Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Κάπως έτσι να αντέχεις όμως το αυτωφοροΘα μου έρθει ειδοποίηση στο κινητό από 112 ;
Κάπως έτσι να αντέχεις όμως το αυτωφοροΘα μου έρθει ειδοποίηση στο κινητό από 112 ;
Αυτά τα στέλνει ο Μητσοτάκης τύπεΘα μου έρθει ειδοποίηση στο κινητό από 112 ;
Οι γυναίκες σε αντίθεση με τους άντρες μπορούν να ρυθμίζουν την συναισθηματική τους συμμετοχή στο σεξ. Μπορούν να ανοίξουν τα πόδια τους και να τον φάνε με 0% συναισθηματική συμμετοχή. Ένας άντρας είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει πάντα συναισθηματικά γιατί έχει στο μυαλό του πάντα να ικανοποιήσει την γυναίκα. Οι γυναίκες που εκδίδονται ψυχολογικά είναι γυναίκες όπως και όλες οι υπόλοιπες που δεν εκδίδονται.Ναι αλλά χωρίς δωρακι
Τα ήπιες καλά τύπε σήμερα για την πουτάνα που σε έχει καψουρέψει χαχαΌλοι ανήκουμε κάπου κάποια χρονικά διαστηματα
Στο μυαλό είναι ολαΟι γυναίκες σε αντίθεση με τους άντρες μπορούν να ρυθμίζουν την συναισθηματική τους συμμετοχή στο σεξ. Μπορούν να ανοίξουν τα πόδια τους και να τον φάνε με 0% συναισθηματική συμμετοχή. Ένας άντρας είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει πάντα συναισθηματικά γιατί έχει στο μυαλό του πάντα να ικανοποιήσει την γυναίκα. Οι γυναίκες που εκδίδονται ψυχολογικά είναι γυναίκες όπως και όλες οι υπόλοιπες που δεν εκδίδονται.
Τυπε στην καραντίνα ήταν περάσαμε καλάΤα ήπιες καλά τύπε σήμερα για την πουτάνα που σε έχει καψουρέψει χαχα
Απλώς το μυαλό δεν ξεχναειΤα ήπιες καλά τύπε σήμερα για την πουτάνα που σε έχει καψουρέψει χαχα
Η καραντίνα ήταν πριν 3 χρόνια τύπε και εσύ ακόμα πίνεις χαχα Όλο το σάιτ πέρασε καλά μαζί της αν σε παρηγορεί χαχαΤυπε στην καραντίνα ήταν περάσαμε καλά
Μπορεί και παραπανωΘα έκανες σχέση με μια που δεν εκπορνεύτηκε αλλά σαν κοπελίτσα είχε 2-3-5-10 σουγκαρ νταντις για να περνάει καλά; Για μένα είναι το ίδιο ίσως και χειρότερο.
Όχι τυπε την έκανα από μόνος μου με ελαφρά πηδηματικια δεν είχα θέμα καψουρας μια υγιής σχέση ήταν που έφθασε στο τέλος κάποια στιγμή και ολοκλήρωσε την εμπειρίαΗ καραντίνα ήταν πριν 3 χρόνια τύπε και εσύ ακόμα πίνεις χαχα Όλο το σάιτ πέρασε καλά μαζί της αν σε παρηγορεί χαχα
Ακριβώς το αντίθετο. Ο άντρας που γαμάει πουτάνα στο μυαλό του έχει ότι γαμάει ένα κρέας και την έχει γραμμένη σταρχίδια του, ενώ εκείνη πασχίζει να τον ικανοποιήσει για να τσεπώσει το χρήμα.Οι γυναίκες σε αντίθεση με τους άντρες μπορούν να ρυθμίζουν την συναισθηματική τους συμμετοχή στο σεξ. Μπορούν να ανοίξουν τα πόδια τους και να τον φάνε με 0% συναισθηματική συμμετοχή. Ένας άντρας είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει πάντα συναισθηματικά γιατί έχει στο μυαλό του πάντα να ικανοποιήσει την γυναίκα. Οι γυναίκες που εκδίδονται ψυχολογικά είναι γυναίκες όπως και όλες οι υπόλοιπες που δεν εκδίδονται.
Τύπε μάλλον έφαγες σουτ από την πουτάνα που σε οδήγησε σε αυτό το ναυάγιο το να ανοίγεις μεταμεσονύχτια κυριακάτικα θέματα στο σάιτ χαχαΌχι τυπε την έκανα από μόνος μου με ελαφρά πηδηματικια δεν είχα θέμα καψουρας μια υγιής σχέση ήταν που έφθασε στο τέλος κάποια στιγμή και ολοκλήρωσε την εμπειρία
Νομίζω είσαι λίγο λάθος αλλά όπως το καταλαβαίνει ο καθεναςΤύπε μάλλον έφαγες σουτ από την πουτάνα που σε οδήγησε σε αυτό το ναυάγιο το να ανοίγεις μεταμεσονύχτια κυριακάτικα θέματα στο σάιτ χαχα
Πάντως τα κομοδίνα δεν γαμιουνται καλαΑκριβώς το αντίθετο. Ο άντρας που γαμάει πουτάνα στο μυαλό του έχει ότι γαμάει ένα κρέας και την έχει γραμμένη σταρχίδια του, ενώ εκείνη πασχίζει να τον ικανοποιήσει για να τσεπώσει το χρήμα.
Τι παραμύθια έχεις φάει ρε καημένε, διαβάζω αυτά που λες και σε λυπάμαι. Πιο beta αρσενικό από τον πουτανοκαψούρη δεν υπάρχει, ο πάτος του βαρελιού. Τουλάχιστον να σαι υποτακτικός σε κανένα σοβαρό μουνί, πάει στο διάολο. Αλλά στην πουτάνα;
"Μόνο εσένα αγαπάω μωρό μου γιατί μόνο μαζί σου κάνω γλωσσόφιλα."
Σε καταλαβαίνω τύπε , πηγαίνεις στο σπίτι που δουλεύει και σου ΄λένε συνέχεια ότι είναι κλεισμένη σε πρόγραμμα μίας ώρας.Νομίζω είσαι λίγο λάθος αλλά όπως το καταλαβαίνει ο καθενας
Το θέμα είναι πώς τις βλέπεις. Να σου κάνουν παπάδες κι εσύ και πάλι να τις βλέπεις κομοδίνα.Πάντως τα κομοδίνα δεν γαμιουνται καλα
Εδώ έχεις ένα δικιοΤο θέμα είναι πώς τις βλέπεις. Να σου κάνουν παπάδες κι εσύ και πάλι να τις βλέπεις κομοδίνα.