Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
απο τους γραφικοτερους ρολους....,μια καρικατουρα Κουρκουλου στο "Χωμα βαφτηκε κοκκινο"....τον ειχε παιξει ο μιστερ "πηγα με 100 γκομενες μεχρι τα 20 μου"
:2funny: :2funny: :2funny:
Οσο για τον Ρωμα και την Χατζησοφια το συνηθιζουν με τα "δανεια" απο ταινιες....Και το Δελληγιανειο παρθεναγωγειο το χαμογελο της μονα λιζα με ολιγη απο Συραννο Ντε Μπερζερακ και προβα νυφικου ητανε....Ασε που δεν υπαρχει παρθενογενεση...
Κανενα δεν σου αρεσει αλλα ολες τις λεπτομερειες τις γνωριζεις ρε μπαγασα  :2funny:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εντάξει προφανώς για να κρατήσει το σίριαλ 3 χρόνια θα ξεφύγεις απ'το σενάριο της ταινίας.
Και θα ήταν προτιμότερο να βάλουν έναν χίπι γκόμενο να γκομενίζει με τη πρωτευουσιάνα (που κάποια στιγμή το βάλανε κι αυτό) απο το να μου το παίζει ο Ρώμας ερωτύλος. Εμετικό!

απο τους γραφικοτερους ρολους....,μια καρικατουρα Κουρκουλου στο "Χωμα βαφτηκε κοκκινο"....τον ειχε παιξει ο μιστερ "πηγα με 100 γκομενες μεχρι τα 20 μου"
:2funny: :2funny: :2funny:
Οσο για τον Ρωμα και την Χατζησοφια το συνηθιζουν με τα "δανεια" απο ταινιες....Και το Δελληγιανειο παρθεναγωγειο το χαμογελο της μονα λιζα με ολιγη απο Συραννο Ντε Μπερζερακ και προβα νυφικου ητανε....Ασε που δεν υπαρχει παρθενογενεση...

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ισχύει και η μεταφορά στα ελληνικά ήταν πάρα πολύ πετυχημένη απ'την Παπαδοπούλου.
Κάποια στιγμή κάποιοι πήγαν να κάνουν και τα Φιλαράκια και ήταν τεράστια αποτυχία δε νομίζω καν να το θυμάται κανεις.
Καλά πέρα απ'τις άπειρες σκηνές απ'τα Φιλαράκια που έχει κλέψει ο Παπακαλιάτης...!

αν μιλας για το coupling του αντ1 κατι θυμαμαι  :S με φρικη  :S

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καθόλου δεν μου άρεσε

1507114-who_cares.jpg

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
είναι remake απο ξενη σειρά

Δεν το ηξερα. Το θεμα παντως ειναι να γινονται σωστες μεταφορες απο τα ξενα και να μην τα καταστρεφουν εδω. Και η ''Πολυκατοικια'' ισπανικο ειναι, αλλα εδω της αλλαξανε τα φωτα.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Και το αισχρό το Κωλοκοτρονίτσι ήταν rip off απ'το Chocolat αλλά δεν είχε βγει τίμια ο Ρώμας να το πει παρα μόνο όταν το παρατήρησαν κάποιοι.
Τουλάχιστον για το modern family ¨η τη μουρμουρα το κάνουν επίσημα και λένε ότι κάνουν δισκευή της ξένης σειράς αγοράζοντας τα πνευματικά δικαιώματα.
Φίλε μου! το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ! παίζετε για 6η φορά συνεχώς, και όμως έχει ακροαματικότητα. Το καταλαβαίνεις από της διαφημίσεις. Τώρα εάν είναι μαλακια φαίνεται!!! :hmm: :dunno: :hmm: :dunno:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
χειροτερος απο γκρινιαρα γκομενα εισαι :2funny:

εσυ μας ζαλισες με το ποσο τελειο ειναι το παρταλι και οτι οσους δεν μας αρεσει οφειλεται στο οτι δεν εχει ξεκωλακια...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εσυ μας ζαλισες με το ποσο τελειο ειναι το παρταλι και οτι οσους δεν μας αρεσει οφειλεται στο οτι δεν εχει ξεκωλακια...

Δεν αντέχεις την διαφορετική άποψη και πολύ έτσι;  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εμένα μου αρέσει η ξανθιά με το κοντό μαλλί!Είναι πολύ γλυκιά!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Δεν έχω ιδέα κάποιας Βραζιλιάνικης, Ισπανικής ή Ιταλικής?
Όχι Αμερικάνικης πάντως
Έχω ακούσει ηθοποιούς της σειράς που το έχουν πει σε συνεντεύξεις τους
Τον Κυριακίδη θυμάμαι σίγουρα να το έχει πει
Ισπανικής. Escenas De Matrimonio.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
για το συγκεκριμενο σηριαλ τα εξεφρασα πιο πανω....
οτι ο σεναριογραφος εχει μπερδεψει την Οκλαχομα με τον Αχλαδοκαμπο λχ
ακριβως αυτη ειναι η επιτυχια του, το σουρεαλ στοιχειο. μαθε να σεβεσαι κ την αποψη οσων έχουν αλλα γουστα απο εσενα  σε μια τηλεοπτικη σειρα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Φίλε μου! το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ! παίζετε για 6η φορά συνεχώς, και όμως έχει ακροαματικότητα. Το καταλαβαίνεις από της διαφημίσεις. Τώρα εάν είναι μαλακια φαίνεται!!! :hmm: :dunno: :hmm: :dunno:

είμαι φίλη. το ξέρω ότι έχει μεγάλη επιτυχία ακόμη και στις επαναλήψεις αλλά το θεωρώ μεγάλη πατάτα

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Το Καφέ της Χαράς μαλακία ήταν.Ειδικά ο Ρώμας στο ρόλο του καψούρη με γυναίκα ήταν όλα τα λεφτά. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom