Νέα

Πώς θα κάνω τρίο με την κοπέλα μου και τις φίλες της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.453
Πόντοι
456
Τον τελευταίο καιρό πάνω στο γαμήσι οπότε αναφέρω τις φίλες της κοπέλας μου εκείνη καυλώνει φουλ. Της λέω "θα ζήλευαν εάν βλέπανε πως σε γαμαω;" Και απαντάει ναι θα ζήλευαν πολύ και θα θέλαν να τις γαμησεις και αυτές έτσι, και μπορεί να τις άφηνα να σου πάρουν μόνο πίπα, ή να τις γαμησεις για πολύ λίγο να δουν ποσο καλά το κανεις και μετά να τις αφήσεις, και τέτοια.

Και τώρα έρχομαι να ζητήσω την συμβολή της έμπειρης επιστημονικής ομάδας του μπου…πως θα μπορέσω να κλιμακώσω την κατάσταση και να γαμησω τις φίλες της;;

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
12.120
Πόντοι
2.256
48670964.gif

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.453
Πόντοι
456

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.369
Πόντοι
746
απατο θα παει το νηματακι,τον κοβω για ψευτρακο

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.453
Πόντοι
456
απατο θα παει το νηματακι,τον κοβω για ψευτρακο

Όχι μαν μου, όντως λέμε τέτοια πράγματα πάνω στο γαμησι με την κοπέλα μου…απλά δεν ξέρω εάν θα τόλμαγε να κάνει το βήμα παρακάτω…τόσους βλέπουμε εδώ να έχουν φαντασίωση να τους ξεσκίσει την γυναίκα άλλος, λογικό να υπάρχουν και κάποιες γυναίκες με την αντίστοιχη φαντασίωση

• Like
Αντιδράσεις: hijra

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.462
Πόντοι
2.456
Τον τελευταίο καιρό πάνω στο γαμήσι οπότε αναφέρω τις φίλες της κοπέλας μου εκείνη καυλώνει φουλ. Της λέω "θα ζήλευαν εάν βλέπανε πως σε γαμαω;" Και απαντάει ναι θα ζήλευαν πολύ και θα θέλαν να τις γαμησεις και αυτές έτσι, και μπορεί να τις άφηνα να σου πάρουν μόνο πίπα, ή να τις γαμησεις για πολύ λίγο να δουν ποσο καλά το κανεις και μετά να τις αφήσεις, και τέτοια.

Και τώρα έρχομαι να ζητήσω την συμβολή της έμπειρης επιστημονικής ομάδας του μπου…πως θα μπορέσω να κλιμακώσω την κατάσταση και να γαμησω τις φίλες της;;
Τυπε ήρθε η επιστημονική κοινότητα να δώσει απαντήσεις.
Αργήσαμε λίγο γιατί το ντέρμπι
Στείλε μας καταρχήν dick pick να εξετάσουμε καθαρά επιστημονικά το εργαλείο σου γιατί ως γνωστόν στην κοινότητα μας δεν υπάρχουν πουστηδες πάρα μόνο γαμιαδες.
Το παπαρι σου επισης το θέλουμε για ιστορικούς λόγους για να το αναρτήσουμε στο post ως μνήμα όταν θα στο ξερίζωσει η γκομενα σου στην 1η απόπειρα να θίξεις το θέμα παρτουζας με φίλη της

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.369
Πόντοι
746
Όχι μαν μου, όντως λέμε τέτοια πράγματα πάνω στο γαμησι με την κοπέλα μου…απλά δεν ξέρω εάν θα τόλμαγε να κάνει το βήμα παρακάτω…τόσους βλέπουμε εδώ να έχουν φαντασίωση να τους ξεσκίσει την γυναίκα άλλος, λογικό να υπάρχουν και κάποιες γυναίκες με την αντίστοιχη φαντασίωση
πληρωσε τοτε καποια,δεν θα θεωρηθει κερατο και θα διαλεξει η ιδια το 2ο μουνι

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.453
Πόντοι
456
Τυπε ήρθε η επιστημονική κοινότητα να δώσει απαντήσεις.
Αργήσαμε λίγο γιατί το ντέρμπι
Στείλε μας καταρχήν dick pick να εξετάσουμε καθαρά επιστημονικά το εργαλείο σου γιατί ως γνωστόν στην κοινότητα μας δεν υπάρχουν πουστηδες πάρα μόνο γαμιαδες.
Το παπαρι σου το θέλουμε για ιστορικούς λόγους για να το αναρτήσουμε στο post ως μνήμα όταν θα στο ξερίζωσει η γκομενα σου στην 1η απόπειρα να θίξεις το θέμα παρτουζας με φίλη της

Τύπε έχω αρκετά μεγάλη ψωλη (αν δεν είχα θα είχα κοπεί στα βιομετρικά για να γίνω μέλος του μπου)

Όταν αναφέρω παρτουζα όταν δεν κάνουμε σεξ, με βρίζει. Όταν αναφέρω παρτουζα πάνω στο σεξ, καυλωνει

• Ουάου
Αντιδράσεις: hijra

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
296
Πόντοι
21
Αφού στο πρότεινε και η δικιά σου. Αν είναι κα(υ)λες πες της να στις πασάρει να τις δώσεις το μουνί στο χέρι!! :rockon:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.462
Πόντοι
2.456
Τύπε έχω αρκετά μεγάλη ψωλη (αν δεν είχα θα είχα κοπεί στα βιομετρικά για να γίνω μέλος του μπου)

Όταν αναφέρω παρτουζα όταν δεν κάνουμε σεξ, με βρίζει. Όταν αναφέρω παρτουζα πάνω στο σεξ, καυλωνει
Καις τα κανονάκια σου και από το βρίσιμο έρχεται το κόψιμο του πουλιού σου

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
16.057
Πόντοι
4.926

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.251
Πόντοι
3.796
Τι θα λεγετα για ανταλλαγη/4αδα/ομαδικο?

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.002
Πόντοι
86
Το λες εσύ ψυχρά στην φίλη που θες, παρουσία της δικιάς σου..
Ότι θέλετε να βάλετε τρίτο άτομο στο κρεβάτι σας, αλλά η δικιά σου θέλει κάποια που να εμπιστεύεται και διάλεξε εσένα..

Debussy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Κριτικές
12
Like
644
Πόντοι
291
Νηματοθετη φώναξε τις φίλες και απλά βγαλτον έξω μπροστά τους. Θα εντυπωσιαστουν και θα γίνει το παιχνίδι. Όπως στις τσόντες

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.841
Πόντοι
3.556

τυπε πολύ σπάνιο να σου κάτσει κακολντ γκομενα αματουρι που να μη ζηλεύει.:woldman: συνήθως εδώ μέσα την άλλη πλευρά του νομίσματος βλέπεις με τα λυσσασμένα πουστρακια πχ τυπος παιχνίδι κλπ που το παίζουν σύζυγοι μήπως και ψαρώσει κάνα κορόιδο και τσιμπήσουν κάνα μεζέ :coffee:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Τυπε νηματο6ετη, κανε all in. Tην άλλη φορά που θα γαμας τη δικιά σου, πες της αν δεν τις φέρεις τις πουτανες τις φίλες σου, είναι η τελευταία φορά που σε γαμαω.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.048
Πόντοι
4.655

φίλε μας λες την φαντασίωση σου όταν την παίζεις?

Π

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.659
Πόντοι
3.556

@Νίπλης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom