Νέα

Πώς βγαζουμε τα εικονιδια κατω απο τη μπαρα του Google???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ναι, αυτο εκανα ουτως ή αλλως, ως προσωρινη λυση, αλλα εγω θελω ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ - ΠΟΤΕ!!!!
Τοσο δυσκολο ειναι???
Ειναι δυνατον να μην υπαρχει τροπος????  :think:

Υποτιθεται οτι η Google απασχολει καποια απο τα μεγαλυτερα μυαλα στον κοσμο...
Βγάλε τότε το google chrome και άστο με το παλιό πρόγραμμα

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Κοίτα και γω θέλω τον καφέ μου γλυκό με τρεις κουταλιές αλλά αν καμιά φορά η σερβιτόρα βάλει δύο δεν την πλακώνω στις σφαλιάρες.

Τώρα έθιξες πολύ σοβαρό θέμα με τον καφέ,παρακαλώ να ανακαλέσεις!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Αν δεν λύσεις το πρόβλημα να μπαίνεις σε άλλα σάιτ συχνά γιά να φύγει σιγά-σιγά η προηγούμενη μνήμη,δεν είναι τίποτα,βλέπει το σύστημα την επισκέψιμότητά σου και μόνο.
Προτείνω σάιτ με θείες λειτουργείες,μαγειρική και ανθοκομεία,θα γίνεις ανάρπαστος γαμπρός όχι σαν μερικούς που τα αφήνουν ανοιχτά επίτηδες!!!

εχει ρε τυπε καπου μια επιλογη νομιζω αν πας πανω στο παραθυρακι και πατησεις δεξι κλικ σου λεει καπου never show this site on history tabs καπως ετσι , οποτε και δεν σου εμφανιζει παραθυρακι απο το μπου ...αλλα απο τα αλλα κανονικα

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μαλλον βρηκα τη λυση

Πατε στις ρυθμισεις (μενου googlechrome)... "εμφανιση συνθετων"... "απορρητο"... "ρυθμισεις περιεχομενου".... "cookies"... το Β'

Δεν ξερω αν θα πιασει, θα σας πω αυριο- μεθαυριο.
Αλλα η λογικη λεει πως αυτο χρειαζοταν!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
εχει ρε τυπε καπου μια επιλογη νομιζω αν πας πανω στο παραθυρακι και πατησεις δεξι κλικ σου λεει καπου never show this site on history tabs καπως ετσι , οποτε και δεν σου εμφανιζει παραθυρακι απο το μπου ...αλλα απο τα αλλα κανονικα

Εσύ βέβαια ψέματα θα το κάνεις αφού θα μπαίνεις μετά και στα άλλα σάιτ "κοινωνικού περιεχομένου"

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Στην φυλακή δεν θα κοιμάσαι σαν πουλάκι σε θεϊκά μαξιλάρια :birdman: θα έρθει η στιγμή :birdman:

Θα ζητησω να ειμαι σε κατ οικον περιορισμο , σαν τον Μπερλουσκονι ... :birdman: και μετα γαμα τον κηπο , θα σκαψω για μια πισινα και θα την περναω ζαχαρη , θα μαυρισω πιο πολυ και απο τον Γαβαλα  :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Θα ζητησω να ειμαι σε κατ οικον περιορισμο , σαν τον Μπερλουσκονι ... :birdman: και μετα γαμα τον κηπο , θα σκαψω για μια πισινα και θα την περναω ζαχαρη , θα μαυρισω πιο πολυ και απο τον Γαβαλα  :birdman:
Αν έχεις τα κονέ του Μπερλουσκόνι μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως υπάρχει μετά θάνατον ζωή όπου θα καίγεσαι στην κόλαση :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Αν έχεις τα κονέ του Μπερλουσκόνι μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως υπάρχει μετά θάνατον ζωή όπου θα καίγεσαι στην κόλαση :birdman:

τωρα εμαθα οτι πηραν και τα ηλεκτρονικα βραχιολια στην Ελλαδα οπως εχουν στην Αμερικη , θα ζητησω ενα και θα την βγαζω ολη μερα στην παραλια ... στον Αστερα , οχι σε καμια με λαικατζες και φτωχαδακια βιοπαλαιστές ... μου χαλανε την αισθητικη  :birdman:

Επισκέπτης
τωρα εμαθα οτι πηραν και τα ηλεκτρονικα βραχιολια στην Ελλαδα οπως εχουν στην Αμερικη , θα ζητησω ενα και θα την βγαζω ολη μερα στην παραλια ... στον Αστερα , οχι σε καμια με λαικατζες και φτωχαδακια βιοπαλαιστές ... μου χαλανε την αισθητικη  :birdman:
ετσι τυπε, μακρια απο τον λαο  :)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
τωρα εμαθα οτι πηραν και τα ηλεκτρονικα βραχιολια στην Ελλαδα οπως εχουν στην Αμερικη , θα ζητησω ενα και θα την βγαζω ολη μερα στην παραλια ... στον Αστερα , οχι σε καμια με λαικατζες και φτωχαδακια βιοπαλαιστές ... μου χαλανε την αισθητικη  :birdman:
Και στον Αστέρα βουλιαγμένης μπορεί να έχεις κάποιο ''ατύχημα'' :birdman: ξέρεις καμιά κράμπα όταν θα'σαι μέσα στα βαθιά :birdman: ή πλατσουρίζεις στα ρηχά  σαν τις γριές που δεν ξέρουν μπάνιο; :birdman:

Επισκέπτης
Και στον Αστέρα βουλιαγμένης μπορεί να έχεις κάποιο ''ατύχημα'' :birdman: ξέρεις καμιά κράμπα όταν θα'σαι μέσα στα βαθιά :birdman: ή πλατσουρίζεις στα ρηχά  σαν τις γριές που δεν ξέρουν μπάνιο; :birdman:
τυπε κανεις λαθος, στον Αστερα δεν πας για κολυμπι  :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

Αυτος ο λαος ρε φιλε , τι ζηλεια , μην δουν ανθρωπο να εχει προκοψει απο την δουλεια του , να του βγαλουν το ματι...

Εχουν και κακη αυρα αυτοι οι βιοπαλαιστες ....

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Aπό τον λαό θα την βρει :birdman: ΜΙΑ είναι γι'αυτόν :birdman:

URL]]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756

Δεν παιζει κραμπα , θα πηγαινω πρωτα απο το γυμναστηριο να κανω κανα σετακι για να ειμαι οκ ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom