Επισκέπτης
Αυτος ο λαος ρε φιλε , τι ζηλεια , μην δουν ανθρωπο να εχει προκοψει απο την δουλεια του , να του βγαλουν το ματι...
Εχουν και κακη αυρα αυτοι οι βιοπαλαιστες ....
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αυτος ο λαος ρε φιλε , τι ζηλεια , μην δουν ανθρωπο να εχει προκοψει απο την δουλεια του , να του βγαλουν το ματι...
Εχουν και κακη αυρα αυτοι οι βιοπαλαιστες ....
τυπε κανεις λαθος, στον Αστερα δεν πας για κολυμπι![]()
Οκ,θα πέσεις από καμιά σκάλα τότε....θα ''σκοντάψεις''Δεν παιζει κραμπα , θα πηγαινω πρωτα απο το γυμναστηριο να κανω κανα σετακι για να ειμαι οκ ...
Aπό τον λαό θα την βρειΜΙΑ είναι γι'αυτόν
![]()
Το γκαρσόνι θα'μαι εγώ;) τι να σου κανει το κολυμπι οταν κολυμπας στο χρημα καθε μερα ...
Για κανα ματι πας , να πιω το ποτακι μου , να παραγγειλω και το φιλετο μου και να αγναντεύω και να μου γεμιζει [size=15pt]το γκαρσονι[/size] το ποτηρι με κρασι
Οκ,θα πέσεις από καμιά σκάλα τότε....θα ''σκοντάψεις''![]()
''κρεμάλες'' στο google πάτησα και όποια μου άρεσε έβαλαεπρεπε να βαλεις καμια πιο μεγαλη φωτο , καμια πανοραμικη 360 μοιρων![]()
τυπε κανεις λαθος, στον Αστερα δεν πας για κολυμπι![]()
μου αρεσει που με καταλαβαινεις;) τι να σου κανει το κολυμπι οταν κολυμπας στο χρημα καθε μερα ...
Για κανα ματι πας , να πιω το ποτακι μου , να παραγγειλω και το φιλετο μου και να αγναντεύω και να μου γεμιζει το γκαρσονι το ποτηρι με κρασι
Ντάξει ρε πούστηΟι σκαλες ειναι μπαναλ τυπε , ειναι για τα φτωχαδακια , μονο κυλιομενες η ασανσερ ... ουτως η αλλος κλεινω μπανγκαλοου στον Αστερα , που ειναι πανω στο κυμα
Το γκαρσόνι θα'μαι εγώκαι ξέρεις τι θα ρίξω μέσα στο ποτήρι με το κρασί
![]()
Ντάξει ρε πούστηστην ανάγκη θα έρθω και θα σε μαχαιρώσω
Μετά ο ψυχίατρος μου θα εισηγηθεί ψυχιατρικό πρόβλημα και θα μπω σε ψυχιατρική κλινική αντί φυλακή
Για πάρτυ σου![]()
![]()
![]()
Γι αυτο ανοιγω παντα μπουκαλι και παντα μπροστα μου , για να μην τυχω σε κανεναν σαν και εσενα , ζηλιαρη και μπινε ...
Επειδή θα'ναι δανεικό το κοστούμι;Δεν το κοβω να μπαινεις στον Αστερα τυπε ...
Επειδή θα'ναι δανεικό το κοστούμι;
Φαίνεται αυτό;
![]()
Δεν παίζει και να σε κάνω να αυτοκτονήσεις από τύψεις και ενοχές ρε πούστηοι πούστηδες έχετε ανοσία σε αυτά
![]()
Εσύ πάντως στην άλλη ζωή θα νιώσεις το στειλιάρι του διαβόλουΤυπε , το χρημα σβηνει τις τυψεις ... αν ειχες φραγκα θα το ηξερες , δεν σε κατηγορω ομως γιατι εισαι φτωχαδακι , στην αλλη ζωη ποιος ξερει .. μπορει και να το νιωσεις .
Τυπε , το χρημα σβηνει τις τυψεις ... αν ειχες φραγκα θα το ηξερες , δεν σε κατηγορω ομως γιατι εισαι φτωχαδακι , στην αλλη ζωη ποιος ξερει .. μπορει και να το νιωσεις .
η κολαση και ο παραδεισος ειναι εδωΕσύ πάντως στην άλλη ζωή θα νιώσεις το στειλιάρι του διαβόλουξέρεις που
![]()
Ε δεν είμαι και η κόλασή του,όχι ακόμα τουλάχιστον![]()
![]()
η κολαση και ο παραδεισος ειναι εδω![]()
δηλαδη να εχεις αισθηματαΕ δεν είμαι και η κόλασή του,όχι ακόμα τουλάχιστον
Αν και το προσπαθώαλλά δεν νιώθει
αν νιώσει πρέπει να πάει να κρεμαστεί
![]()
κάτσε έχει ώρα να απαντήσει(5 λεπτά),μπορεί να πήγεδηλαδη να εχεις αισθηματα
καποιος μου ειπε , εαν θελεις να πετυχεις να ενεργεις με το μυαλο (λογικη) ποτε με την καρδια (αισθηματα)
Άντε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε,αιώνια η μνήμη τουΌνομα: Nipple_Lover78
Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς
Ημερομηνία εγγραφής: 04/04/13, 01:01
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 06:47