erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
και με τι μούτρα θα παρουσιάζομαι στο σαιτ ;μην το κοψεις γιατι θα στεναχωρηθει ο φιλος σου ο Λευτερακης
και με τι μούτρα θα παρουσιάζομαι στο σαιτ ;μην το κοψεις γιατι θα στεναχωρηθει ο φιλος σου ο Λευτερακης
Κανενα δεν σου αρεσει αλλα ολες τις λεπτομερειες τις γνωριζεις ρε μπαγασααπο τους γραφικοτερους ρολους....,μια καρικατουρα Κουρκουλου στο "Χωμα βαφτηκε κοκκινο"....τον ειχε παιξει ο μιστερ "πηγα με 100 γκομενες μεχρι τα 20 μου"
Οσο για τον Ρωμα και την Χατζησοφια το συνηθιζουν με τα "δανεια" απο ταινιες....Και το Δελληγιανειο παρθεναγωγειο το χαμογελο της μονα λιζα με ολιγη απο Συραννο Ντε Μπερζερακ και προβα νυφικου ητανε....Ασε που δεν υπαρχει παρθενογενεση...
Εντάξει προφανώς για να κρατήσει το σίριαλ 3 χρόνια θα ξεφύγεις απ'το σενάριο της ταινίας.
Και θα ήταν προτιμότερο να βάλουν έναν χίπι γκόμενο να γκομενίζει με τη πρωτευουσιάνα (που κάποια στιγμή το βάλανε κι αυτό) απο το να μου το παίζει ο Ρώμας ερωτύλος. Εμετικό!
Ισχύει και η μεταφορά στα ελληνικά ήταν πάρα πολύ πετυχημένη απ'την Παπαδοπούλου.
Κάποια στιγμή κάποιοι πήγαν να κάνουν και τα Φιλαράκια και ήταν τεράστια αποτυχία δε νομίζω καν να το θυμάται κανεις.
Καλά πέρα απ'τις άπειρες σκηνές απ'τα Φιλαράκια που έχει κλέψει ο Παπακαλιάτης...!
Κανενα δεν σου αρεσει αλλα ολες τις λεπτομερειες τις γνωριζεις ρε μπαγασα
ρε Χουρρεμ Σουλταν εχω δηλωσει οτι μου αρεσε πολυ το Δελληγιανειο
είναι remake απο ξενη σειρά
χειροτερος απο γκρινιαρα γκομενα εισαι
Φίλε μου! το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ! παίζετε για 6η φορά συνεχώς, και όμως έχει ακροαματικότητα. Το καταλαβαίνεις από της διαφημίσεις. Τώρα εάν είναι μαλακια φαίνεται!!!Και το αισχρό το Κωλοκοτρονίτσι ήταν rip off απ'το Chocolat αλλά δεν είχε βγει τίμια ο Ρώμας να το πει παρα μόνο όταν το παρατήρησαν κάποιοι.
Τουλάχιστον για το modern family ¨η τη μουρμουρα το κάνουν επίσημα και λένε ότι κάνουν δισκευή της ξένης σειράς αγοράζοντας τα πνευματικά δικαιώματα.
χειροτερος απο γκρινιαρα γκομενα εισαι
εσυ μας ζαλισες με το ποσο τελειο ειναι το παρταλι και οτι οσους δεν μας αρεσει οφειλεται στο οτι δεν εχει ξεκωλακια...
Δεν αντέχεις την διαφορετική άποψη και πολύ έτσι;
Οταν δεν στηριζεται σε επιχειρηματα αλλα μονο υποθεσεις, οχι
οτι εσύ εχεις επιχειρήματα ;
Ισπανικής. Escenas De Matrimonio.Δεν έχω ιδέα κάποιας Βραζιλιάνικης, Ισπανικής ή Ιταλικής?
Όχι Αμερικάνικης πάντως
Έχω ακούσει ηθοποιούς της σειράς που το έχουν πει σε συνεντεύξεις τους
Τον Κυριακίδη θυμάμαι σίγουρα να το έχει πει
ακριβως αυτη ειναι η επιτυχια του, το σουρεαλ στοιχειο. μαθε να σεβεσαι κ την αποψη οσων έχουν αλλα γουστα απο εσενα σε μια τηλεοπτικη σειρα.για το συγκεκριμενο σηριαλ τα εξεφρασα πιο πανω....
οτι ο σεναριογραφος εχει μπερδεψει την Οκλαχομα με τον Αχλαδοκαμπο λχ
Φίλε μου! το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ! παίζετε για 6η φορά συνεχώς, και όμως έχει ακροαματικότητα. Το καταλαβαίνεις από της διαφημίσεις. Τώρα εάν είναι μαλακια φαίνεται!!!