Οραματίζομαι την πορνεία ως σύγχρονο μοντέλο. Τιμες αυξημένες παντού να κοπανανε τα κεφάλια τους σε τοίχους. Αναγκαστικη στροφή στα γκομενάκια όπου θα παρουν μαθήματα τόλμης και θα ατσαλωθούν. Επειτα μεγαλωνοντας πιάνοντας δουλειά ή κανοντας οικονομια να πανε πολυ ευχαριστως στις εκδιδομένες με νέα μυαλά. Όσο έχει 10 ευρώ το τελευταιο σε κλίμακα γαμήσι εχουμε φυτώριο πουτανοκαψούρηδων. Για τους CGάκηδες δεν εχω βρει λύση. Το πολυ πολυ φάλαγγα βασανιστηριο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 783
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.328
- Πόντοι
- 456
Στο συγκεκριμένο σχολείο η πλέμπα είναι η μεσαία τάξη.Πριν 30 χρόνια, ήταν διαφορετικα πιστεύεις ;
Τα ίδια ήταν . Μεταξύ ελίτ και πλέμπας, υπάρχουν και άλλες κάστες.
Και από ιδιωτικά ,δεν κοιτάς μόνο το Νο1 . Έχει κι άλλα.
Παλιότερα δε, είχε πολύ περισσότερα. Με μεγαλύτερη κατανομή στον πληθυσμό .
Δεν νομίζω εδώ να μιλάμε για το Eton ή το Le Rosey , οπότε και το δικό σου παράδειγμα δεν κολλάει ....
Αυτοί που βγάζουν 200Κ οι γονείς τους.
Δεν ήταν έτσι παλιά σε τόσο βαθμό...
Εν πάση περιπτώση δε γίνεται φτωχός να κάνει σχέση αληθινή με λεφτά.
Τέλος.
Πάντα θα υποβόσκει το χρήμα και η ταξική διαφορά.
Και ναι άλλο να τα βγάλει μετά τα λεφτά εκεί θα συμφωνήσω, γιατί η σχέση έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και ήταν αληθινή. Πάλι θα διαταραχθεί σε ένα βαθμό αλλά οκ.
Αλλά αν τα έχει τα λεφτά ο ένας και ο άλλος όχι και γνωριστούν μετά, εκεί δε γίνεται.
Και φυσικά στο ερωτικό είναι πολύ χειρότερα.
Βιαγκράκηδες παππούδες ειναι λιγο μαλακία αλλα ας το δεχτούμε. Τα νέα παιδιά που εχουν φορτώσει ένα κουτί σιλδεναφίλη που πάνε; να ξεσκίσουν σε τσόντα; κατηγορώ τις τσόντες. Βγαίνει ένας 2,10 σαν ντουλάπα με ενα καυλί σαν αγγούρι, βλέπει ο Νιονιος ο έφηβος αυτό κοιταζει το δικό του που να πάει μετα. Να σου κι η κλινική κατάθλιψη. Ποιος να του πει μετά για ερωτα όταν είδε το αλιεν εναντίον κυνηγού σε τσόντα.επισης ο γαμπρος έρχεται με βιαγκρα η χωρις?
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί.... Εγώ πχ που είμαι χοντρός και άσχημος... Αλλά τυχαίνει λόγο της δουλειάς μου να βγαζω κάποια λεφτά παραπάνω από έναν νορμάλ άνθρωπο (δεν είμαι πλούσιος έτσι) είναι κακό που πάω με ιερόδουλες???? Δεν έχω καταλάβει!!!
Τους εχω κάνει μαθήματα. Δεν ακούνε όμως. Μάνι μάνι Ρωσίδες γνήσιες δεν υπάρχουν. Όποια κάνει πολλά έξτρα είναι Ουκρανή. Όποια χοντρυνε πολύ είναι Καυκάσια το αφηνουμε έτσι σκέτο. Οι με δυνατά βογγητά είναι Αλβανίδες και πολυ φρου φρου και άρωμα Ρουμάνες. Τέλος ξεπέτες ολες Βενεζουέλα ενώ αν εχει θεωρία και μιλάει παραπάνω τότε Τσέχα. Αυτό είναι το ευρετήριο.νταξει δεν πειράζει για ολα αυτα ..τουλαχιστον είστε λαγωνικά για την καταγωγη τις καθε πορνης.. και εμεις λεμε μπραβο ..
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.832
- Πόντοι
- 6.056
Παλιά πως ήταν ;Στο συγκεκριμένο σχολείο η πλέμπα είναι η μεσαία τάξη.
Αυτοί που βγάζουν 200Κ οι γονείς τους.
Δεν ήταν έτσι παλιά σε τόσο βαθμό...
Πάντα τα ίδια ήταν .
Αυτός που βγάζει 200Κ ... μάλλον οικογένεια που βγάζει 200Κ καθαρά το χρόνο ,
δεν πρέπει να στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικό σχολείο .
Το φθηνότερο .... όχι το κορυφαίο .
Θα μου πεις στην ελλάδα .... όλοι προσπαθούν να φτάσουν 1000μ παραπάνω από εκεί που φτάνουν πηδώντας .... και τρώνε τα μούτρα τους .....
Σε ιδιωτικό σχολείο και λεφτά να έχεις , πλέμπα θα είσαι μόνο και μόνο αν δεν έχει κανονιστεί
να πας να σπουδάσεις στο εξωτερικό . Αυτό στην καλύτερη σήμερα, σε αποδεκτά για ιδιωτικό επίπεδα,
για μούρη , σημαίνει για σπουδές 4τούς διάρκειας 200Κ . Για Ε.Ε. λέμε , εκτός βουλγαρίας, ρουμανίας.
Για ιατρική .... άστο ... από 350Κ, ξεκινάμε να συζητάμε.
Οι παραπάνω αναλύσεις .... δεν αναιρούν , ότι έχω πολλά παραδείγματα φίλων
και ανδρών και γυναικών ... που είχαν ξεκινήσει δεκαετία 1980 , 1970 , 1990 ....
από παιδιά τότε ... που τότε ήταν στο ίδιο οικονομικό επίπεδο ...
και τώρα τους χωρίζει χάσμα ... και κάποιες φιλίες, διατηρούνται. Για πάντα.
Και υπάρχει και σεβασμός και κάποιες λίγες φορές και βοήθεια.
Αυτές που χάλασαν , όταν ένας φτώχυνε ... ο άλλος πλούτισε ...
ή ακόμη χειρότερα και τα δύο ταυτόχρονα ΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
Πολλοί όταν φτωχύνει ο παλιός κολλητός ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ........
Αυτό με άλλα λόγια, επιβεβαιώνει , ότι οι περισσότεροι είναι ΚΑΘΙΚΙΑ.
Για αυτό όταν ψοφάνε και χαίρομαι και χέζω τον τάφο τους. _
Είναι μια τιμια επιλογή. Πουτανοκαψουρης και κορόιδο όμως μην γίνεις.Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί.... Εγώ πχ που είμαι χοντρός και άσχημος... Αλλά τυχαίνει λόγο της δουλειάς μου να βγαζω κάποια λεφτά παραπάνω από έναν νορμάλ άνθρωπο (δεν είμαι πλούσιος έτσι) είναι κακό που πάω με ιερόδουλες???? Δεν έχω καταλάβει!!!
Η κριτική είναι αυστηρή.
xaris@30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 255
- Πόντοι
- 280
Πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο το πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε μια σχέση .Μια σχέση γίνεται από 2 άτομα και όχι από ένα .Είναι μια αμφίδρομη αντίδραση που ότι δίνεις παίρνεις. Πρέπει να υπάρχει κατανόηση από το άτομο που δεν είναι του χώρου και δεν εκδίδεται , οπότε δεν ξέρει τους δαίμονες που αντιμετωπίζει η κοπέλα στο κεφάλι της και να μην βάζει άλλη τοξικότητα στην υπάρχουσα που αντιμετωπίζει η κοπέλα .Αλλά και η κοπέλα θα πρέπει να είναι εξηγημένη απέναντι στον άλλον . Άποψη μου πριν γίνει σχέση με αυτές τις συνθήκες πρέπει να μπουν κανόνες και από τις 2 πλευρές .Αυτός είμαι εγώ , εγώ είμαι αυτή που είμαι .Θέλεις ; Θέλω .Τόσο απλά .Ωραία βέβαια τα λέμε στα λόγια αλλά στις πράξεις είναι πολύ δύσκολο ..... ( Ταπεινή μου άποψη όλα αυτά )
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.832
- Πόντοι
- 6.056
Γιατί θα ρωτήσεις κανέναν ;Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί.... Εγώ πχ που είμαι χοντρός και άσχημος... Αλλά τυχαίνει λόγο της δουλειάς μου να βγαζω κάποια λεφτά παραπάνω από έναν νορμάλ άνθρωπο (δεν είμαι πλούσιος έτσι) είναι κακό που πάω με ιερόδουλες???? Δεν έχω καταλάβει!!!
Γράφτους όλους στα αρχίδια σου.
Μια συμβουλή αν θες από μένα , ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Παρά μόνο σε άλλους που έχουν το ίδιο χόμπυ , αλλά τους ξέρεις χρόνια
και τους εμπιστεύεσαι. Αυτό το ΜΥΣΤΙΚΟ, δεν έχεις λόγο να το μοιραστείς.
Ούτε σε καφενειακή κουβέντα. Βρες άλλο θέμα.
Αυτό κάνω... Όλους γραμμένους στα αρχίδια μου τους έχω!!!... Απλά ρε φίλε μπερδεύτηκα!!!! Στο κάτω κάτω όπως λες λογαριασμό δεν δίνουμε σε κανέναν οπότε???... Καλά γαμήσια!!!!Γιατί θα ρωτήσεις κανέναν ;
Γράφτους όλους στα αρχίδια σου.
Μια συμβουλή αν θες από μένα , ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Παρά μόνο σε άλλους που έχουν το ίδιο χόμπυ , αλλά τους ξέρεις χρόνια
και τους εμπιστεύεσαι. Αυτό το ΜΥΣΤΙΚΟ, δεν έχεις λόγο να το μοιραστείς.
Ούτε σε καφενειακή κουβέντα. Βρες άλλο θέμα.
Γνώμη μου καλύτερα να το δεις ως αστείο ή χαλαρα. Βασική διαφωνία αυτό με τους κανόνες. Εχεις βάλει ποτέ κανονες σε κατι με (οποιαδήποτε) γυναίκα και πετυχε; άστο χωρις κανόνες.Πιστεύω ότι δεν παίζει ρόλο το πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε μια σχέση .Μια σχέση γίνεται από 2 άτομα και όχι από ένα .Είναι μια αμφίδρομη αντίδραση που ότι δίνεις παίρνεις. Πρέπει να υπάρχει κατανόηση από το άτομο που δεν είναι του χώρου και δεν εκδίδεται , οπότε δεν ξέρει τους δαίμονες που αντιμετωπίζει η κοπέλα στο κεφάλι της και να μην βάζει άλλη τοξικότητα στην υπάρχουσα που αντιμετωπίζει η κοπέλα .Αλλά και η κοπέλα θα πρέπει να είναι εξηγημένη απέναντι στον άλλον . Άποψη μου πριν γίνει σχέση με αυτές τις συνθήκες πρέπει να μπουν κανόνες και από τις 2 πλευρές .Αυτός είμαι εγώ , εγώ είμαι αυτή που είμαι .Θέλεις ; Θέλω .Τόσο απλά .Ωραία βέβαια τα λέμε στα λόγια αλλά στις πράξεις είναι πολύ δύσκολο ..... ( Ταπεινή μου άποψη όλα αυτά )
μιλα στα αρχιδια σου ...εδω ειμαστε κλειστα
Μιλάω με όλους και με όλες εκτός από όσους και όσες έχουν κώλο φυνιστρίνι!
xaris@30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 255
- Πόντοι
- 280
Γνώμη μου καλύτερα να το δεις ως αστείο ή χαλαρα. Βασική διαφωνία αυτό με τους κανόνες. Εχεις βάλει ποτέ κανονες σε κατι με (οποιαδήποτε) γυναίκα και πετυχε; άστο χωρις κανόώμη μου καλύτερα να το δεις ως αστείο ή χαλαρα. Βασική διαφωνία αυτό με τους κανόνες. Εχεις βάλει ποτέ κανονες σε κατι με (οποιαδήποτε) γυναίκα και πετυχε; άστο χωρις κανόνες.
Σαν αστείο δεν πρόκειται να δω ποτέ μια σχέση . Σε όλα τα άλλα ίσως να έχεις δίκιο .Όσες φορές προσπάθησα να "επιβληθώ " για αυτό που θεωρούσα σωστό σε μια σχέση έφαγα τα μούτρα μου .Οπότε έχεις δίκιο στο αφήνω την σχέση χαλαρά και όπου βγαλειΓνώμη μου καλύτερα να το δεις ως αστείο ή χαλαρα. Βασική διαφωνία αυτό με τους κανόνες. Εχεις βάλει ποτέ κανονες σε κατι με (οποιαδήποτε) γυναίκα και πετυχε; άστο χωρις κανόνες.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.309
- Πόντοι
- 736
θα μεταφέρω το μηνυμα σου ...μετα το μπιμπΜιλάω με όλους και με όλες εκτός από όσους και όσες έχουν κώλο φυνιστρίνι!
chaoserevos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 72
- Like
- 3.587
- Πόντοι
- 11.331
Σε απάντηση του ερωτήματος του θρεντ, οι εκδιδόμενες σε 'σοβαρές' σχέσεις συμπεριφέρονται ως κοινοί άνθρωποι γένους θηλυκού, γνωρίζοντας ότι έχουν υποχρεώσεις και δύσκολο ωράριο εργασίας.
Το πραγματικό ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ να μπει κάποιος στη λογική να αναπτύξει συναισθηματική εγγύτητα με εκδιδόμενη, ενώ μπορεί να περάσει καλά μαζί της χωρίς να έχει συντροφικές υποχρεώσεις εκ των πραγμάτων.
Η απάντηση δεν είναι το δωρεάν σεξ, γιατί όσοι γνωρίζουν από αρσενικές υποχρεώσεις, δωρεάν σεξ δεν υπάρχει για τους ανθρώπους γένους αρσενικού σε ανθρώπινες σχέσεις με συναίσθημα και συντροφικότητα, εκτός κ αν πρόκειται για ξεπέτες, άρα δεν παίζει συναίσθημα ή συντροφικότητα.
Τις εκδιδόμενες τις πληρώνουμε για να φύγουμε μετά το σεξ, όχι για να τις γαμήσουμε.
Τέλος, σχετικά με τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα που θίχτηκαν ως θέμα, εκφέρω την άποψη ότι μια γυναίκα που εξετάζεται τακτικά είναι λιγότερο επίφοβη από μια γυναίκα που έχει γράψει χιλιόμετρα στην προσωπική της ζωή χωρίς ούτε μια εξέταση. Επομένως, όντας κ εγώ θύμα αρκετών ενοχλήσεων στο παρελθόν, έχω να πω ότι πιό επίφοβες είναι αυτές που δεν εκδίδονται και ποιός ξέρει τί έχουν κάνει στη ζωή τους, παρά αυτές που εκδίδονται και αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να ελέγχονται τακτικά.
Το πραγματικό ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ να μπει κάποιος στη λογική να αναπτύξει συναισθηματική εγγύτητα με εκδιδόμενη, ενώ μπορεί να περάσει καλά μαζί της χωρίς να έχει συντροφικές υποχρεώσεις εκ των πραγμάτων.
Η απάντηση δεν είναι το δωρεάν σεξ, γιατί όσοι γνωρίζουν από αρσενικές υποχρεώσεις, δωρεάν σεξ δεν υπάρχει για τους ανθρώπους γένους αρσενικού σε ανθρώπινες σχέσεις με συναίσθημα και συντροφικότητα, εκτός κ αν πρόκειται για ξεπέτες, άρα δεν παίζει συναίσθημα ή συντροφικότητα.
Τις εκδιδόμενες τις πληρώνουμε για να φύγουμε μετά το σεξ, όχι για να τις γαμήσουμε.
Τέλος, σχετικά με τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα που θίχτηκαν ως θέμα, εκφέρω την άποψη ότι μια γυναίκα που εξετάζεται τακτικά είναι λιγότερο επίφοβη από μια γυναίκα που έχει γράψει χιλιόμετρα στην προσωπική της ζωή χωρίς ούτε μια εξέταση. Επομένως, όντας κ εγώ θύμα αρκετών ενοχλήσεων στο παρελθόν, έχω να πω ότι πιό επίφοβες είναι αυτές που δεν εκδίδονται και ποιός ξέρει τί έχουν κάνει στη ζωή τους, παρά αυτές που εκδίδονται και αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να ελέγχονται τακτικά.
xaris@30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 255
- Πόντοι
- 280
Η εκδιδόμενη όταν σταματήσει πιστεύω θα είναι είναι η πιο πιστή , δεν πρόκειται να ξαναγαμηθει με άλλον επειδή πολύ απλά έχει χορτάσει από το ερωτικό στοιχείο. Επίσης αν ανοίξουν σπίτι επειδή έχουν βιώσει άσχημες καταστάσεις μπορούν να μοιράσουν αγάπη στην οικογένεια που θα φτιάξουν . Στα άλλα φίλε μου που έγραψες συμφωνώ απόλυτα .Σε απάντηση του ερωτήματος του θρεντ, οι εκδιδόμενες σε 'σοβαρές' σχέσεις συμπεριφέρονται ως κοινοί άνθρωποι γένους θηλυκού, γνωρίζοντας ότι έχουν υποχρεώσεις και δύσκολο ωράριο εργασίας.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.832
- Πόντοι
- 6.056
Ποιές βίζιτες αναγκάζονται να ελέγχονται τακτικά ;Τέλος, σχετικά με τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα που θίχτηκαν ως θέμα, εκφέρω την άποψη ότι μια γυναίκα που εξετάζεται τακτικά είναι λιγότερο επίφοβη από μια γυναίκα που έχει γράψει χιλιόμετρα στην προσωπική της ζωή χωρίς ούτε μια εξέταση. Επομένως, όντας κ εγώ θύμα αρκετών ενοχλήσεων στο παρελθόν, έχω να πω ότι πιό επίφοβες είναι αυτές που δεν εκδίδονται και ποιός ξέρει τί έχουν κάνει στη ζωή τους, παρά αυτές που εκδίδονται και αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να ελέγχονται τακτικά.
Οι μόνες νόμιμες που υποτίθεται κάνουν εξετάσεις υποχρεωτικά, είναι ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
Τρέχα γύρευε.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.328
- Πόντοι
- 456
Σχεδόν όλοι όσοι βγάζουν 200Κ στέλνουν σε ιδιωτικό.Παλιά πως ήταν ;
Πάντα τα ίδια ήταν .
Αυτός που βγάζει 200Κ ... μάλλον οικογένεια που βγάζει 200Κ καθαρά το χρόνο ,
δεν πρέπει να στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικό σχολείο .
Το φθηνότερο .... όχι το κορυφαίο .
Θα μου πεις στην ελλάδα .... όλοι προσπαθούν να φτάσουν 1000μ παραπάνω από εκεί που φτάνουν πηδώντας .... και τρώνε τα μούτρα τους .....
Σε ιδιωτικό σχολείο και λεφτά να έχεις , πλέμπα θα είσαι μόνο και μόνο αν δεν έχει κανονιστεί
να πας να σπουδάσεις στο εξωτερικό . Αυτό στην καλύτερη σήμερα, σε αποδεκτά για ιδιωτικό επίπεδα,
για μούρη , σημαίνει για σπουδές 4τούς διάρκειας 200Κ . Για Ε.Ε. λέμε , εκτός βουλγαρίας, ρουμανίας.
Για ιατρική .... άστο ... από 350Κ, ξεκινάμε να συζητάμε.
Οι παραπάνω αναλύσεις .... δεν αναιρούν , ότι έχω πολλά παραδείγματα φίλων
και ανδρών και γυναικών ... που είχαν ξεκινήσει δεκαετία 1980 , 1970 , 1990 ....
από παιδιά τότε ... που τότε ήταν στο ίδιο οικονομικό επίπεδο ...
και τώρα τους χωρίζει χάσμα ... και κάποιες φιλίες, διατηρούνται. Για πάντα.
Και υπάρχει και σεβασμός και κάποιες λίγες φορές και βοήθεια.
Αυτές που χάλασαν , όταν ένας φτώχυνε ... ο άλλος πλούτισε ...
ή ακόμη χειρότερα και τα δύο ταυτόχρονα ΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
Πολλοί όταν φτωχύνει ο παλιός κολλητός ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ........
Αυτό με άλλα λόγια, επιβεβαιώνει , ότι οι περισσότεροι είναι ΚΑΘΙΚΙΑ.
Για αυτό όταν ψοφάνε και χαίρομαι και χέζω τον τάφο τους. _
Και πολύ λιγότερα σε πληροφορώ.
Από τα 50Κ τα στέλνουν μερικοί.
Υπάρχουν πολλά ιδιωτικά.
Δεν υπάρχουν και τόσοι λεφτάδες.
Οι λεφτάδες λεφτάδες 90% θα πάνε Κολλέγιο.
Τα υπόλοιπα είναι για τους ντεμέκ.
Τώρα για τα δημόσια όπως έχουν καταντήσει, είναι γαμησέ τα που να το στείλεις;
Όλο Αλβανοί, ναρκωτικά κλπ.
Όσο για το καθίκια δε συμφωνώ απόλυτα.
Ο φτωχός 99% θα ζητήσει λεφτά αργά η γρήγορα.
Και στο 1% να είσαι, το χει ζήσει το έργο τόσες φορές ο λεφτάς που έχει βαρεθεί.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις