Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ακριβως αυτη ειναι η επιτυχια του, το σουρεαλ στοιχειο. μαθε να σεβεσαι κ την αποψη οσων έχουν αλλα γουστα απο εσενα  σε μια τηλεοπτικη σειρα.

Ουτε ως σουρεαλ δεν μπορει να σταθει μια "μυστικη κοινοτητα" απομονωμενη απο τον υπολοιπο κοσμο σε μια χωρα με τις γεωγραφικες διαστασεις της ελλαδας....Μπορει να σου αρεσει και δικαιωμα σου αλλα ειναι κατι εκτος τοπου και χρονου....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Ουτε ως σουρεαλ δεν μπορει να σταθει μια "μυστικη κοινοτητα" απομονωμενη απο τον υπολοιπο κοσμο σε μια χωρα με τις γεωγραφικες διαστασεις της ελλαδας....Μπορει να σου αρεσει και δικαιωμα σου αλλα ειναι κατι εκτος τοπου και χρονου....
μην τα ψυριζεται τοσο πολυ τα πραματα ρε τυποι...δηλαδη τι σχεση εχει η γεωγραφικη διασταση της χωρας με το σεναριο του σηριαλ...δεν κανει ντοκιμαντερ, αλλα μυθοπλασια...
υ.γ:αν και πολλες φορες μας εκπλησουν τα γεγονοτα που γινονται στην πραγματικοτητα και κατω απο τη μυτη μας που λεμε...

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και στα τουρκικα σηριαλ κατι τυπαδες με φεουδαρχικα εθιμα και νοοτροπιες οδηγουνε τζιπαρες και μενουνε σε σπιταρονες να το πουμε και αυτο σουρεαλισμο?  :rolleyes:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μην τα ψυριζεται τοσο πολυ τα πραματα ρε τυποι...δηλαδη τι σχεση εχει η γεωγραφικη διασταση της χωρας με το σεναριο του σηριαλ...δεν κανει ντοκιμαντερ, αλλα μυθοπλασια...
υ.γ:αν και πολλες φορες μας εκπλησουν τα γεγονοτα που γινονται στην πραγματικοτητα και κατω απο τη μυτη μας που λεμε...

ε ενταξει στο επομενο σηριαλ να γραψουνε για την μυστικη κοινοτητα ιπταμενων ιπποποταμων στην Κατω Μαγουλα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

αυτο σημαίνει σουρεαλ αλλωστε. Κάτι που δεν μπορει να σταθει. Το αν δεν σου αρεσει ειναι προσωπικη αποψη. Σε πολλους φαίνεται να αρεσει. Μπορει στην συνέχεια να απογοητευτούν η να αλλαξουν γνωμη. Μπορεί να είναι και τυχαίο το γεγονός της υψηλής τηλεθέασης. Μπορεί να φταινε και οι κακές κριτικές που ανεβαζουν την τηλεθέαση. θα δείξει.. :sunglasses:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτο σημαίνει σουρεαλ αλλωστε. Κάτι που δεν μπορει να σταθει. Το αν δεν σου αρεσει ειναι προσωπικη αποψη. Σε πολλους φαίνεται να αρεσει. Μπορει στην συνέχεια να απογοητευτούν η να αλλαξουν γνωμη. Μπορεί να είναι και τυχαίο το γεγονός της υψηλής τηλεθέασης. Μπορεί να φταινε και οι κακές κριτικές που ανεβαζουν την τηλεθέαση. θα δείξει.. :sunglasses:

κουραστηκα με αυτη την συζητηση φτανει...δες οτι θες  :sunglasses:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
ε ενταξει στο επομενο σηριαλ να γραψουνε για την μυστικη κοινοτητα ιπταμενων ιπποποταμων στην Κατω Μαγουλα....
βασικα δεν εχω δει ουτε μια σκηνη απο το σηριαλ αυτο....δεν ξερω για πιο λογο αναφερεται ως σουρεαλιστικο...παντως αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι λαθος να κρινεις το σεναριο μιας ταινιας με το αν ειναι ή οχι δυνατον να γινει στην πραγματικοτητα σε ενα συγκεκριμενο χωρο....

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Είδα μόνο το πρώτο επεισόδιο και το μόνο σουρεαλιστικό στοιχείο που βρήκα ήταν το κλουβί πάνω στο κεφάλι της Σταυροπούλου.
Στα υπόλοιπα επεισόδια γίνεται πιο σουρεάλ η φάση?
Άκουσα πως ναι.
Επίσης δεν μου άρεσε που υποτίθεται πάνε σε ένα παραδοσιακό χωριό και μένουν σε μια σπιταρόνα που μόνο με χωριό δεν μοιάζει αλλά με σαλέ στην Αράχωβα.
Και είδα κάτι φωτογραφίες απ'το δεύτερο επεισόδιο που έκατσαν και φάγανε και είχαν το φαί σε κάτι πιατέλες τέλεια διακοσμημένες, λες και είναι απο κάποιο χλιδάτο κέιτερινγκ, λες και όταν θα κατέβω εγώ στο χωριό μου και θα φαω θα κάτσει να μου φτιάξει η θειά μου και η γιαγιά μου διακόσμηση στο πιάτο μου!
Επίσης προφορά είχε μόνο ο Χαλκιάς! Οι άλλοι οι ηθοποιοί τόσο δύσκολο είναι να κάνουν προφορά? Ακόμη κι εγώ μπορώ να κάνω!!!
Πάντως αν αυτό είναι το σουρεάλ στοιχείο, η διακόσμηση στα πιάτα, ή η γιαγιά που κάθεται σαν άγαλμα και κλάνει, η το κλουβί στο κεφάλι, ε σιγά τον σουρεαλισμό ρε παιδιά.
Αλλά οκ είναι νωρίς ακόμη η πορεία θα δείξει.
Το ένα επεισόδιο που είδα μου φάνηκε χαριτωμένο με κάποιες σοβαρές παραλείψεις.
Η πορεία θα δείξει αν και δεν σκοπεύω να το παρακολουθήσω...

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
βασικα δεν εχω δει ουτε μια σκηνη απο το σηριαλ αυτο....δεν ξερω για πιο λογο αναφερεται ως σουρεαλιστικο...παντως αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι λαθος να κρινεις το σεναριο μιας ταινιας με το αν ειναι ή οχι δυνατον να γινει στην πραγματικοτητα σε ενα συγκεκριμενο χωρο....

το θεμα δεν ειναι ποσο πραγματικο ειναι ρε εσυ....απλα αυτο που θελω να πω οτι η Αμερικη με τους αχανεις αυτοκινητοδρομους και τις τεραστιες ακατοικητες εκτασεις απο χωραφια ΕΥΝΟΕΙ την κατασκευη μυθοπλασιων για σκοτεινες και υποχθονιες κοινοτητες που κρυβονται καλα απο τον υπολοιπο κοσμο...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
το θεμα δεν ειναι ποσο πραγματικο ειναι ρε εσυ....απλα αυτο που θελω να πω οτι η Αμερικη με τους αχανεις αυτοκινητοδρομους και τις τεραστιες ακατοικητες εκτασεις απο χωραφια ΕΥΝΟΕΙ την κατασκευη μυθοπλασιων για σκοτεινες και υποχθονιες κοινοτητες που κρυβονται καλα απο τον υπολοιπο κοσμο...

Αν βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει όλα γίνονται
Και το Κάτω Παρτάλι μπορεί να σου πει ότι τελικά είναι σ'ένα παράλληλο σύμπαν ξέρω γω
Έτσι όπως ήταν και το τρέιλερ που εμφανίζονται οι κάτοικοι μέσα απ'την ομίχλη
Και απ'ότι είδα στο πρώτο επεισόδιο τουλάχιστον, κάποιο μυστήριο υπάρχει στο χωριό
Κάτι κουλό θα υπάρχει δεν μπορεί
Και κάποιος πρωταγωνιστής έχει πει πως δεν είναι μια συμβατική κωμωδία γίνονται πολύ τρελά πράγματα στη πορεία
Ήδη πάντως μας αρέσει ή όχι, το παρακολουθούμε ή όχι, μας έχουν κάνει  και το συζητάμε κι αυτό είναι μια νίκη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
ο σεναριογραφος ειναι αυτος που εκανε και τα εγκληματα????
αν ειναι ετσι, πολυ ενθαρρυντικο.... :headbang2: :headbang2: :headbang2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εσυ ανοιξες το θέμα ρε κλαμπ  :dunno: :coffee:

:grin:

375px-Wiki_cinema_lefterakis.jpg

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Είδα μόνο το πρώτο επεισόδιο και το μόνο σουρεαλιστικό στοιχείο που βρήκα ήταν το κλουβί πάνω στο κεφάλι της Σταυροπούλου.
Στα υπόλοιπα επεισόδια γίνεται πιο σουρεάλ η φάση?
Άκουσα πως ναι.
Επίσης δεν μου άρεσε που υποτίθεται πάνε σε ένα παραδοσιακό χωριό και μένουν σε μια σπιταρόνα που μόνο με χωριό δεν μοιάζει αλλά με σαλέ στην Αράχωβα.
Και είδα κάτι φωτογραφίες απ'το δεύτερο επεισόδιο που έκατσαν και φάγανε και είχαν το φαί σε κάτι πιατέλες τέλεια διακοσμημένες, λες και είναι απο κάποιο χλιδάτο κέιτερινγκ, λες και όταν θα κατέβω εγώ στο χωριό μου και θα φαω θα κάτσει να μου φτιάξει η θειά μου και η γιαγιά μου διακόσμηση στο πιάτο μου!
Επίσης προφορά είχε μόνο ο Χαλκιάς! Οι άλλοι οι ηθοποιοί τόσο δύσκολο είναι να κάνουν προφορά? Ακόμη κι εγώ μπορώ να κάνω!!!
Πάντως αν αυτό είναι το σουρεάλ στοιχείο, η διακόσμηση στα πιάτα, ή η γιαγιά που κάθεται σαν άγαλμα και κλάνει, η το κλουβί στο κεφάλι, ε σιγά τον σουρεαλισμό ρε παιδιά.
Αλλά οκ είναι νωρίς ακόμη η πορεία θα δείξει.
Το ένα επεισόδιο που είδα μου φάνηκε χαριτωμένο με κάποιες σοβαρές παραλείψεις.
Η πορεία θα δείξει αν και δεν σκοπεύω να το παρακολουθήσω...
Άνευρο,αστεία που ούτε καν χαμογελάς,σπαστικοί χαρακτήρες οι πιο πολλοί. :grin:

Και στις σειρές του Παπακαλιάτη μένανε οι φοιτητές σε κάτι σπιτάρες αλλά τουλάχιστον ο τύπος έβαζε και λίγο χιούμορ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Άνευρο,αστεία που ούτε καν χαμογελάς,σπαστικοί χαρακτήρες οι πιο πολλοί. :grin:

Και στις σειρές του Παπακαλιάτη μένανε οι φοιτητές σε κάτι σπιτάρες αλλά τουλάχιστον ο τύπος έβαζε και λίγο χιούμορ.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Είδα σήμερα διαφήμιση της σειράς και τελικά η Ρένεση θα παίζει όντως την Κολομβιανή (μαύρο μαλλί, φουλ του σολάριουμ, κλπ.).  :idiot:

μα ειναι γνωστο οτι η Αθηνα ειναι τιγκα στις Κολομβιανες που μοιαζουν στην Βεργκαρα  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom