Νέα

Πώς βγαζουμε τα εικονιδια κατω απο τη μπαρα του Google???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
κάτσε έχει ώρα να απαντήσει(5 λεπτά),μπορεί να πήγε :birdman:
Άντε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε,αιώνια η μνήμη του :priest:

Εδω ειμαι τυπε , απλα εστειλα μηνυμα στην Φιλιππινέζα να ξυπνησει και να μου κανει πρωινο ... την τσακισα την κακομοιρα , κανονικα πιο αργα τα ετοιμαζει αυτα ,αλλα τι να κανουμε , αν εισαι φτωχος δεν μπορεις να εχεις προγραμμα

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εδω ειμαι τυπε , απλα εστειλα μηνυμα στην Φιλιππινέζα να ξυπνησει και να μου κανει πρωινο ... την τσακισα την κακομοιρα , κανονικα πιο αργα τα ετοιμαζει αυτα ,αλλα τι να κανουμε , αν εισαι φτωχος δεν μπορεις να εχεις προγραμμα
Kαλά :birdman: όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει στο τέλος :birdman: έννοια σου :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Kαλά :birdman: όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει στο τέλος :birdman: έννοια σου :birdman:

εγω παλι θα παρω για πρωινο , καπουτσινο , της ειπα να ψησει και κανα κρουασαν ( δεν το μπορω τα κρυα ΚΑΘΟΛΟΥ , μου θυμιζουν περιπτερου ) και βλεπουμε , αν ειναι να τις πω να κανει και κανα τοστακι ελαφρυ , γαλοπουλα τυρι , ετσι για την λιγουρα

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
εγω παλι θα παρω για πρωινο , καπουτσινο , της ειπα να ψησει και κανα κρουασαν ( δεν το μπορω τα κρυα ΚΑΘΟΛΟΥ , μου θυμιζουν περιπτερου ) και βλεπουμε , αν ειναι να τις πω να κανει και κανα τοστακι ελαφρυ , γαλοπουλα τυρι , ετσι για την λιγουρα
Μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της; :birdman: Να της πω να προσθέσει κάτι :birdman: το οποίο θα σου αρέσει πολύ :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της; :birdman: Να της πω να προσθέσει κάτι :birdman: το οποίο θα σου αρέσει πολύ :birdman:

εσωτερικο εχει , αλλα και παλι μιλαει μονο αγγλικα ... τωρα που μου το θυμισες να της πω να στρωσει στο κηπο να παρω το πρωινο μου , ποτιστηκε και το βραδυ και θα μυριζει γκαζον , ειναι και πρωι ακομα και θα εχει δροσια ...

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Το γκαρσόνι θα'μαι εγώ :birdman: και ξέρεις τι θα ρίξω μέσα στο ποτήρι με το κρασί :birdman:

292228_poison_sign.png
ο νιπλ έχει εκπαιδευτεί στον μιθριδατισμό τύπε... :grin:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ανοιγω το google και μου εμφανιζει, κατω απο τη μπαρα αναζητησης, εικονιδια με σελιδες που επισκεφθηκα τελευταια...
Φυσικα, οι μισες απο αυτες ειναι bourdela και τσοντες  :headbang:

Το κωλοgoogle δεν με αφηνει να τις αφαιρεσω, ουτε και το Googlechrome (σε περιπτωση που φταιει αυτο). Δηλαδη, παω "εμφανιση
σελιδοδεικτων", ξε-τικαρω, αλλα αυτο... χαμπαρι!

Υπαρχει, τελοσπαντων, καποιος τροπος να απαλλαγω αυτη την ενοχλητικη κατασταση???

δεν ξερω αν αππαντηθηκε αλλα ειχα γραψει καποτε αυτον τον οδηγο

γενικα σβησε κουκις και μπαινε ινκόγνιτο (private browsing)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom