Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
στην extended version προσθετεται εκτος απο τον Χαβιε Μπαρδεμ και ο Φρεντυ Κρουγκερ και η Ελενη Φιλινη που την πεφτει στον γκευ φιλο του Τσιμιτσελη....ολο και καλυτερα
Πόσο πιο κάτω μπορεί να πάει η τηλεόραση?
Κατάντια πραγματική.
Ο... Μπαρντέμ απ το Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους,ο... Φρέντι Κρούγκερ, το... Scream,η Φιλίνη...Ατζέλικα Χιούστον απ το Άνταμς Φάμιλυ μαζί με τον Τσιμιτσέλη και κάτι άλλα σούργελα που κάνουν τους ηθοποιούς.
Το χωριό των ζωντανών νεκρών αλλά όχι του Ρομέρο.
Γελάσαμε ρε μάγκες με την πρωτοτυπία και το χιούμορ σας.
Φτάνει πια,λυθήκαμε,σταματήστε βρε χωρατατζήδες.
Είμαστε τόσο ζώα τελικά?
Φοβάμαι πως ναι.
σοβαρα τωρα, τι σου αρεσε απο αυτο το καψιμο? :Sυπαρχει κατι ακομη πιο χειροτερο...στον Αντ1 4 μαλακες που παλιμπαιδιζουν και γελανε μονοι τους με τις και καλα φαρσες που κανουν
wanted λεγεται αυτη η μαλακια.
Πολυ θα θελανε τα γατάκια αυτα να μοιασουν στους αξεπεραστους Jackass αλλα Jackass δεν ξεναγινονται!
Δε το έχω δει αυτό που λες,ευτυχώς.
υπαρχει κατι ακομη πιο χειροτερο...στον Αντ1 4 μαλακες που παλιμπαιδιζουν και γελανε μονοι τους με τις και καλα φαρσες που κανουν
wanted λεγεται αυτη η μαλακια.
Πόσο πιο κάτω μπορεί να πάει η τηλεόραση?
Κατάντια πραγματική.
Ο... Μπαρντέμ απ το Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους,ο... Φρέντι Κρούγκερ, το... Scream,η Φιλίνη...Ατζέλικα Χιούστον απ το Άνταμς Φάμιλυ μαζί με τον Τσιμιτσέλη και κάτι άλλα σούργελα που κάνουν τους ηθοποιούς.
Το χωριό των ζωντανών νεκρών αλλά όχι του Ρομέρο.
Γελάσαμε ρε μάγκες με την πρωτοτυπία και το χιούμορ σας.
Φτάνει πια,λυθήκαμε,σταματήστε βρε χωρατατζήδες.
Είμαστε τόσο ζώα τελικά?
Φοβάμαι πως ναι.
Για τον πούτσο τελείως. Ούτε στο στρατό δεν κάναμε έτσι που μας είχε φάει η μαλακία.
Το παρτάλι σήμερα μου ψιλοάρεσε, να πάω στο γιατρό τώρα που είναι νωρίς; :S
Το παρτάλι σήμερα μου ψιλοάρεσε, να πάω στο γιατρό τώρα που είναι νωρίς; :S
παίζει.τυπε μηπως εκανες απο το μαγικο χορτο του Τζημερου?
παίζει.
τυπε μηπως εκανες απο το μαγικο χορτο του Τζημερου?
ευτυχώς δε το ειδα ως εκεί,μολις ειδα τη Φιλίνη για 2 λεπτά το έκλεισα.ειδικα το μουσιχορευτικο του γκευ φιλου του Τσιμιτσελη με τους σμηνιτες οταν ηταν στον στρατο εγραψε ιστορια
ποτε σκαει ο ακεφαλος καβαλαρης?
Κάπως πας να το σώσειςΕγώ πιστεύω φταίει το μπούστο της φιλίνη