Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ "αριστουργημα" αυτο το "Σπιτι της Εμμας"!!!!Σήμερα το επεισόδιο θα έχει πολύ γέλιο. Μου αρέσει! Οπως και αύριο, το Σπίτι της Εμας! Γ. Μπεζος….
ηθοποιος ειναι αυτος ο κλαρινογαμπρος????
αληθεια; ειμαι συγκινημένη!
παρε ηρεμιστικα κανε εναν καλο οχταωρο υπνο και θα περασει
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ "αριστουργημα" αυτο το "Σπιτι της Εμμας"!!!!
Τι να πρωτο"θαυμασω"?
Το σεναριο? Τις "ερμηνειες"?
Μ'αρεσε που αυτος ο Ορφανος "την ειπε" κιολας στους γερους ηθοποιους!!! Ενω ειδαμε κι αυτος που ειναι νεος πως "δεν τα λεει"
Η "γυναικα" του η Δρουκα παιζει σε καθε σηριαλ την ιδια και την ιδια μανιερα... ψιλουστερικη φωνακλου και σπαζαρχιδω ακομα κι αν ο ρολος δεν ειναι τετοιος
Και φτανουμε στην Δανδουλακη: Μεχρι χτες πιστευα οτι η Δανδουλακη ΔΕΝ "την εχει" την κωμωδια.. δεν ειναι το φορτε της
Τωρα αναρωτιεμαι μηπως δεν "την εχει" γενικα την ηθοποιια... μηπως ηταν ΥΠΕΡεκτιμημενη και ΥΠΕΡπροβεβλημενη επειδη την εσπρωχνε (ΜΕ κι ΑΝΕΥ εισαγωγικων ο Πλωριτης)
Τελικα μονο η σκυλα παιζει καλα!
ηθοποιος ειναι αυτος ο κλαρινογαμπρος????
τι ειναι αρρώστια;
Καλα ρε τυπε δεν ξερεις τον Θαναση του OTE DOUBLE PLAY με την Ελενιτσα?
Που ζεις?
ελα ρε συ, αυτος ειναι!!!!!
μην κοροιδευεις τυπε γιατι μπορει να εχει την εξελιξη του μακκοναχυ σε λιγα χρονια...
Καλα ποσο χρονων εισαι και προλαβες τα βαμμενα κοκκινα μαλλια?
Ειμαι 25, αλλα οταν διαβασα το βιβλιο, αρρωστησα τοσο πολυ, ωστε πηγα καρφωτος ΕΔΩ:
(Και μετα ξανααρρωστησα!)
Εβλεπα τα επεισοδια τρια-τρια...
Μες στη νυχτα
Και το καθενα ειναι κοντα στα 60', ετσι??
Παντως, αξιζει τον κοπο. Οποιος δεν το εχει δει, ας κανει εναν ελεγχο (σσ μετα το 2ο επεισοδιο, γινεσαι πρεζακι/ μονο προς τη μεση εχει μια μικρη κοιλια, οπου σκεφτηκα να το αφησω)
το πενηνταρι δεν σημαινει τιποτα....εγω πχ δεν βλεπω τηλεοραση σχεδον καθολου τετοια ωρα,αρα δεν ειμαι μετρησιμος....ειναι σαν τις εκλογες με την αποχη....μετριεται στην τηλεοραση η αποχη;O κοσμος εχει στερηση.Εχει μπουχτισει τοσο με τα Τουρκικα που ακομα και τον Χαρη Ρωμα να του ξαναεβαζες,θα χτυπαγε 80ρια!
Αν εκανα μια δικτατορια σ' αυτη τη χωρα, θα εκλεινα ΑΜΕΣΑ καθε τηλεοπτικο καναλι (και στουντιο παραγωγης σειρων, φυσικα), θα εβαζα WiFi και ελευθερη εκπομπη CNN, BBC, ABC, HBO.
Επισης, θα εκτελουσα δημοσια τη Στεφανιδου, τον Ευαγγελατο, τον Αυτια, τον Παπαδακη, τον Αρναουτογλου και το ζευγος Λιαγκα.
Πραγματικα, αυτη θα ηταν η πρωτη και τελευταια συμβολη μου στον(νεο)ελληνικο πολιτισμο.
Εδω ειχε κανει επιτυχια το "Ο Λακης ο γλυκουλης", αυτο δεν θα εκανε?