Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (13 μέλη και 55 επισκέπτες)

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα και θα ήθελα να ακούσω και να μοιραστώ απόψεις και εμπειρίες για εκδιδόμενες γυναίκες οι οποίες δουλεβουν σε οίκους ανοχής στούντιο η ανεξάρτητες είτε σε γραφείο ποια πιστεύετε θα ήταν η συμπεριφορά τους σε μια σχέση τους εάν θέλουν απαντούν και οι εκδιδομενες

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
182
Πόντοι
1
Το θεμα δεν ειναι εκεινες πως θα ειναι αλλα εμεις, εγω δεν θα μπορουσα να ξερω πως ειμαι με καποια που εχει παρει τοσους αντρες οσες οι σελιδες τις 1ης εκδοσης του Silmarillion.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.073
Πόντοι
456
Το θεμα δεν ειναι εκεινες πως θα ειναι αλλα εμεις, εγω δεν θα μπορουσα να ξερω πως ειμαι με καποια που εχει παρει τοσους αντρες οσες οι σελιδες τις 1ης εκδοσης του Silmarillion.
Αν δεν το ήξερες όμως;

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Ναι είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση παρόλα αυτά όμως έχεις σεξουαλικές επαφές με εκδιδόμενες και δεν σε πειράζει που πάει με τόσους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν δεν το ήξερες όμως;
Έλα ντε

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
182
Πόντοι
1
Ναι είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση παρόλα αυτά όμως έχεις σεξουαλικές επαφές με εκδιδόμενες και δεν σε πειράζει που πάει με τόσους

Έλα ντε

Εγω προσωπικα δεν εχω παει ποτε με εκδιδομενη αλλα και να παω καποια στιγμη αυτο δεν λεει κατι, δεν θα παω να κανω σχεση μαζι της. Οποτε γιατι εχει να λεει; Ασε που σε σχεση που θα παει, καποια στιγμη θα μπεις χωρις και με τετοια γυναικα θα ειναι ολεθριο λαθος.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.265
Πόντοι
456
Ό,τι καλύτερο τύπε, έρχεται το βράδυ σπίτι αφού έχει καταπιεί τα χύσια όλης της Αθήνας, σε φιλάει στο στόμα και σου λέει "μόνο εσένα αγαπάω μωρό μου".
Αξέχαστες στιγμές, αληθινός έρωτας.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Εγω προσωπικα δεν εχω παει ποτε με εκδιδομενη αλλα και να παω καποια στιγμη αυτο δεν λεει κατι, δεν θα παω να κανω σχεση μαζι της. Οποτε γιατι εχει να λεει; Ασε που σε σχεση που θα παει, καποια στιγμη θα μπεις χωρις και με τετοια γυναικα θα ειναι ολεθριο λαθος.
Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν έχεις πάει με εκδιδόμενη χάνεις πολλά για τα υπόλοιπα συμφωνώ θα μπεις ακα

Αυτο να σου πω την αληθεια το φοβαμαι αν και θεωρω πως δυσκολα κρυβονται αυτες.
Μην το λες αυτό

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.422
Πόντοι
3.446
Ό,τι καλύτερο τύπε, έρχεται το βράδυ σπίτι αφού έχει καταπιεί τα χύσια όλης της Αθήνας, σε φιλάει στο στόμα και σου λέει "μόνο εσένα αγαπάω μωρό μου".
Έτσι κι αλλιώς κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει,δεν τρέχει και τίποτα.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
182
Πόντοι
1
Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν έχεις πάει με εκδιδόμενη χάνεις πολλά για τα υπόλοιπα συμφωνώ θα μπεις ακα

Μην το λες αυτό

Απο οτι λενε πολλοι εδω μεσα δεν χανω τιποτα, ισα ισα μαλλον θα ξενερωσω.

Και ομως πολλοι το εχουν αυτο, δεν ξερω πως μπορουν πραγματικα (καποιους σιγουρα τους ταιζουν οι τυπισσες αλλα και παλι).

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Ο έρωτας είναι τυφλος

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Απο οτι λενε πολλοι εδω μεσα δεν χανω τιποτα, ισα ισα μαλλον θα ξενερωσω.

Και ομως πολλοι το εχουν αυτο, δεν ξερω πως μπορουν πραγματικα (καποιους σιγουρα τους ταιζουν οι τυπισσες αλλα και παλι).
Η ουσία είναι μην ζητήσουν και δωράκι για να κοιμηθείς μαζί τους εάν ταιζουν καλό ειναι

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.073
Πόντοι
456
Αν είναι για απλή σχέση τύπε είναι μια κατάσταση win -win που λένε στο χωριό μου. Πρώτον θα χώνεις και πάνω από όλα τσάμπα και δεύτερον αν τα λεφτά είναι καλά θα περνάς μια καλή ζωή, ταξίδια, φαγητά και μια γυναίκα να σε περιποιείται.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Αν είναι για απλή σχέση τύπε είναι μια κατάσταση win -win που λένε στο χωριό μου. Πρώτον θα χώνεις και πάνω από όλα τσάμπα και δεύτερον αν τα λεφτά είναι καλά θα περνάς μια καλή ζωή, ταξίδια, φαγητά και μια γυναίκα να σε περιποιείται.
Το ζήτημα είναι μην θέλει και από σένα το δωράκι της για να μπεις

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom