Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το κατω παρταλι ειναι αλλο ενα σκουπιδι μεσα στη χαβουζα της ελληνικης τηλεορασης. Επισης προσεχως ερχεται κι αλλο, με πολυ ''πρωτοτυπο'' σεναριο.

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ηταν ιδιαίτερα δημοφιλής, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις και τις 5 σεζόν μετάδοσής της στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η ελληνική εκδοχή της πολυβραβευμένης αμερικανικής σειράς Modern Family έρχεται στο Mega και είναι ένα κωμικό, ενίοτε ανορθόδοξο αλλά πάντα στοργικό πορτρέτο της καθημερινότητας μιας σύγχρονης οικογένειας.
Ο Τάκης, πατέρας της Φαίης και του Δημήτρη, χώρισε μετά από πολλά χρόνια γάμου και ξαναπαντρεύτηκε την Κάρμεν - μια εντυπωσιακή και αρκετά νεότερή του γυναίκα, κολομβιανής καταγωγής, η οποία έχει ήδη ένα αγοράκι από τον πρώτο της γάμο, τον Ντιέγκο.
Η Φαίη με τον σύζυγό της Φίλιππο έχουν τρία παιδιά: τη Δανάη, την Αλεξάνδρα και τον Πάνο. Η Φαίη άφησε την καριέρα της για χάρη της οικογένειάς της και προσπαθεί να αναθρέψει σωστά τα παιδιά της, ενώ ο Φίλιππος είναι μάλλον πιο ξέγνοιαστος και τον ενδιαφέρει περισσότερο να είναι ένας cool μπαμπάς για τα παιδιά του.
Ο Δημήτρης, εσωστρεφής και συγκρατημένος, και ο Λάμπρος, χαλαρός και τύπος «έξω καρδιά», είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να υιοθετήσουν ένα μωράκι.
Τρεις οικογένειες με προβλήματα συνηθισμένα και ασυνήθιστα, με αρκετή τρέλα αλλά και πολλή αγάπη. Τρεις οικογένειες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους που συνθέτουν έναν πολύχρωμο καμβά. Μια σύγχρονη ματιά για το τι σημαίνει οικογένεια στις μέρες μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος (Τάκης), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Ζέτα Δούκα (Φαίη), Κλέλια Ρένεση (Κάρμεν), Δημήτρης Μακαλιάς (Δημήτρης), Γιώργος Τζαβάρας (Λάμπρος)

Διασκευή σεναρίου: Αποστόλης Τσαούσογλου
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: JK Καραγιάννης
Αυτη ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες,και λογω Σοφια Βεργκαρα.Λιγο αν πιασουν τα αστεια της σειρας της αμερικανικης,θα εχει επιτυχια.

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Βρήκα πως θα αυξηθεί το τηλεοπτικό κοινό του κάτω παρταλίου με έγκριτα μέλη του μπου. Θα πρέπει να μπει η μαριάννα στο σενάριο  :rockon: :rockon: :rockon:

Ποια ειναι η Μαριαννα?  :think:

Επισης μαντεψε ποιοι γνωστοι πεταμενοι(κατα τα λεγομενα σου) αποθεωνουν το σηριαλ  :rolleyes:

www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/rantevou-sto-katw-partali.2649422.html]http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/rantevou-sto-katw-partali.2649422.html[/url]

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
Ενα χλιαρο προς ανεκτα συμπαθητικο ως προς την θεματολογια του σηριαλ, σαρωνει στα νουμερα τηλεθεασης καθε Δευτερα λες και ειναι κανενα παγκοσμιο αξιοπεριεργο....Τι στο καλο εχουνε παθει ολοι και πως εξηγειται αυτη η επιτυχια?  :think: :think: :think:
καπως ετσι εβγαινε κυβερνηση η νεα δημοκρατια και το πασοκ,με την ιδια λογικη.με πιασες?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ποια ειναι η Μαριαννα?  :think:

Επισης μαντεψε ποιοι γνωστοι πεταμενοι(κατα τα λεγομενα σου) αποθεωνουν το σηριαλ  :rolleyes:

www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/rantevou-sto-katw-partali.2649422.html]http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/rantevou-sto-katw-partali.2649422.html[/url]

η μαριαννα αναγνωστοπουλου :grin: το κειμενο που μου βγαζε δεν λεει κατι και δεν καταλαβα ποιοι πεταμενοι ηθοποιοι κατα τα λεγομενα μου αποθεωνουν το σηριαλ; :2funny:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
η μαριαννα αναγνωστοπουλου :grin: το κειμενο που μου βγαζε δεν λεει κατι και δεν καταλαβα ποιοι πεταμενοι ηθοποιοι κατα τα λεγομενα μου αποθεωνουν το σηριαλ; :2funny:

το σαιτ που λες πεταμενο (και ειναι) αποθεωνει το σηριαλ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καπως ετσι εβγαινε κυβερνηση η νεα δημοκρατια και το πασοκ,με την ιδια λογικη.με πιασες?

Καλά έχετε μπλεξει την πουτσα με την βουρτσα.  Οταν παιζόταν τα εγκληματα και οι απαράδεκτοι που εκαναν επιτυχια στην τιβι και ήταν εξαιρετικες σειρες, δεν εβγαινε κυβερνηση η νεα δημοκρατια και το πασοκ; :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ε και; Μπορει να τους αρεσε . Επειδή δεν συμφωνω με το σαιτ θα καταδικάσω κατι που μου αρεσει; :think:

δεν θελω να καταδικασεις κατι, απλα ανεφερα οτι συμπιπτουν τα γουστα σου με τα Κωστοπουλακια  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν θελω να καταδικασεις κατι, απλα ανεφερα οτι συμπιπτουν τα γουστα σου με τα Κωστοπουλακια  ;)

Τι λε ρε παλικαρακι σοβαρά; Αν κάποιος μαλάκας δηλαδή, συμφωνεί σε ενα θέμα με εμένα,  τον κάνει αυτόματα μη μαλάκα και τανάπαλιν. Ωραία σκέψη. Επιπέδου. Θα κόψω το παρταλι να αρχίσω να σκέφτομαι έτσι γαμάτα και ορθά  :2funny: :2funny:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Σχετικά με το Κάτω Παρτάλι! έγραψα ότι μου αρέσει. Τώρα, ένας μοναδικός ο Μανουσακης, κατάφερε και έγραψε σήριαλ που έσπασαν ρεκόρ τηλεθέασης. Το {Ψίθυροι Καρδιάς} έπιασε 60%!  η το{ Μη μου λες αντίο} και πολλά αλλα..Γι’αυτό τα τούρκικα σήριαλ, κάνουν θραύση. Είναι πλούσια από όλες της πλευρές και οι ηθοποιοί τους, πληρώνονται με ψιλά κασέ, όπως κάποτε και οι δικοί μας. Ο αξεχαστος Σεργιανοπουλος στο{ Δυο ξένοι} έπαιρνε 10000 ε το επεισόδιο.  Γι αυτό λοιπόν μακάρι να γράφονται ωραία σήριαλ όπως ο Αποστόλου Ρήγας. Αλλά δεν πληρώνονται και τα σταματούν. Και το άλλο ωραίο δίδυμο, Μπεζος! Δανδουλακι! Φανταστικοί στο {Το σπίτι της Εμας}  :tickedoff: :2funny: :tickedoff: :2funny: :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σχετικά με το Κάτω Παρτάλι! έγραψα ότι μου αρέσει. Τώρα, ένας μοναδικός ο Μανουσακης, κατάφερε και έγραψε σήριαλ που έσπασαν ρεκόρ τηλεθέασης. Το {Ψίθυροι Καρδιάς} έπιασε 60%!  η το{ Μη μου λες αντίο} και πολλά αλλα..Γι’αυτό τα τούρκικα σήριαλ, κάνουν θραύση. Είναι πλούσια από όλες της πλευρές και οι ηθοποιοί τους, πληρώνονται με ψιλά κασέ, όπως κάποτε και οι δικοί μας. Ο αξεχαστος Σεργιανοπουλος στο{ Δυο ξένοι} έπαιρνε 10000 ε το επεισόδιο.  Γι αυτό λοιπόν μακάρι να γράφονται ωραία σήριαλ όπως ο Αποστόλου Ρήγας. Αλλά δεν πληρώνονται και τα σταματούν. Και το άλλο ωραίο δίδυμο, Μπεζος! Δανδουλακι! Φανταστικοί στο {Το σπίτι της Εμας}  :tickedoff: :2funny: :tickedoff: :2funny: :thumbsup:
Ιπποτη να μαντεψω οτι ο αγαπημενος σου ηρωας ειναι ο μανωλης  :grin:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τι λε ρε παλικαρακι σοβαρά; Αν κάποιος μαλάκας δηλαδή, συμφωνεί σε ενα θέμα με εμένα,  τον κάνει αυτόματα μη μαλάκα και τανάπαλιν. Ωραία σκέψη. Επιπέδου. Θα κόψω το παρταλι να αρχίσω να σκέφτομαι έτσι γαμάτα και ορθά  :2funny: :2funny:

μην το κοψεις γιατι θα στεναχωρηθει ο φιλος σου ο Λευτερακης  :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Απ' αυτήν την αηδία μόνο αυτή η τρισάθλια χοντρή που κακαρίζει σαν κότα όταν γελάει (συνεχώς) λείπει. Δε μπορεί, θα είναι guest σε κάποιο απ' τα επόμενα επεισόδια.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Απ' αυτήν την αηδία μόνο αυτή η τρισάθλια χοντρή που κακαρίζει σαν κότα όταν γελάει (συνεχώς) λείπει. Δε μπορεί, θα είναι guest σε κάποιο απ' τα επόμενα επεισόδια.

:grin:  Αυτη?

URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366