Νέα

Πώς βγαζουμε τα εικονιδια κατω απο τη μπαρα του Google???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
τυπε κανεις λαθος, στον Αστερα δεν πας για κολυμπι  :)

;) τι να σου κανει το κολυμπι οταν κολυμπας στο χρημα καθε μερα ... :grin:

Για κανα ματι πας , να πιω το ποτακι μου , να παραγγειλω και το φιλετο μου και να αγναντεύω και να μου γεμιζει το γκαρσονι το ποτηρι με κρασι

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

Για κανα ματι πας , να πιω το ποτακι μου , να παραγγειλω και το φιλετο μου και να αγναντεύω και να μου γεμιζει [size=15pt]το γκαρσονι[/size] το ποτηρι με κρασι
Το γκαρσόνι θα'μαι εγώ :birdman: και ξέρεις τι θα ρίξω μέσα στο ποτήρι με το κρασί :birdman:

292228_poison_sign.png

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Οκ,θα πέσεις από καμιά σκάλα τότε....θα ''σκοντάψεις'' :birdman:

Οι σκαλες ειναι μπαναλ τυπε , ειναι για τα φτωχαδακια , μονο κυλιομενες η ασανσερ ... ουτως η αλλος κλεινω μπανγκαλοου στον Αστερα , που ειναι πανω στο κυμα

Επισκέπτης
τυπε κανεις λαθος, στον Αστερα δεν πας για κολυμπι  :)

Για κανα ματι πας , να πιω το ποτακι μου , να παραγγειλω και το φιλετο μου και να αγναντεύω και να μου γεμιζει το γκαρσονι το ποτηρι με κρασι
μου αρεσει που με καταλαβαινεις  :rockon:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Οι σκαλες ειναι μπαναλ τυπε , ειναι για τα φτωχαδακια , μονο κυλιομενες η ασανσερ ... ουτως η αλλος κλεινω μπανγκαλοου στον Αστερα , που ειναι πανω στο κυμα
Ντάξει ρε πούστη :birdman: στην ανάγκη θα έρθω και θα σε μαχαιρώσω :birdman:

Μετά ο ψυχίατρος μου θα εισηγηθεί ψυχιατρικό πρόβλημα και θα μπω σε ψυχιατρική κλινική αντί φυλακή :birdman: για πάρτι σου όλα :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Το γκαρσόνι θα'μαι εγώ :birdman: και ξέρεις τι θα ρίξω μέσα στο ποτήρι με το κρασί :birdman:

292228_poison_sign.png

Γι αυτο ανοιγω παντα μπουκαλι και παντα μπροστα μου , για να μην τυχω σε κανεναν σαν και εσενα , ζηλιαρη και μπινε ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Ντάξει ρε πούστη :birdman: στην ανάγκη θα έρθω και θα σε μαχαιρώσω :birdman:

Μετά ο ψυχίατρος μου θα εισηγηθεί ψυχιατρικό πρόβλημα και θα μπω σε ψυχιατρική κλινική αντί φυλακή :birdman:

Για πάρτυ σου :birdman: :birdman: :birdman:

Δεν το κοβω να μπαινεις στον Αστερα τυπε ... μυριζεις φτωχεια

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Γι αυτο ανοιγω παντα μπουκαλι και παντα μπροστα μου , για να μην τυχω σε κανεναν σαν και εσενα , ζηλιαρη και μπινε ...
:birdman:
Δεν το κοβω να μπαινεις στον Αστερα τυπε ...
Επειδή θα'ναι δανεικό το κοστούμι; :birdman: Φαίνεται αυτό; :birdman:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δεν παίζει και να σε κάνω να αυτοκτονήσεις από τύψεις και ενοχές ρε πούστη :birdman: οι πούστηδες έχετε ανοσία σε αυτά :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Δεν παίζει και να σε κάνω να αυτοκτονήσεις από τύψεις και ενοχές ρε πούστη :birdman: οι πούστηδες έχετε ανοσία σε αυτά :birdman:

Τυπε , το χρημα σβηνει τις τυψεις ... αν ειχες φραγκα θα το ηξερες , δεν σε κατηγορω ομως γιατι εισαι φτωχαδακι , στην αλλη ζωη ποιος ξερει .. μπορει και να το νιωσεις .

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Τυπε , το χρημα σβηνει τις τυψεις ... αν ειχες φραγκα θα το ηξερες , δεν σε κατηγορω ομως γιατι εισαι φτωχαδακι , στην αλλη ζωη ποιος ξερει .. μπορει και να το νιωσεις .
Εσύ πάντως στην άλλη ζωή θα νιώσεις το στειλιάρι του διαβόλου :birdman: ξέρεις που  :birdman:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:

Εσύ πάντως στην άλλη ζωή θα νιώσεις το στειλιάρι του διαβόλου :birdman: ξέρεις που  :birdman:
η κολαση και ο παραδεισος ειναι εδω  :)

Επισκέπτης
Ε δεν είμαι και η κόλασή του,όχι ακόμα τουλάχιστον :grin:

Αν και το προσπαθώ :birdman: αλλά δεν νιώθει :birdman: αν νιώσει πρέπει να πάει να κρεμαστεί :birdman:
δηλαδη να εχεις αισθηματα
καποιος μου ειπε , εαν θελεις να πετυχεις να ενεργεις με το μυαλο (λογικη) ποτε με την καρδια (αισθηματα)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
δηλαδη να εχεις αισθηματα
καποιος μου ειπε , εαν θελεις να πετυχεις να ενεργεις με το μυαλο (λογικη) ποτε με την καρδια (αισθηματα)
κάτσε έχει ώρα να απαντήσει(5 λεπτά),μπορεί να πήγε :birdman:

Όνομα: Nipple_Lover78
Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς
Ημερομηνία εγγραφής: 04/04/13, 01:01
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 06:47
Άντε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε,αιώνια η μνήμη του :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom