Pro version
Tτίλος : Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες
"Κυριακή πρωί είπα να κάνω ένα εξτραδάκι , να συμπληρωθεί το ποσό για το iphone 16 pro max. Συνεννόηση με Λαλάκη μέσω viber - τι συνεννοηση δηλαδή , πρέπει να μου είχε στείλει γύρω στα 100 μηνύματα και άλλες 30 αναπάντητες , ισως νομίζει οτι είμαι η γκόμενα του ; Σενιαρίστηκα , φρεσκαρίστηκα και πήγα στο Μπιλλ. Ο Λαλάκης είναι πάνω κάτω σαν το μέσο μέλος του bou , 50-60 χρονών αλκοολικός με μπυροκοιλιά, καράφλα και πουλί 8 πόντους στην ανάταση, ωστόσο πιστεύει οτι είναι η μετενσάρκωση του Ροκο Σιφρεντι , γι'αυτό μάλλον έχει ψευδώνυμο Rocco_the_Anaconda.
Τελοσπάντων , μπαίνω στο δωμάτιο και με υποδέχεται με μια εσανς ποδαρίλας και σκόρδου. Μου έκανε κάτι κρυα αστειάκια και καλά για να σπάσει τον πάγο , νομίζει οτι έχει και χιουμορ τρομάρα του , ενώ μου έπιανε τον κώλο. Τον έβαλα άρον άρον στο μπάνιο για να γλιτώσω από τη μπόχα. Αρχισε να μου ρουφάει τις ρώγες σαν ηλεκτρική σκούπα και να με δαχτυλιάζει λες και φούσκωνε λάστιχο Φόρμουλα 1 με τρόμπα απ' τα Τζάμπο. Αμφιβάλλω αν έχει πάει ποτέ με γυναίκα χωρίς να πληρώσει. Αναγκάστηκα να ανοίξω τέρμα το καυτό νερό για να σταματήσει.
Πίσω στο δωμάτιο , με ρωτάει αν δίνω κώλο όπως διάβασε σε κάτι κριτικές. Για να τον ξεφορτωθώ του είπα οτι την έχει πολύ μεγάλη και θα με πονέσει. Το πήρε πάνω του και άρχισε να καμαρωνει σαν παγόνι. Ξεκίνησα πίπα προσεκτικά , γιατί φοβόμουν μην το καταπιώ καταλάθος. Σε κάποια φάση πρέπει να μπερδεύτηκα και πίπωνα το δάχτυλο μου , ευτυχώς κατάλαβα γρήγορα οτι ήταν πολύ μεγάλο για να είναι το πεος του και σταμάτησα. Δε του σηκωνόταν με τίποτα. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να με γλείφει σα γάτα που τρώει ζελεδάκι Φελιξ. Εκλεισα τα μάτια και έκανα οτι βογκάω ενώ σκεφτόμουνα αν θα παραγγείλω την Birkin σε ανθρακοβυσσινί του αγριοκάστανου ή σε μπορδοροδοκόκκινο του σάπιου μήλου.
Με τα πολλά , μου ζήτησε να γυρίσω στα 4 , φόρεσε μια καπότα και μπήκε μέσα μου. Εννοείται δεν ένιωθα τίποτα πέραν από την κοιλιά του που έκανε πλαφπλαφ στα κωλομέρια μου. Σκέφτηκα να βογκήξω αλλά δεν πρόλαβα , είχε ήδη χύσει και είχε πέσει βαριανασαίνοντας στο κρεβάτι. Φοβήθηκα μην πάθει καμια ανακοπή.
Το υπόλοιπο ραντεβού πέρασε με εμένα να σερφάρω στο ινστα κι εκείνον να να μου λέει για κάτι λογαριασμούς ΔΕΗ που έχει αφήσει απλήρωτους και πόσο κουράζεται στο τρίτο υπόγειο αριστερά που δουλεύει.
Τσέπωσα τα 300 και πήγα Κολωνάκι για καφε με τη Σούζυ. Ανοιξα κινητό και μου είχε στείλει πάλι μήνυμα στο viber ο Λαλάκης λέγοντας μου πόσο τέλεια πέρασε μαζί μου και αν θέλω να τον παντρευτώ. Τζιζους."