στης Φυλής...To έχω κόψει το ξύρισμα - εδώ που έχουν φτάσει οι τιμές στα ξυραφάκια και στις μηχανές , δεν λέει....
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Γάμησετα..Καλύτερα όταν είναι να ξυριστείς να βάζεις 1 € στην άκρη και όταν μαζευτεί το 20αρικο πάνε να σουλατσάρεις μια τσάρκα στης Φυλής...
Της ίδιας άποψης είμαι κι εγώ - γι' αυτό κοντεύω να γίνω σαν το Βελουχιώτη.
Βελουχιώτη... θα μας πεθάνεις..Της ίδιας άποψης είμαι κι εγώ - γι' αυτό κοντεύω να γίνω σαν το Βελουχιώτη.
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.674
- Πόντοι
- 1.056
Panasonic επαναφορτιζωμενη εδω και 10 χρονια και ελυσα το προβλημα με σπυρακια-εξανθιματα....................... ;)
..... την παρελαβα την Παρασκευη με 2 ζευγαρια ανταλακτικα μαζι με τα μεταφορικα 80 γιουρακια !!!!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.087
- Πόντοι
- 1.206
Κοντράρεσαι με τον Ράμπο που ξυρίζεται κυνηγημένος στο δάσος με το μαχαίρι???