Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 588
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (16 μέλη και 40 επισκέπτες)

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Ό,τι καλύτερο τύπε, έρχεται το βράδυ σπίτι αφού έχει καταπιεί τα χύσια όλης της Αθήνας, σε φιλάει στο στόμα και σου λέει "μόνο εσένα αγαπάω μωρό μου".
Αξέχαστες στιγμές, αληθινός έρωτας.
Βάζουν λίστεριν. Περαν της γνωστής αυτής πληροφορίας, οι ιερόδουλες είναι μονο για διασκέδαση κι όχι να τις παιρνεις στα σοβαρά. Ούτε αυτές χρειάζεται να μας παίρνουν στα σοβαρά. Πολυ σωστή κίνηση να δείχνεις ότι δεν είσαι αξιος για τίποτα οποτε να μην βασιστούν αδίκως. Κι ετσι τους κανεις λιανά ότι αν δεν τους αρεσει ας παρουν δρόμο. Ας βρουν άλλον δηλαδή. Απλό και αποδίδει.

• Χαχα
Αντιδράσεις: vladgr
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Βάζουν λίστεριν. Περαν της γνωστής αυτής πληροφορίας, οι ιερόδουλες είναι μονο για διασκέδαση κι όχι να τις παιρνεις στα σοβαρά. Ούτε αυτές χρειάζεται να μας παίρνουν στα σοβαρά. Πολυ σωστή κίνηση να δείχνεις ότι δεν είσαι αξιος για τίποτα οποτε να μην βασιστούν αδίκως. Κι ετσι τους κανεις λιανά ότι αν δεν τους αρεσει ας παρουν δρόμο. Ας βρουν άλλον δηλαδή. Απλό και αποδίδει.
Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι πολλές ακόμα και μην εκδιδόμενες επειδή λειτουργεί το μητρικό ένστικτο συμπαθούν και αγαπούν τους αδύναμους τους ανάξιους ακόμα και τους ναρκομανείς και κολλάνε εύκολα μαζί τους θέλοντας να τους βοηθησουν

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι πολλές ακόμα και μην εκδιδόμενες επειδή λειτουργεί το μητρικό ένστικτο συμπαθούν και αγαπούν τους αδύναμους τους ανάξιους ακόμα και τους ναρκομανείς και κολλάνε εύκολα μαζί τους θέλοντας να τους βοηθησουν
Γι αυτό όπως είπα αποδίδει αυτό. Διότι ξεκαθαρίζεις ότι δεν έχει μασαμπούκα και ραχάτι στην καμπούρα σου οπότε αν κάτσει ας βάλει πλάτη εκείνη. Δεν θέλει; νο πρόμπλεμ. Έφυγε. Θέλω να καταλήξω ότι λάθος εποχή για μπαμπάκες που κάνουν χάρες.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
1.435
Πόντοι
8.245
Προφανώς δεν θέλουν να χαλάσουν την εικόνα τους με αυστηρή κριτική. Ποιος ξερει τι μαλάκες κολιτσίδες θα έχουν γνωρίσει; :2funny: δεν ειναι πρέπον να κανουν βαθιά τομή στην συζήτηση.
Θα έπρεπε ειναι και αυτές μελη του site

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Θα έπρεπε ειναι και αυτές μελη του site
Με τους καραμαλάκες που θα συναντούν θα έπρεπε να γράφουν κι εκείνες κριτικές. Τι κι αν δεν ξέρουν καλά ελληνικά όλες; θα βάζαμε ένα χεράκι να βοηθούσαμε τσάμπα και μετά τις αναρτήσεις θα σκάγαμε στα γέλια με τις απαιτήσεις των πελατών. Πίσσα και πούπουλα. :2funny:

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Γι αυτό όπως είπα αποδίδει αυτό. Διότι ξεκαθαρίζεις ότι δεν έχει μασαμπούκα και ραχάτι στην καμπούρα σου οπότε αν κάτσει ας βάλει πλάτη εκείνη. Δεν θέλει; νο πρόμπλεμ. Έφυγε. Θέλω να καταλήξω ότι λάθος εποχή για μπαμπάκες που κάνουν χάρες.
Η χειρότερη κατάσταση για μια εκδιδόμενη και μη να έχουν περάσει τα χρόνια της να μην έχει κρατήσει τα χρήματα της να είναι μόνη και να έχει αρκετά πάθη πχ τζόγος κοκα

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Με τους καραμαλάκες που θα συναντούν θα έπρεπε να γράφουν κι εκείνες κριτικές. Τι κι αν δεν ξέρουν καλά ελληνικά όλες; θα βάζαμε ένα χεράκι να βοηθούσαμε τσάμπα και μετά τις αναρτήσεις θα σκάγαμε στα γέλια με τις απαιτήσεις των πελατών. Πίσσα και πούπουλα. :2funny:
ΧΑ ΧΑ ΧΑ υπάρχει και ο μεταφραστης

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Η χειρότερη κατάσταση για μια εκδιδόμενη και μη να έχουν περάσει τα χρόνια της να μην έχει κρατήσει τα χρήματα της να είναι μόνη και να έχει αρκετά πάθη πχ τζόγος κοκα
Συνήθως έτσι την πατάνε. Μπλέκουν και τους τα τρώνε. Είμαι της άποψης αν κάνουν σχέσεις να μην δίνουν τα πάντα και να μην ψαρωνουν. Λίγα και καλά.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Συνήθως έτσι την πατάνε. Μπλέκουν και τους τα τρώνε. Είμαι της άποψης αν κάνουν σχέσεις να μην δίνουν τα πάντα και να μην ψαρωνουν. Λίγα και καλά.
Συνήθως οι πιο μεγάλες προσέχουν οι μικρές και φρέσκιες παραμυθιάζονται πολλές όμως δεν ελέγχουν και τα πάθη τους

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Έχω ακούσει φοβερές ιστορίες για πελάτες. Σιγουρα δεν πιστευω 100% αλλά αρκετές θα είναι αληθινές.
Επειδή έχω πολλές πελάτισσες είτε υπηρεσίες από μπουρδέλο στούντιο είτε εκδιδόμενες μου λένε πολλά άλλα είναι και λίγο κρίμα να δουλεβουν όλη μέρα και να χάνουν τα χρήματα τους σε λίγη ώρα σε χώρους τυχερών παιχνιων ΟΠΑΠ πλαυ κτλ

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.245
Πόντοι
2.546
50/50 ειναι.Η θα αππαλαχθουν απ το παρελθον κ θα συμπεριφερθουν οπως θα πρεπε εκτιμωντας το ποσο πασο κανουμε η θα κουβαλουν το παρελθον ειτε με πραξεις ειτε με σημαδια ειτε με συμπεριφορα ενω δεν ειμαστε υπαιτιοι.Αν μετατρεπονται σε Ελλεηνιδες να μας λειπει το βυσσινο.Ομως ξερουμε πολυ καλα οτι παρα πολλες ειχαν-εχουν σχεσεις η παντρευτηκαν-θα παντρευτουν κτλ αποχωρωντας.Αν ειχαν στοχουν κοψαν,αν το καναν για ευκολα λεφτα θα συνεχισουν αν χρειαζονται.Αν εκρυψαν το παρελθον οκ στο χερι τους ειναι ολα.Αλλα επειδη ξερουν οτι ειναι ευχαρηστηση για μας να γαμαμε δωρεαν καποια που χρεωνε δε ξερω ποσο το κοντρολαρουν.Αν αγαπησουν ναι διαγραφουν,αν εχουν σχεση χωρις απολυτη αγαπη ειναι σαν ολες τις Ελλεηνιδες.Ειδικα αν ηξερες τι κανει/εκανε η αν ετσι γνωριστηκατε ειναι ιδιατερο κ 50/50.Γνωριζουμε υγιεστατα ζευγαρια κυριως πρωην στριπερς που εχουν οικογενειες.Παιζει κ το Εθνος.Ανατολικες αποσυρονται δημιουργωντας οικογενειες εκτος αν χωρισουν κτλ,δυτικες κ λατινες το ιδιο κ το αυτο ειναι οπως κ μαυρες.Ελληνιδες ασχολιαστες,αν της εχεις νεες ολα ανοιχτα μα εκνευριστικα,αν ειναι πιο μεγαλες ολα ανοιχτα μα απαιτητικα.Κοινως,μακρια απο τετοιες αγαπες.Οχι επειδη ειμαστε κακοι,απο φοβο μην ειναι κακες αυτες.Πιο καλες μου φαινονται οι στριπερς+μπαροβιες παρα οι εκδιδομενες καθε κατηγοριας.Αντε να ελπιζω σε μαζατζου αλλα κοινως παρανομαστης ολων τους ειναι το παρελθον τους.Ενας πουτανιαρης η των κυκλωματων μπορει με τετοιες,ενας καθημερινος οχι.Παραμονευουν τα ψεμματα κ θελει γερα στομαχια μεχρι να πειτε οτι αγαπιεστε αδιαφορωντας για τα παρελθοντα.

Τελευταία τροποποίηση:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Επειδή έχω πολλές πελάτισσες είτε υπηρεσίες από μπουρδέλο στούντιο είτε εκδιδόμενες μου λένε πολλά άλλα είναι και λίγο κρίμα να δουλεβουν όλη μέρα και να χάνουν τα χρήματα τους σε λίγη ώρα σε χώρους τυχερών παιχνιων ΟΠΑΠ πλαυ κτλ
Οπου κι αν εχω πάει έχω δει φάτσες γνωστές. Και χώνουν χρήμα, οχι μαλακίες.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
50/50 ειναι.Η θα αππαλαχθουν απ το παρελθον κ θα συμπεριφερθουν οπως θα πρεπε εκτιμωντας το ποσο πασο κανουμε η θα κουβαλουν το παρελθον ειτε με πραξεις ειτε με σημαδια ειτε με συμπεριφορα ενω δεν ειμαστε υπαιτιοι.Αν μετατρεπονται σε Ελλεηνιδες να μας λειπει το βυσσινο.Ομως ξερουμε πολυ καλα οτι παρα πολλες ειχαν-εχουν σχεσεις η παντρευτηκαν-θα παντρευτουν κτλ αποχωρωντας.Αν ειχαν στοχουν κοψαν,αν το καναν για ευκολα λεφτα θα συνεχισουν αν χρειαζονται.Αν εκρυψαν το παρελθον οκ στο χερι τους ειναι ολα.Αλλα επειδη ξερουν οτι ειναι ευχαρηστηση για μας να γαμαμε δωρεαν καποια που χρεωνε δε ξερω ποσο το κοντρολαρουν.Αν αγαπησουν ναι διαγραφουν,αν εχουν σχεση χωρις απολυτη αγαπη ειναι σαν ολες τις Ελλεηνιδες.Ειδικα αν ηξερες τι κανει/εκανε η αν ετσι γνωριστηκατε ειναι ιδιατερο κ 50/50.Γνωριζουμε υγιεστατα ζευγαρια κυριως πρωην στριπερς που εχουν οικογενειες.Παιζει κ το Εθνος.Ανατολικες αποσυρονται δημιουργωντας οικογενειες εκτος αν χωρισουν κτλ,δυτικες κ λατινες το ιδιο κ το αυτο ειναι οπως κ μαυρες.Ελληνιδες ασχολιαστες,αν της εχεις νεες ολα ανοιχτα μα εκνευριστικα,αν ειναι πιο μεγαλες ολα ανοιχτα μα απαιτητικα.Κοινως,μακρια απο τετοιες αγαπες.Οχι επειδη ειμαστε κακοι,απο φοβο μην ειναι κακες αυτες.Πιο καλες μου φαινονται οι στριπερς+μπαροβιες παρα οι εκδιδομενες καθε κατηγοριας.Αντε να ελπιζω σε μαζατζου αλλα κοινως παρανομαστης ολων τους ειναι το παρελθον τους.Ενας πουτανιαρης η των κυκλωματων μπορει με τετοιες,ενας καθημερινος οχι.Παραμονευουν τα ψεμματα κ θελει γερα στομαχια μεχρι να πεις οτι αγαπιεστε αδιαφορωντας για τα παρελθοντα.
Πάντως είναι ένα μεγάλο ποσοστό που επειδή έχουν συνηθίσει το σεξ επί πληρωμή τους κακό φαίνεται να γαμιουντε χωρίς χρηματική συναλλαγή είτε ξένες είτε ελληνιδες

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.245
Πόντοι
2.546
Πάντως είναι ένα μεγάλο ποσοστό που επειδή έχουν συνηθίσει το σεξ επί πληρωμή τους κακό φαίνεται να γαμιουντε χωρίς χρηματική συναλλαγή είτε ξένες είτε ελληνιδες
Γι αυτο λεω πραγματικες αγαπες.Αλλιως παντα υπαρχει αισθηση ανταλλαγματος χρηματικο η μη.Αλλωστε κ οι καθημερινες αυτα κανουν αλλιως θα ταν κ με φτωχοτερους.Κ χωρις λεφτα στην ουσια εχουν ανταλλαγμα σε ειδος η οτιδηποτε ωστε να μη ζησουν φτωχικα

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Γι αυτο λεω πραγματικες αγαπες.Αλλιως παντα υπαρχει αισθηση ανταλλαγματος χρηματικο η μη.Αλλωστε κ οι καθημερινες αυτα κανουν αλλιως θα ταν κ με φτωχοτερους.Κ χωρις λεφτα στην ουσια εχουν ανταλλαγμα σε ειδος η οτιδηποτε ωστε να μη ζησουν φτωχικα
Ακριβως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom