Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 784
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.836
Πόντοι
6.056
Σχεδόν όλοι όσοι βγάζουν 200Κ στέλνουν σε ιδιωτικό.
Και πολύ λιγότερα σε πληροφορώ.
Ξέρεις τα πάντα , για όλους.
Οπότε δεν έχει νόημα να κάνεις κουβέντα.
Ξέρεις τα πάντα.
Εννοείται όλα όσα γράφουν όλοι οι άλλοι , είναι λάθος.
Οπότε πλεονασμός να το επισημαίνεις. ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΠΑΝΤΑ , ΟΛΟΙ.

Από εμένα, τέρμα η κουβέντα.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.331
Πόντοι
456
Ξέρεις τα πάντα , για όλους.
Οπότε δεν έχει νόημα να κάνεις κουβέντα.
Ξέρεις τα πάντα.
Εννοείται όλα όσα γράφουν όλοι οι άλλοι , είναι λάθος.

Από εμένα, τέρμα η κουβέντα.
Σχεδόν είπα.
Για να το λέω θα έχω παραδείγματα προφανώς;
Στον κύκλο που κινούμαι εγώ εταιρίες κλπ έτσι είναι τα πράγματα.
Τώρα σε άλλους κύκλους μπορεί είναι αλλιώς προφανώς.
Και ο γύφτος μπορεί να βγάζει 200Κ το μήνα πουλώντας πρέζα και να τα στέλνει στο φανάρι για ζήτα.
Και σε ιδιωτικό έχω πάει και πλην Κολλεγίου δεν είναι όλοι λεφτάδες.
Εσύ γιατί θίχθηκες τώρα;

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.331
Πόντοι
456
Πάντως αν βγάζεις 200Κ και λυπάσαι το τάληρο για το ιδιωτικό για το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, νορμάλ δεν είσαι.

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.589
Πόντοι
11.331
Ποιές βίζιτες αναγκάζονται να ελέγχονται τακτικά ;

Οι μόνες νόμιμες που υποτίθεται κάνουν εξετάσεις υποχρεωτικά, είναι ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

Τρέχα γύρευε.
Κοίτα, δεν γενικεύω, ούτε με ενδιαφέρει να επιμείνω.

Αυτό που γνωρίζω έχοντας φίλους γυναικολόγους είναι ότι το πελατειακό κοινό τους έχει σοβαρό ποσοστό από εκδιδόμενες που τακτικά προσπαθούν να κρατήσουν το μουνί τους λειτουργικό, γιατί χωρίς λειτουργικό μουνί δεν έχουν κάτι άλλο να εκδώσουν, εκτός αν είναι αποκλειστικές σε κονσομασιόν.

Σχετικά με το ερώτημα του θρεντ επίσης, υπάρχει μια πολύ ωραία ιστορία του McAfee (του γνωστού με το antivirus, ο οποίος μεταξύ άλλων ήταν crypto influencer, πρώην φυλακισμένος κλπ), ο οποίος παντρεύτηκε τελικά μια βίζιτα που ένα βράδυ πέρασε ωραία μαζί της (cult). Αυτή κάποια στιγμή προσπάθησε να τον σκοτώσει, και όταν τον ρώτησαν τελικά την άποψή του για το συμβάν είπε απλά 'όλοι κάνουν λάθη κ κανείς δεν είναι τέλειος'.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
224
Πόντοι
21
Το πραγματικό ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ να μπει κάποιος στη λογική να αναπτύξει συναισθηματική εγγύτητα με εκδιδόμενη, ενώ μπορεί να περάσει καλά μαζί της χωρίς να έχει συντροφικές υποχρεώσεις εκ των πραγμάτων.
Μάγκα μου θα σου δώσω την πιο δυνατή απαντηση ολων των εποχών. Ναι όντως. Λοιπόν σ.εγγύτητα με εκδιδομενη θελει κάποιος μόνο αν είναι πουτανοκαψούρης. Απλωνεται πανω στην πόρνη σαν χταπόδι και την στραγγαλίζει με ατέρμονους διαλόγους. Τι θελει όμως; να την σώσει. Γιατί; διότι σν την δει απλά σαν ατομο με λάθος επιλογή, θα γίνει φίλος και τιποτα παραπάνω. Θα την στηρίξει ας πούμε σε κατι ενώ αυτή θα συνεχίσει να εργαζεται. Αν όμως την σωσει θα λεγεται ηρωας. Αρκεί να ξεκόψει μαζί του για να γινει ήρωας. Μαζι του και μόνο. Ετσι μια ζωή θα νιωθει ότι αυτή του χρωστάει και αυτός είναι ο ήρωας που έσωσε το θύμα. Αυτά.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.836
Πόντοι
6.056
Σχεδόν είπα.
Για να το λέω θα έχω παραδείγματα προφανώς;
Στον κύκλο που κινούμε εγώ εταιρίες κλπ έτσι είναι τα πράγματα.
Τώρα σε άλλους κύκλους μπορεί είναι αλλιώς προφανώς.
Και ο γύφτος μπορεί να βγάζει 200Κ πουλώντας πρέζα και να τα στέλνει στο φανάρι για ζήτα.
Εσύ γιατί θίχθηκες τώρα;
Δεν μπορώ τους ξερόλες.

Τι κύκλο έχεις ; Αλουμινάδες και υπεργολάβους ελαιοχρωματιστές ... ιατρούς που κονόμησαν και δικηγόρους .... και κάτι "στελέχη" πολυεθνικών και μη ;;;;;;

Ναι ... αυτοί μόλις πάρουν ένα διαμέρισμα μέχρι 130τμ ....και δύο ΙΧ .... και σιγουρέψουν 3-4 ΣΚ αράχωβα
και 10 μέρες το καλοκαίρι στη ρόδο ή παρεμφερές ... και 1-2 ταξίδια στο εξωτερικό ...

ναι θα στείλουν τα παιδιά σε ιδιωτικό ......

ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΞΕΡΩ
ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
όλα όσα κάνουν είναι μαλακίες
και να πάνε να γαμηθούν ....
και όσοι τους θαυμάζουν ... που δεν έχουν αυτό τον ... "πλούτο & χλιδα"
να πάνε να αυτοκτονήσουν .......

Το ξεκαθαρίσαμε ;
Για αυτούς ... δεν θέλω να συζητάω ....
Ας γίνει κουβέντα σε θέματα για σούσι ... και αράχωβα μύκονο σαντορίνη ....
και ...χιονοδρομικά ...

Θα σου πω το εξής πρακτικό εγώ .
ΓΑΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Για να πάει ένα παιδί από τη νέα κηφισιά ... από την πεντέλη ....

στην παλλήνη .... ή παιανία ....

ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ;;;
Τι ώρα θα γυρίζει ... ξέρεις ;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό που γνωρίζω έχοντας φίλους γυναικολόγους είναι ότι το πελατειακό κοινό τους έχει σοβαρό ποσοστό από εκδιδόμενες που τακτικά προσπαθούν να κρατήσουν το μουνί τους λειτουργικό,
Οι γυναικολόγοι ... τι σχέση έχουν με εξετάσεις για ΣΜΝ ;;;;

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Τέλος, σχετικά με τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα που θίχτηκαν ως θέμα, εκφέρω την άποψη ότι μια γυναίκα που εξετάζεται τακτικά είναι λιγότερο επίφοβη από μια γυναίκα που έχει γράψει χιλιόμετρα στην προσωπική της ζωή χωρίς ούτε μια εξέταση.
Αυτό είναι μια μπαρούφα που την λένε στον εαυτό τους κάποιοι για να παραμυθιάζονται ότι το χόμπυ τους είναι το ίδιο σαν να πηγαίνουν με γκόμενες που θα γνωρίσουν έξω.

Στατιστικά και μόνο δεν στέκει πουθενά....

μια τυχαία γκόμενα παρτόλα που θα γνωρίσεις έξω δεν έρχεται σε επαφή με 10 (το λιγότερο) αγνώστους την ημέρα που οι μισοί από αυτούς στην καλύτερη δεν πλένονται στην χειρότερη σέρνουν ότι σμν κυκλοφορεί και δεν το ξέρουν...

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.589
Πόντοι
11.331
Μάγκα μου θα σου δώσω την πιο δυνατή απαντηση ολων των εποχών. Ναι όντως. Λοιπόν σ.εγγύτητα με εκδιδομενη θελει κάποιος μόνο αν είναι πουτανοκαψούρης. Απλωνεται πανω στην πόρνη σαν χταπόδι και την στραγγαλίζει με ατέρμονους διαλόγους. Τι θελει όμως; να την σώσει. Γιατί; διότι σν την δει απλά σαν ατομο με λάθος επιλογή, θα γίνει φίλος και τιποτα παραπάνω. Θα την στηρίξει ας πούμε σε κατι ενώ αυτή θα συνεχίσει να εργαζεται. Αν όμως την σωσει θα λεγεται ηρωας. Αρκεί να ξεκόψει μαζί του για να γινει ήρωας. Μαζι του και μόνο. Ετσι μια ζωή θα νιωθει ότι αυτή του χρωστάει και αυτός είναι ο ήρωας που έσωσε το θύμα. Αυτά.
Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν τέτοιες προσεγγίσεις.

Ωστόσο αυτά είναι καθαρές ιδεοληψίες. Στην πραγματικότητα που ζούμε όλοι από κοινού, κανείς δεν πρόκειται να σώσει κανένα. Οι εκδιδόμενες είναι κανονικοί άνθρωποι γένους θηλυκού, έχουν προσωπικότητα, συναισθήματα και ανάγκες όπως κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. Επιπλέον, έχουν αυτονομία, ανεξαρτησία και ΠΟΛΛΕΣ επιλογές. Οι περισσότερες που εγώ προσωπικά αλληλεπιδρώ έχουν κάνει την επιλογή αυτή για το lifestyle και πολλές είναι πρώην παντρεμένες που δεν μπορούσαν να φανταστούν τη ζωή τους με έναν κακό άντρα δ΄΄ίπλα τους. Τώρα για το πώς τη βρίσκει η καθεμία από αυτές να ταλαιπωρείται με τον κάθε περίεργο, η πραγματικότητα είναι πάντα κάπου στη μέση, υπάρχουν και περίεργοι, υπάρχουν και καλοί. Και με τους καλούς περνάνε ωραία.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.331
Πόντοι
456
Δεν μπορώ τους ξερόλες.

Τι κύκλο έχεις ; Αλουμινάδες και υπεργολάβους ελαιοχρωματιστές ... ιατρούς που κονόμησαν και δικηγόρους .... και κάτι "στελέχη" πολυεθνικών και μη .... ....

Ναι ... αυτοί μόλις πάρουν ένα διαμέρισμα μέχρι 130τμ ....και δύο ΙΧ .... και σιγουρέψουν 3-4 ΣΚ αράχωβα
και 10 μέρες το καλοκαίρι στη ρόδο ή παρεμφερές ... και 1-2 ταξίδια στο εξωτερικό ...

ναι θα στείλουν τα παιδιά σε ιδιωτικό ......

ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΞΕΡΩ
ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
όλα όσα κάνουν είναι μαλακίες
και να πάνε να γαμηθούν ....
και όσοι τους θαυμάζουν ... που δεν έχουν αυτό τον ... "πλούτο & χλιδα"
να πάνε να αυτοκτονήσουν .......

Θα σου πω το εξής πρακτικό εγώ .
ΓΑΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Για να πάει ένα παιδί από τη νέα κηφισιά ... από την πεντέλη ....

στην παλλήνη .... ή παιανία ....

ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ;;;
Τι ώρα θα γυρίζει ... ξέρεις ;;;;
Ξέρω γιατί το έχω ζήσει τύπε.
Σιγά τα ωά.
Θα φάει και μία ώρα στην κίνηση πήγαινε έλα και θα κοιμάται στο πούλμαν μια ωρίτσα.
Δηλαδή όταν θα εργάζεται δε θα τρώει κίνηση;
Το ότι γυρίζουν αργά είναι γιατί κάνουν πολλές ώρες έξτρα μαθήματα, δραστηριότητες κλπ.

Κοίτα δε σου είπα ότι είναι 100% σωστό, και ότι δεν έχει μειονεκτήματα.
Πάντως τη σήμερον ημέρα όπως έχει καταλήξει το δημόσιο, είναι μονόδρομος.

Εσύ δηλαδή τι μας το παίζεις τώρα; Οι μεγαλογιατροί,οι μεγαλοδικηγόροι και τα στελέχη είναι πιο κάτω από σένα;
Ποιός είσαι ρε τύπε; Ο Βαρδινογιάννης που όμως στέλνει τα παιδιά του δημόσιο;

Μάλλον μου ακούγεσαι σαν την αλεπού που ό,τι δε φτάνει το κάνει κρεμαστάρι.

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.589
Πόντοι
11.331
Αυτό είναι μια μπαρούφα που την λένε στον εαυτό τους κάποιοι για να παραμυθιάζονται ότι το χόμπυ τους είναι το ίδιο σαν να πηγαίνουν με γκόμενες που θα γνωρίσουν έξω.

Στατιστικά και μόνο δεν στέκει πουθενά....

μια τυχαία γκόμενα παρτόλα που θα γνωρίσεις έξω δεν έρχεται σε επαφή με 10 (το λιγότερο) αγνώστους την ημέρα που οι μισοί από αυτούς στην καλύτερη δεν πλένονται στην χειρότερη σέρνουν ότι σμν κυκλοφορεί και δεν το ξέρουν...
Φίλε εγώ πάω με όλες, είτε είναι πουτάνες είτε όχι.

Από πουτάνα δεν κόλλησα ποτέ τίποτα μέχρι σήμερα. Ό,τι έχω κολλήσει στο παρελθόν, το κόλλησα από μη εκδιδόμενη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.836
Πόντοι
6.056
Το εκδιδόμενη ... όντως δεν σημαίνει πολλά.
Εκτός αν το περιορίζουμε σε εκδιδόμενη σε φυλής-μετάξι .

Υπάρχουν όμως άλλοι συνδιασμοί ....
call girl - city tour ....
στρίπερ που βιζιτάρει ....
μπαρίστα σε οτιδήποτε μαγαζί που βιζιτάρει .........
βίζιτα ντόπια ...

Μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.
ΣΥΝΗΘΩΣ σχέση με άνθρωπο που δεν είναι του κυκλώματος
ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ .... ή ΦΕΥΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ .........

Κάποτε, κάποιες που δεν γουστάρουν τη δουλειά ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΦΕΥΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
κάποιος 40+ συνήθως ... με καλή οικονομική πρόταση .... που τις παίρνει προστατευόμενες ....

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.309
Πόντοι
736
Κοίτα, δεν γενικεύω, ούτε με ενδιαφέρει να επιμείνω.

Αυτό που γνωρίζω έχοντας φίλους γυναικολόγους είναι ότι το πελατειακό κοινό τους έχει σοβαρό ποσοστό από εκδιδόμενες που τακτικά προσπαθούν να κρατήσουν το μουνί τους λειτουργικό, γιατί χωρίς λειτουργικό μουνί δεν έχουν κάτι άλλο να εκδώσουν, εκτός αν είναι αποκλειστικές σε κονσομασιόν.

Σχετικά με το ερώτημα του θρεντ επίσης, υπάρχει μια πολύ ωραία ιστορία του McAfee (του γνωστού με το antivirus, ο οποίος μεταξύ άλλων ήταν crypto influencer, πρώην φυλακισμένος κλπ), ο οποίος παντρεύτηκε τελικά μια βίζιτα που ένα βράδυ πέρασε ωραία μαζί της (cult). Αυτή κάποια στιγμή προσπάθησε να τον σκοτώσει, και όταν τον ρώτησαν τελικά την άποψή του για το συμβάν είπε απλά 'όλοι κάνουν λάθη κ κανείς δεν είναι τέλειος'.
ο γιατρουλης ξεχασε να πει οτι τα φαρμακα ειναι το οπλο για τα μουνια που τοσο πολυ θελουν να ειναι λειτουργικά...διοτι ετσι λεει το συστημα τα φαρμακα ειναι ο δρομος για να κρατηθει περισσότερο στο επαγγελμα ..αλλα βαρύ για το στομαχι καποιον..:coffee:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.374
Πόντοι
446
Τους εχω κάνει μαθήματα. Δεν ακούνε όμως. Μάνι μάνι Ρωσίδες γνήσιες δεν υπάρχουν. Όποια κάνει πολλά έξτρα είναι Ουκρανή. Όποια χοντρυνε πολύ είναι Καυκάσια το αφηνουμε έτσι σκέτο. Οι με δυνατά βογγητά είναι Αλβανίδες και πολυ φρου φρου και άρωμα Ρουμάνες. Τέλος ξεπέτες ολες Βενεζουέλα ενώ αν εχει θεωρία και μιλάει παραπάνω τότε Τσέχα. Αυτό είναι το ευρετήριο.

Τσέχα ή Ελλεηνίδα!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656

Από πουτάνα δεν κόλλησα ποτέ τίποτα μέχρι σήμερα. Ό,τι έχω κολλήσει στο παρελθόν, το κόλλησα από μη εκδιδόμενη.
Δεν έχει σημασία....με τις εκδιδόμενες είσαι πιο προσεχτικός για αυτό και δεν είναι εύκολο να κολλήσεις κάτι....

αν κάνεις με τις εκδιδόμενες με την ίδια ελευθερία ότι κάνεις με τις γκόμενες σου δεν θα έχεις καλά αποτελέσματα :confused:

Δεν είναι θέμα το πόσο προσέχουν...που προσέχουν....τουλάχιστον όσο ανεβαίνει το κασέ προσέχουν περισσότερο....είναι θέμα ότι στατιστικά όσο και να προσέξουν είναι πολύ δύσκολο να μην κολλήσουν κάτι.

Με όλες πρέπει να προσέχεις αλλά το να θεωρείς ότι αυτό το χόμπυ δεν περιέχει περισσότερο κίνδυνο από το να γνωρίσεις μια γκόμενα έξω...πας σα πρόβατο στη σφαγή.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.836
Πόντοι
6.056
Ξέρω γιατί το έχω ζήσει τύπε.
Σιγά τα ωά.
Θα φάει και μία ώρα στην κίνηση πήγαινε έλα και θα κοιμάται στο πούλμαν μια ωρίτσα.
Δηλαδή όταν θα εργάζεται δε θα τρώει κίνηση;
Το ότι γυρίζουν αργά είναι γιατί κάνουν πολλές ώρες έξτρα μαθήματα, δραστηριότητες κλπ.

Κοίτα δε σου είπα ότι είναι 100% σωστό, και ότι δεν έχει μειονεκτήματα.
Πάντως τη σήμερον ημέρα όπως έχει καταλήξει το δημόσιο, είναι μονόδρομος.

Εσύ δηλαδή τι μας το παίζεις τώρα; Οι μεγαλογιατροί,οι μεγαλοδικηγόροι και τα στελέχη είναι πιο κάτω από σένα;
Ποιός είσαι ρε τύπε; Ο Βαρδινογιάννης που όμως στέλνει τα παιδιά του δημόσιο;

Μάλλον μου ακούγεσαι σαν την αλεπού που ό,τι δε φτάνει το κάνει κρεμαστάρι.
Ξέρεις αν έχω πάει σε ιδιωτικό ;
Παιδιά έχεις ;
Τα στέλνεις σε ιδιωτικό ;;;
Τα έστειλες και σε δημόσιο ... και είχες θέματα ;;;

Τι έγινε που το παιδί ... θα ξυπνάει 06.00 και θα γυρίζει στις 17.15 ;;;
Αυτό μας λες ;;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.836
Πόντοι
6.056

Ναι αλλά με πουτάνες, πήγαινες με καπότα. Και καλά έκανες. Πιθανόν και στην πίπα καπότα.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.

Με τη γκόμενα ... τον έβρεχες ... χύμα στο κύμα !!!!

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.589
Πόντοι
11.331
Ναι αλλά με πουτάνες, πήγαινες με καπότα. Και καλά έκανες. Πιθανόν και στην πίπα καπότα.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.

Με τη γκόμενα ... τον έβρεχες ... χύμα στο κύμα !!!!
Όπως είπα δεν θα επιμείνω. Παρεπιπτόντως STDs μπορείς να κολλήσεις ακόμα και με προφυλάξεις.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.331
Πόντοι
456
Ξέρεις αν έχω πάει σε ιδιωτικό ;
Παιδιά έχεις ;
Τα στέλνεις σε ιδιωτικό ;;;
Τα έστειλες και σε δημόσιο ... και είχες θέματα ;;;

Τι έγινε που το παιδί ... θα ξυπνάει 06.00 και θα γυρίζει στις 17.15 ;;;
Αυτό μας λες ;;
Δεν ισχύει αυτό που λες.
Δεν ξυπνάει 6 και 17:15 γυρνάει μόνο αν επιλέξει να κάνει δραστηριότητες.
Άσε που αυτό είναι μόνο αν το στείλεις στην άλλη άκρη της Αθήνας, υπάρχουν και ιδιωτικά κοντά.

Δηλαδή αν κάτσει στο τικτοκ και στα games όλη μέρα αυτό είναι καλύτερο;
Τα βλέπω του δημοσίου τι κάνουν, όλη μέρα στις πλατείες είναι και πίνουν μπάφους και ακούνε τραπ.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.374
Πόντοι
446
Σωστός! Λόγω έλλειψης αυθεντικών Ελληνίδων εγραψα μόνο Τσέχα.

Υπάρχουν και Ελληνίδες πουτάνες που εμφανίζονται στα μπουρδέλα, στα στούντιο κ.α ως ξένες (Τσέχες, Ρουμάνες κ.α)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom