Επισκέπτης
Αυτος ο λαος ρε φιλε , τι ζηλεια , μην δουν ανθρωπο να εχει προκοψει απο την δουλεια του , να του βγαλουν το ματι...
Εχουν και κακη αυρα αυτοι οι βιοπαλαιστες ....
Αυτος ο λαος ρε φιλε , τι ζηλεια , μην δουν ανθρωπο να εχει προκοψει απο την δουλεια του , να του βγαλουν το ματι...
Εχουν και κακη αυρα αυτοι οι βιοπαλαιστες ....
τυπε κανεις λαθος, στον Αστερα δεν πας για κολυμπι
Οκ,θα πέσεις από καμιά σκάλα τότε....θα ''σκοντάψεις''Δεν παιζει κραμπα , θα πηγαινω πρωτα απο το γυμναστηριο να κανω κανα σετακι για να ειμαι οκ ...
Aπό τον λαό θα την βρει ΜΙΑ είναι γι'αυτόν
Το γκαρσόνι θα'μαι εγώ και ξέρεις τι θα ρίξω μέσα στο ποτήρι με το κρασί;) τι να σου κανει το κολυμπι οταν κολυμπας στο χρημα καθε μερα ...
Για κανα ματι πας , να πιω το ποτακι μου , να παραγγειλω και το φιλετο μου και να αγναντεύω και να μου γεμιζει [size=15pt]το γκαρσονι[/size] το ποτηρι με κρασι
Οκ,θα πέσεις από καμιά σκάλα τότε....θα ''σκοντάψεις''
''κρεμάλες'' στο google πάτησα και όποια μου άρεσε έβαλα τιποτένιε σκουληκιάρη σάπιεεπρεπε να βαλεις καμια πιο μεγαλη φωτο , καμια πανοραμικη 360 μοιρων
τυπε κανεις λαθος, στον Αστερα δεν πας για κολυμπι
μου αρεσει που με καταλαβαινεις;) τι να σου κανει το κολυμπι οταν κολυμπας στο χρημα καθε μερα ...
Για κανα ματι πας , να πιω το ποτακι μου , να παραγγειλω και το φιλετο μου και να αγναντεύω και να μου γεμιζει το γκαρσονι το ποτηρι με κρασι
Ντάξει ρε πούστη στην ανάγκη θα έρθω και θα σε μαχαιρώσωΟι σκαλες ειναι μπαναλ τυπε , ειναι για τα φτωχαδακια , μονο κυλιομενες η ασανσερ ... ουτως η αλλος κλεινω μπανγκαλοου στον Αστερα , που ειναι πανω στο κυμα
Το γκαρσόνι θα'μαι εγώ και ξέρεις τι θα ρίξω μέσα στο ποτήρι με το κρασί
Ντάξει ρε πούστη στην ανάγκη θα έρθω και θα σε μαχαιρώσω
Μετά ο ψυχίατρος μου θα εισηγηθεί ψυχιατρικό πρόβλημα και θα μπω σε ψυχιατρική κλινική αντί φυλακή
Για πάρτυ σου
Γι αυτο ανοιγω παντα μπουκαλι και παντα μπροστα μου , για να μην τυχω σε κανεναν σαν και εσενα , ζηλιαρη και μπινε ...
Επειδή θα'ναι δανεικό το κοστούμι; Φαίνεται αυτό;Δεν το κοβω να μπαινεις στον Αστερα τυπε ...
Επειδή θα'ναι δανεικό το κοστούμι; Φαίνεται αυτό;
Δεν παίζει και να σε κάνω να αυτοκτονήσεις από τύψεις και ενοχές ρε πούστη οι πούστηδες έχετε ανοσία σε αυτά
Εσύ πάντως στην άλλη ζωή θα νιώσεις το στειλιάρι του διαβόλου ξέρεις πουΤυπε , το χρημα σβηνει τις τυψεις ... αν ειχες φραγκα θα το ηξερες , δεν σε κατηγορω ομως γιατι εισαι φτωχαδακι , στην αλλη ζωη ποιος ξερει .. μπορει και να το νιωσεις .
Τυπε , το χρημα σβηνει τις τυψεις ... αν ειχες φραγκα θα το ηξερες , δεν σε κατηγορω ομως γιατι εισαι φτωχαδακι , στην αλλη ζωη ποιος ξερει .. μπορει και να το νιωσεις .
η κολαση και ο παραδεισος ειναι εδωΕσύ πάντως στην άλλη ζωή θα νιώσεις το στειλιάρι του διαβόλου ξέρεις που
Ε δεν είμαι και η κόλασή του,όχι ακόμα τουλάχιστον
η κολαση και ο παραδεισος ειναι εδω
δηλαδη να εχεις αισθηματαΕ δεν είμαι και η κόλασή του,όχι ακόμα τουλάχιστον
Αν και το προσπαθώ αλλά δεν νιώθει αν νιώσει πρέπει να πάει να κρεμαστεί
κάτσε έχει ώρα να απαντήσει(5 λεπτά),μπορεί να πήγεδηλαδη να εχεις αισθηματα
καποιος μου ειπε , εαν θελεις να πετυχεις να ενεργεις με το μυαλο (λογικη) ποτε με την καρδια (αισθηματα)
Άντε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε,αιώνια η μνήμη τουΌνομα: Nipple_Lover78
Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς
Ημερομηνία εγγραφής: 04/04/13, 01:01
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 06:47