Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Πιστεύω ότι έχουν τερματίσει και χρειάζονται ψυχιατρο με ψυχοθεραπευτή γερό δίδυμο.
Καμιά φορά και ο γιατρός χρειάζεται και να σπάσεις χέρι πόδι πρέπει να πας στο γιατρό η αντίληψη του περιβάλλοντος και η οπτική γωνία που βλέπει κάποιος τα πράγματα παράλληλα με το ντιενειτ του και τις ορμόνες που κυκλοφορούν στο οργανισμό του και τα βιώματά του μπορεί να οδηγησει σε σχιζοφρενεια

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Η επανάληψη μητηρ μαθήσεως.
Δύσκολα τα πράγματα.
Κάποια εμπόδια σε τέτοιες σχεσεις είναι: κοινωνική στιγματοποίηση,
συναισθηματική απόσταση, δυσκολία στην οικειότητα, ζήλια και ανασφάλειες, δυσκολία στον αμοιβαίο σεβασμό και προβλήματα εμπιστοσύνης. Ομως, όποιος θέλει δοκιμάζει.
Το μεγαλύτερο όλων: ξερετε κι οι δύο που και πως γνωριστήκατε. Συνεπώς θα σας πιάνει κρίση και μάλιστα τακτική. Εσύ θα βλεπεις μια επαγγελματία κι αυτή έναν πελάτη. Αυτο δεν διαγράφεται. Εσυ μια ζωή θα είσαι ύποπτος μην πας με άλλες κι αυτή ύποπτη μην πάει με άλλους (αν έχει σταματήσει).

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Καλησπέρα συμφορουμίτισσα.

Το "επάγγελμα" σου επηρεάζει τον χαρακτήρα σου σε πολλές πτυχές του.

Αλλά αυτή είναι η αιώνια μάχη της πουτανας, να πείσει τον εαυτό της ότι είναι έτσι μόνο στα ραντεβού της, ότι υπάρχει μια νοητή γραμμή, σαν αυτή στο σπίτι του Κατακουζινού, που διαχωρίζει ρητά το "δουλειά" και "ζωη".

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αφενός παίζετε το χαρτί της βίζιτας και στις διαπροσωπικες σχέσεις ("έχω λεφτά", "δεν σε χρειάζομαι" κτλ), αφετέρου οι αλλαγές που προκαλούνται τόσο εγκεφαλικά όσο και ορμονικά, σας καταστεί αδύνατες να αντέξετε την ρουτίνα μιας σωστής σχέσης. Να στο πω αλλιώς...

Όταν επιτέλους σας σπιτώσουν και σας γκαστρώσουν, στην τριετία επάνω θα τα κάνετε σκατά. Όσο χρήμα και να ρέει, όσο καλό κι αν είναι το σεξ. Αυτή η συνεχόμενη εναλλαγή παραστάσεων που βιώνετε, και μάλιστα η ικανότητα να επιλέγετε υποψήφια θύματα, δεν φεύγει με μια γέννα ούτε με ένα γάμο.

Μη κοιτάς τα γνωστά "η τάδε ήταν βίζιτα και τώρα έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια, την βλέπω στο τικτοκ". Άλλο τι βλέπεις απ' έξω, Άλλο το τι γίνεται μέσα. Σου μιλάω από προσωπικές εμπειρίες, που με την άλλη ήμασταν χέρι-χέρι έξω και στα σοσιαλ, και το βράδυ γινόταν της πουτανας σπίτι. Άστο.

Το παράδειγμα της ακυρης με το επάγγελμα "φίλης" που ερωτευοταν κάθε εβδομάδα δεν αναιρεί τίποτα.

Έχω ετοιμάσει μπριζόλες με πατάτες φούρνου, δαμάσκηνα, χτυπητη και ζεστό ψωμάκι. Θα μου επιτρέψεις, καλή συνέχεια με υγεία.
Καλή όρεξη φίλος η άποψη σου σε κάποια σημεία νομίζω ευσταθεί αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να προσπαθήσουν τα θέλω τους άσχετα πως θα εξελιχθουν

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Και να συμπληρώσω πιστεύω ότι και σε μια μη εκδιδόμενη γυναίκα αυτή η ίδια κατάληξη που περιγράφεις η ζωή είναι ρίσκο και τζόγος όπου κάτσει η μπιλια

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Εχω φίλο που εχει κολλήσει με CG σε τέτοιο βαθμό που εχει γίνει και ταξιτζής της στα δρομολόγια. Επίσης την παιρνει βιζιτα για να της μιλάει. Ολο μαλακίες βλέπω όπου σταθώ. Δεν τον θελει η αλλη γιατι αν τον ηθελε θα του έλεγε στα ίσα γαμάς στοβραντεβού ή δεν ξαναρχομαι κι ούτε θα τον δεχόταν ως ταξιτζή. Εχουμε δηλαδή εκμετάλλευση. Μου εχει ζαλίσει τις μπάλες να μου λέει τι να κάνει. Του λέω παράτα τα. Αυτή είνσι η μόνη λύση. Φυσικα αυτος το βιολί του. :jerking::jerking:
Όταν εννοείς ταξιτζής οδηγός σε γραφείο cg η δικό του αμαξι

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Όταν εννοείς ταξιτζής οδηγός σε γραφείο cg η δικό του αμαξι
Υδραυλικός είναι. Έχει δικό του και την πάει πολλες φορες για να τα λένε. Πιστεύω εχουμε εκμετάλλευση.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Του λέω να ξεκόψει αφού κι όταν την παρει, μιλούν οπως λεει ο ίδιος. Δεν γαμάει. Πριν καμιά δεκαριά μέρες του είπα παλι γιατι δεν ερχεται έξω βόλτα αφου τα εχουν καλά οπως λεει ο ίδιος και απάντησε οτι μαζευει λεφτα για να παρει σπίτι. Ότι να ναι δηλαδή. :2funny:

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Λι
Του λέω να ξεκόψει αφού κι όταν την παρει, μιλούν οπως λεει ο ίδιος. Δεν γαμάει. Πριν καμιά δεκαριά μέρες του είπα παλι γιατι δεν ερχεται έξω βόλτα αφου τα εχουν καλά οπως λεει ο ίδιος και απάντησε οτι μαζευει λεφτα για να παρει σπίτι. Ότι να ναι δηλαδή. :2funny:
Για αρρωστημένη κατάσταση από πλευράς του

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Η καλύτερη ερώτηση που εχω δει μεχρι στιγμη στο μπου, η απάντηση όμως θα είναι μεγάλη, το μόνο που θα σου πω είναι εαν σε γουστρουν στα αληθεια θα στα ΄δωσουν ολα μέρι και την ψυχη τους και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ, δεν θα σου ζητήσουνε λεφτα ποτέ, διοτι θα νομίζουν οτι εσυ θα νομίζεις οτι σε βλ΄ρπουν γισ φ΄γωμσ κσι δεν το θέλουν αυτό. Θα δεχτουνε δωρα εστω και ενα ψευτικο δσχτυλιδι των 10 ευρω, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥς ΠΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ. 1 Κανονας μόνο, ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΕΙς ΠΟΤΕ, και εν το κανεις σε μικρο βαθμο και ποτε με συγκεκριμενο πελατη 9/10 έτσι τις χασανε. Ξεχασσες τις περιπτωσεις γυναικων που δουλευουν σε κωλομπαρα ,αλλα πανε και πριβε και μπορει να εχουν και καποιουε πολυ καλους εξω. ....Καλους = πολα $$$. Αλλα με εσενα θα πανε τσαμπαα και στο σπιτι τους θα σε βαλουνε και σε εσενα θα σου φτιαχνουν πρωινο. Οσο για το ερωτικο αστο, σε περιμενει μεγαλη εκπληξη και θα ειναι και αληθινο. Προσεχε όμως μιλαμε να σε γουσταρουν στα αληθεια...Ειναι βεβαια και πολλα ακομα αλλα θελουμε 5 σελιδες να τα γραψουμε. Υ.Γ. Σκεψου τι λειπει απο αυτές τις γυναικες που το εχουνε σε αφθονια απο αυτες που δεν ειναι της ''ΔΟΥΛΕΙΆΣ΄΄. Γριφος ειναι και αρχιζει απο Ρ........
Σωστός το έχω ζήσει αυτό το καταλαβαίνεις μόνο όταν δεν υπάρχει χρηματική συναλλαγή

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
-Μωρο μου πως ήταν σήμερα η μέρα σου; (δεν γίνεται να ρωτήσει πως πήγε η δουλειά)

-Τα ίδια ζουζούνι μου. Ηρθαν να με δουν. (δεν γίνεται να πει κάτι άλλο)

-Τι εννοείς μωρή ηρθαν να σε δουν; τι είσαι; διευθυντης τραπέζης ή πολιτικό πρόσωπο;
(όπως καταλαβαίνετε πρέπει να αποφεύγεται τέτοια συζήτηση)
Επειδή ξέρει αυτός που ρωτάει τι δουλειά κάνει η κοπέλα και να ρωτήσει θα του πει επειδή έχω λάβει κάποιες απαντήσεις εάν μιλάνε στο τηλ και ρωτήσει που είσε θα του πει στην δουλειά δεν μπορώ να σου μιλήσω εσύ δεν δουλεύεις ξέρεις εάν είναι η ερώτηση από κοντά δεν θα έχει πρόβλημα να του πει άσε έπεσα σε ένα βρωμιάρη ήταν έτσι έτσι έτσι κτλ και δεν γαμαγε και καλά μόνο μαζί περνάμε ωραία άσχετο εάν έτσι ήταν και ούτω καθεξής το ζήτημα είναι εάν το αντέχει ο άλλος να ακούει τετοια

Very_Cokos

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Σωστός το έχω ζήσει αυτό το καταλαβαίνεις μόνο όταν δεν υπάρχει χρηματική συναλλαγή, σου κάνει και δώρα χωρις ςιδική περισταση που έχουν νοημα όμως από κατι που θυματυται . που ειχες πει κκαι πριν 1 χρόνο ισως και κανει κατι περιεργες ταυτισεις απιτευτα ωραιες. Επισης σκεψου αυτές πρπεει να κνουνε πολλαπλη προσπαθεια γι να πιστεψουμε οτι ειναι αληθεια αυτίο που συμβινει ενώ δεν χρειαεται, απο την αρχη φαινται η φαση, απλα μερικοι μετα απο σνητομο διαστημα αρχιζουν , ''' τωρα ειμαστε μαζι , θα σταματας να κατεβαινεις πριβε '' και κατι τετοια και εννοειται τις ξενερωνουν διοτι πρεπι να σε βεσαι την δουλεεια του κσι θα ακκουσουνε οι τυποι ψεμματακαι θα αρχισουνε ζηλιες και μαλακιες και θα χαλασουν κατι που εν θα τους ξανατυχαινε, ξερω μια περιπτωση τςτοια που θυμαμαι μου ειε α ρε Νικο στο τριμηνο αρχισα και αποκτουσα δικαιωματα''' και αρχισε την παρακολουθουσε παντου ενωη Πα.... δεν του ελεγε ποτε ψεμματα και γιατους πελατες που ειχε εκτος μαγαζιου.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.749
Πόντοι
6.056
Ρε άνθρωπε μην πλατιάζεις. Εισαι υπερ των εκδιδομενων επειδη πληρωνεις και γαμας. Με τις αλλες που κανουν ελιγμούς για να πετύχουν τον στοχο τους ως γνωστον, δεν το εχεις. Αν γαμαγες εκεινες θα τα ελεγες αλλιως. Αυτο λες. Και στο κατω κατω δεν ειδα να συμφωνήσει κανενας μαζι σου με εξηγησεις. Θες λοιπον να γαμας με χερατα λεφτα. Πες ετσι. Δεν σε μαλωνει κανεις.
Τυπάρα ... είσαι ο αούγκανος που συναντά κανείς σε ντέρμπι ποδοσφαίρου ....
ή σε τζάδικο , αποκλειστικά σάββατο βράδυ .

Μπορεί και σε βρώμικο , ξημέρωμα κυριακής.

Για καμιά φιλτροχοάνη σε σαξό ή ζάντες σε γκολφ , δεκαετία 90 , θα είχε πλάκα η συζήτηση μαζί σου.
Ή για το πόσες γαμιόλες και πιο ξέκωλες, είχε το κάθε κωλοκλάμπ της παραλιακής.

Μέχρι εκεί . Δεν είναι κακό . Στο κάτω κάτω, έχεις δικαίωμα ψήφου.

ΕΠΑΛ τελείωσες ;;;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.749
Πόντοι
6.056
Υδραυλικός είναι.
Ξέρεις υδραυλικούς τύπε ;
Με εκπλήσεις !
Θα περίμενα να ξέρεις μόνο μέλη της αθηναϊκής λέσχης ... ακαδημίας αθηνών ... πρέσβεις ...
καθηγητές νομικής & ιατρικής , από ΕΚΠΑ αποκλειστικά ....
διδάκτορες του ΜΙΤ & ΚΙΤ (Karlsruher Institut für Technologie)
ερευνητές του cern , λόρδους της αγγλίας που κυνηγάνε με bespoke δίκανα κτλ

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Τυπάρα ... είσαι ο αούγκανος που συναντά κανείς σε ντέρμπι ποδοσφαίρου ....
ή σε τζάδικο , αποκλειστικά σάββατο βράδυ .

Μπορεί και σε βρώμικο , ξημέρωμα κυριακής.

Για καμιά φιλτροχοάνη σε σαξό ή ζάντες σε γκολφ , δεκαετία 90 , θα είχε πλάκα η συζήτηση μαζί σου.
Ή για το πόσες γαμιόλες και πιο ξέκωλες, είχε το κάθε κωλοκλάμπ της παραλιακής.

Μέχρι εκεί . Δεν είναι κακό . Στο κάτω κάτω, έχεις δικαίωμα ψήφου.

ΕΠΑΛ τελείωσες ;;;
Ξέρεις υδραυλικούς τύπε ;
Με εκπλήσεις !
Θα περίμενα να ξέρεις μόνο μέλη της αθηναϊκής λέσχης ... ακαδημίας αθηνών ... πρέσβεις ...
καθηγητές νομικής & ιατρικής , από ΕΚΠΑ αποκλειστικά ....
διδάκτορες του ΜΙΤ & ΚΙΤ (Karlsruher Institut für Technologie)
ερευνητές του cern , λόρδους της αγγλίας που κυνηγάνε με bespoke δίκανα κτλ
Ταραχή διακρίνω. Δεν μπορεις να κεντραρεις. Εσυ ξερεις τον λογο. Πλύνε το πρόσωπό σου και δοκίμασε χαμόμηλο. Αυτά.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.749
Πόντοι
6.056
Ταραχή διακρίνω. Δεν μπορεις να κεντραρεις. Εσυ ξερεις τον λογο. Πλύνε το πρόσωπό σου και δοκίμασε χαμόμηλο. Αυτά.
Τυπάρα ... δεν δίνεις καμιά οδηγία ... για πράγματα που ξέρεις ;

Ραγίσματα σε γκρο μπετό παλιάς αυλής ... πως τα επισκευάζουμε ;;;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.558
Πόντοι
206
Ενω εμείς που έχουμε φτάσει τις 200 κριτικές σε κωλόμπαρα μασάζ και μπουρδέλα
είμαστε αγγελούδια και μας αξίζει η παρθένα του χωριού :grin:
Εσύ ξέρεις τι αξίζεις φίλε, όχι εγώ :hi:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Τυπάρα ... δεν δίνεις καμιά οδηγία ... για πράγματα που ξέρεις ;

Ραγίσματα σε γκρο μπετό παλιάς αυλής ... πως τα επισκευάζουμε ;;;
Μην διαβαζεις πράγματα που σε ενοχλούν γιατί καρφώνεσαι. Βασική αρχή για να μην βγαίνεις εκτός εαυτού. Αυτά. Μίλα τωρα μεχρι αύριο μόνος σου. Παραζάλη λέγεται.

:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom