μια ερωτηση θα ηθελα να κανω!εψαξα στο φορουμ μηπως βρω σχετικο θεμα αλλα δεν τα καταφερα!ξερετε καποιο τηλεφωνο κοπελας που ομως να συμμετεσχει σε παρτουζα με 2 αντρες?σκεφτομαστε με ενα κολλητο μου για σημερα το βραδυ και ψαχνω να βρω μια ωραια κοπελα που να δεχεται 2 ανδρες ταυτοχρονα!ελπιζω να εχω τη βοηθεια σας!
edit giorgospapa: τροποποιηθηκε ο τιτλος του θρεντ για να ειναι ευκολοτερο στην αναζητηση..
Φίλε μου δεν είναι σωστό να ανοίγεις ολόκληρο κεφάλαιο συζήτησης για να πάρεις κάποιες πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν. Τα κεφάλαια πρέπει να είναι γενικού ενδιαφέροντος και όχι να εξυπηρετούν τις ανάγκες σου. Για πληροφορίες στο chat όταν έχει κόσμο.
Ρε παίδες είμαι καινούργιος στο Athens και με τον κολλητό μου θέμε να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας μια παρτουζίτσα.. Ένεκα νέας εργασίας και ικανοποιητικού ρευστού. Δώστε ιδέες παρακαλώ!!! ΑΑΑ!!!! Να έρθουν τα μωρά στο χώρο μας,και να έχουν και τίποτα καλό...
Ρε παίδες είμαι καινούργιος στο Athens και με τον κολλητό μου θέμε να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας μια παρτουζίτσα.. Ένεκα νέας εργασίας και ικανοποιητικού ρευστού. Δώστε ιδέες παρακαλώ!!! ΑΑΑ!!!! Να έρθουν τα μωρά στο χώρο μας,και να έχουν και τίποτα καλό...