Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (15 μέλη και 57 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.663
Πόντοι
206
Ναι αλλά χωρίς δωρακι
Οι γυναίκες σε αντίθεση με τους άντρες μπορούν να ρυθμίζουν την συναισθηματική τους συμμετοχή στο σεξ. Μπορούν να ανοίξουν τα πόδια τους και να τον φάνε με 0% συναισθηματική συμμετοχή. Ένας άντρας είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει πάντα συναισθηματικά γιατί έχει στο μυαλό του πάντα να ικανοποιήσει την γυναίκα. Οι γυναίκες που εκδίδονται ψυχολογικά είναι γυναίκες όπως και όλες οι υπόλοιπες που δεν εκδίδονται.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Οι γυναίκες σε αντίθεση με τους άντρες μπορούν να ρυθμίζουν την συναισθηματική τους συμμετοχή στο σεξ. Μπορούν να ανοίξουν τα πόδια τους και να τον φάνε με 0% συναισθηματική συμμετοχή. Ένας άντρας είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει πάντα συναισθηματικά γιατί έχει στο μυαλό του πάντα να ικανοποιήσει την γυναίκα. Οι γυναίκες που εκδίδονται ψυχολογικά είναι γυναίκες όπως και όλες οι υπόλοιπες που δεν εκδίδονται.
Στο μυαλό είναι ολα

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.073
Πόντοι
456
Θα έκανες σχέση με μια που δεν εκπορνεύτηκε αλλά σαν κοπελίτσα είχε 2-3-5-10 σουγκαρ νταντις για να περνάει καλά; Για μένα είναι το ίδιο ίσως και χειρότερο.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.952
Πόντοι
216
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Θα έκανες σχέση με μια που δεν εκπορνεύτηκε αλλά σαν κοπελίτσα είχε 2-3-5-10 σουγκαρ νταντις για να περνάει καλά; Για μένα είναι το ίδιο ίσως και χειρότερο.
Μπορεί και παραπανω

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Η καραντίνα ήταν πριν 3 χρόνια τύπε και εσύ ακόμα πίνεις χαχα Όλο το σάιτ πέρασε καλά μαζί της αν σε παρηγορεί χαχα
Όχι τυπε την έκανα από μόνος μου με ελαφρά πηδηματικια δεν είχα θέμα καψουρας μια υγιής σχέση ήταν που έφθασε στο τέλος κάποια στιγμή και ολοκλήρωσε την εμπειρία

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.265
Πόντοι
456
Ακριβώς το αντίθετο. Ο άντρας που γαμάει πουτάνα στο μυαλό του έχει ότι γαμάει ένα κρέας και την έχει γραμμένη σταρχίδια του, ενώ εκείνη πασχίζει να τον ικανοποιήσει για να τσεπώσει το χρήμα.
Τι παραμύθια έχεις φάει ρε καημένε, διαβάζω αυτά που λες και σε λυπάμαι. Πιο beta αρσενικό από τον πουτανοκαψούρη δεν υπάρχει, ο πάτος του βαρελιού. Τουλάχιστον να σαι υποτακτικός σε κανένα σοβαρό μουνί, πάει στο διάολο. Αλλά στην πουτάνα; :headbang:
"Μόνο εσένα αγαπάω μωρό μου γιατί μόνο μαζί σου κάνω γλωσσόφιλα." :2funny:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.952
Πόντοι
216
Όχι τυπε την έκανα από μόνος μου με ελαφρά πηδηματικια δεν είχα θέμα καψουρας μια υγιής σχέση ήταν που έφθασε στο τέλος κάποια στιγμή και ολοκλήρωσε την εμπειρία
Τύπε μάλλον έφαγες σουτ από την πουτάνα που σε οδήγησε σε αυτό το ναυάγιο το να ανοίγεις μεταμεσονύχτια κυριακάτικα θέματα στο σάιτ χαχα

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Τύπε μάλλον έφαγες σουτ από την πουτάνα που σε οδήγησε σε αυτό το ναυάγιο το να ανοίγεις μεταμεσονύχτια κυριακάτικα θέματα στο σάιτ χαχα
Νομίζω είσαι λίγο λάθος αλλά όπως το καταλαβαίνει ο καθενας

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Ακριβώς το αντίθετο. Ο άντρας που γαμάει πουτάνα στο μυαλό του έχει ότι γαμάει ένα κρέας και την έχει γραμμένη σταρχίδια του, ενώ εκείνη πασχίζει να τον ικανοποιήσει για να τσεπώσει το χρήμα.
Τι παραμύθια έχεις φάει ρε καημένε, διαβάζω αυτά που λες και σε λυπάμαι. Πιο beta αρσενικό από τον πουτανοκαψούρη δεν υπάρχει, ο πάτος του βαρελιού. Τουλάχιστον να σαι υποτακτικός σε κανένα σοβαρό μουνί, πάει στο διάολο. Αλλά στην πουτάνα; :headbang:
"Μόνο εσένα αγαπάω μωρό μου γιατί μόνο μαζί σου κάνω γλωσσόφιλα." :2funny:
Πάντως τα κομοδίνα δεν γαμιουνται καλα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.952
Πόντοι
216
Νομίζω είσαι λίγο λάθος αλλά όπως το καταλαβαίνει ο καθενας
Σε καταλαβαίνω τύπε , πηγαίνεις στο σπίτι που δουλεύει και σου ΄λένε συνέχεια ότι είναι κλεισμένη σε πρόγραμμα μίας ώρας.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.073
Πόντοι
456
Τύπε, έχουν κάνει εδώ μέσα τύποι όχι απλά σχέση αλλά γάμο με κάτι πουτάνες που το φυσάνε και δεν κρυώνει. Γι'αυτό άλλωστε ένας στους τρείς χωρίζει. Το άλλο 1/3 απλά υπομένει μια φακλάνα, μια σκύλα ή μία που τους έχει κάνει ταράνδους. Το υγιές 1/3 σίγουρα δεν ξέρει το σάιτ.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
1.383
Πόντοι
8.225
Εγω θα γράψω την εμπειρία μου με βάση το δικό μου βίωμα.Πριν από πολλά χρόνια συνέβη ενα σοβαρο περιστατικό στην ζωή μου το οποίο με διέλυσε ψυχικά κυριολεκτικά με έκανε να μην θέλω να ζω στην κυριολεξία, Συνεχεια ηθελα να είμαι στην φτιάξη και εκτος πραγματικότητας για να μην σκεφτομαι.Ενα βραδι μπηκα σε ένα ταξί ΖΆΝΤΑ και μετά βίας ειπα στων ταρίφα να με πάει όπου θέλει εκεινος για να συνεχίσω να πινω.Ο ταρίφας με πήγε σε κάποιο μπαρ,έκατσα στην μπάρα πηρα ενα μπουκάλι Τζακ και άρχισα να το πινω με μπύρες,στο μπαρ δεν πολυ καταλάβαινα τι συμβαίνει ουτε και που με ένοιαζε να σας πω.Συνεχισα να πινω τις ζυμώσεις ,ξανθιά αλλοδαπή ομορφη ηρθε και έκατσε δίπλα μου άρχισε το κονσομασιον,και μου ζήτησε κέρασμα,εγω της έδειξα το εν λογο μπουκάλι και την μπυρα και τις ειπα μονο ετσι αφου γίναμε τριμπουρδελο βρεθήκαμε να κοιμόμαστε στο ξενοδοχειο τουλαχιστων 2 μερες δίπλα ο ένας στων αλλον χωρις τίποτα περα απο το να ξυπνάμε να κοιτιομαστε και να την ξαναπεφτουμε.Το συμβάν ελειξε και μου ζήτησε το τηλ μου.Μετα απο κάποιο καιρό με πήρε και αρχίσαμε να συναντιόμαστε μου ειπε τι κάνει γιατι το κανει και τι στοχο εχει να επιτύχει και εγω της ειπα τα δικά μου.Εκατσα μαζι της 7 χρόνια.Την βοήθησα και με βοήθησε την εχω κάνει τατου σε όλο μου το χέρι σαν άγγελο δεν εχω συναντήσει γυναίκα τοσο καλοπροαίρετη και δυνατό χαρακτήρα σαν και εκείνης το 20 πηγα στο Βλαδιβοστόκ και την είδα παντρεμένη με 2 παιδια με οτι επιθυμούσε να το έχει καταφέρει .Είναι δικό μου βίωμα γνωστοι και φίλοι έχουν αλλα με διαφορετικές καταλήξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom