Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (16 μέλη και 54 επισκέπτες)
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Μετά τύπε δεν είναι σχέση είναι συναλλαγή
Γι'αυτό άνοιξα αυτό το θέμα θα ήθελα να ακούσω βέβαια και γνώμες από εκδιδόμενες γιατί πιστεύω ότι έστω μια απλή σχέση με εκδιδόμενη που υποτίθεται ότι είστε μαζί φθάνει πάντα στο σημείο τις συναλλαγής κάποια στιγμη

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
83
Πόντοι
0
Δύσκολα τα πράγματα.
Κάποια εμπόδια σε τέτοιες σχεσεις είναι: κοινωνική στιγματοποίηση,
συναισθηματική απόσταση, δυσκολία στην οικειότητα, ζήλια και ανασφάλειες, δυσκολία στον αμοιβαίο σεβασμό και προβλήματα εμπιστοσύνης. Ομως, όποιος θέλει δοκιμάζει.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.952
Πόντοι
216
Γι'αυτό άνοιξα αυτό το θέμα θα ήθελα να ακούσω βέβαια και γνώμες από εκδιδόμενες γιατί πιστεύω ότι έστω μια απλή σχέση με εκδιδόμενη που υποτίθεται ότι είστε μαζί φθάνει πάντα στο σημείο τις συναλλαγής κάποια στιγμη
Ξέρεις με πόσους χαζούς σαν και εσένα έχουν να κάνουν τα κορίτσια καθημερινά.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Δύσκολα τα πράγματα.
Κάποια εμπόδια σε τέτοιες σχεσεις είναι: κοινωνική στιγματοποίηση,
συναισθηματική απόσταση, δυσκολία στην οικειότητα, ζήλια και ανασφάλειες, δυσκολία στον αμοιβαίο σεβασμό και προβλήματα εμπιστοσύνης. Ομως, όποιος θέλει δοκιμάζει.
Αρκετά τα εμποδια

• Like
Αντιδράσεις: j 1973
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Δεν νομίζω τυπε ειδικά για εμένα είσαι λάθος για άλλον θα μιλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συνήθως τις έχω πελάτισσες

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
83
Πόντοι
0
Αρκετά τα εμποδια
Το μεγαλύτερο όλων: ξερετε κι οι δύο που και πως γνωριστήκατε. Συνεπώς θα σας πιάνει κρίση και μάλιστα τακτική. Εσύ θα βλεπεις μια επαγγελματία κι αυτή έναν πελάτη. Αυτο δεν διαγράφεται. Εσυ μια ζωή θα είσαι ύποπτος μην πας με άλλες κι αυτή ύποπτη μην πάει με άλλους (αν έχει σταματήσει).

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Το μεγαλύτερο όλων: ξερετε κι οι δύο που και πως γνωριστήκατε. Συνεπώς θα σας πιάνει κρίση και μάλιστα τακτική. Εσύ θα βλεπεις μια επαγγελματία κι αυτή έναν πελάτη. Αυτο δεν διαγράφεται. Εσυ μια ζωή θα είσαι ύποπτος μην πας με άλλες κι αυτή ύποπτη μην πάει με άλλους (αν έχει σταματήσει).
Έχεις ένα μεγάλο δίκιο εδω

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Το συναίσθημα μπορεί να έρθει όμως με την πάροδο του χρονου

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.699
Πόντοι
2.606

Γιατρός στο Συγγρος είσαι τύπε;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.073
Πόντοι
456
Τύπε ξέρεις τι γίνεται; Πραγματικά όλη την φάση την γαμάει η κοινή γνώμη ή αν θέλεις το κουτσομπολιό. Τι θα πουν αν το μάθουν οι δικοί σου , ο κύκλος σου , το χωριό σου. Δεν κοιτάνε κάποιοι τα χάλια τους, λες και ξέρεις αν μια κοινή κοπελίτσα έχει πάρει κανένα βαπόρι ή έχει κάνει καμιά παρτούζα μέχρι και με γαϊδούρια. Έχω συναντήσει κοπέλες στον χώρο που έχουν πολύ ψηλότερα στάνταρ και περισσότερες κόκκινες γραμμές στο σεξ. Αλλά αυτοί είμαστε, κάποιοι είναι σκατάνθρωποι και τους υπόλοιπους μας νοιάζει η γνώμη των σκατάθρωπων. Όλα αυτά εννοείται οτι εφόσον υπάρχει μια ειλικρινής σχέση και δεν πάει το κέρατο σύννεφο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.699
Πόντοι
2.606
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Τύπε ξέρεις τι γίνεται; Πραγματικά όλη την φάση την γαμάει η κοινή γνώμη ή αν θέλεις το κουτσομπολιό. Τι θα πουν αν το μάθουν οι δικοί σου , ο κύκλος σου , το χωριό σου. Δεν κοιτάνε κάποιοι τα χάλια τους, λες και ξέρεις αν μια κοινή κοπελίτσα έχει πάρει κανένα βαπόρι ή έχει κάνει καμιά παρτούζα μέχρι και με γαϊδούρια. Έχω συναντήσει κοπέλες στον χώρο που έχουν πολύ ψηλότερα στάνταρ και περισσότερες κόκκινες γραμμές στο σεξ. Αλλά αυτοί είμαστε, κάποιοι είναι σκατάνθρωποι και τους υπόλοιπους μας νοιάζει η γνώμη των σκατάθρωπων. Όλα αυτά εννοείται οτι εφόσον υπάρχει μια ειλικρινής σχέση και δεν πάει το κέρατο σύννεφο.
Έχεις ένα μεγάλο δικιο

Θέλετε κανέναν αυτοφορακια να έρθω να κάνω κανένα μεροκάματο ;
Άμα χρειαστώ θα σου στειλω

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.663
Πόντοι
206
Όποιος καταλαβαίνει τις γυναίκες συναισθηματικά έχει την απάντηση αμέσως έτοιμη. Η εκδιδόμενη με τους πελάτες κάνει σεξ και με τον γκόμενο της κάνει έρωτα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.952
Πόντοι
216

Δεν ξέρω αν ρωτάς για φίλο σου αλλά κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις σε αυτό το γκρουπ χαχα

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Όποιος καταλαβαίνει τις γυναίκες έχει την απάντηση αμέσως έτοιμη. Η εκδιδόμενη με τους πελάτες κάνει σεξ και με τον γκόμενο της κάνει έρωτα.
Ναι αλλά χωρίς δωρακι

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.699
Πόντοι
2.606

Stories