alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Λες να γραφει τις ατακες της Βιβιαν?Σ ενα σηριαλ πέρα απ το βασικό σεναριο υπάρχουν κι άλλοι που γράφουν διαλόγους πχ,μπορεί η έρι να είναι στο τιμ.
Λες να γραφει τις ατακες της Βιβιαν?Σ ενα σηριαλ πέρα απ το βασικό σεναριο υπάρχουν κι άλλοι που γράφουν διαλόγους πχ,μπορεί η έρι να είναι στο τιμ.
Τι μαλακες εισαστε.Αντι να βλεπετε αντρικες σειρες,Walking dead,Californication,Arrow,Game of Thrones
εχεις πληροφοριες εκ των εσω ε?
Το σενάριο το έγραφα στην τουαλέτα και τους το έστελνα με μέιλ απ το κινητό στο showtime.Ναι αμα θες να δεις κατι βγαλμενο μεσα απο την ζωη ρεαλιστικο και πρωτοτυπο σιγουρα το Californication ειναι οτι πρεπει
Της το 'πε ο λευτέρης. Ριρή τον φωνάζει
Της το 'πε ο λευτέρης. Ριρή τον φωνάζει
Λες να γραφει τις ατακες της Βιβιαν?
Ούτε εσύ θα το δεις; Εσυ κάθεσαι διαβάζεις κάτι χαζοάρθρα με κάθε πεταμένη και αυτό σου ρίχνει το επίπεδο;
Λες να γραφει τις ατακες της Βιβιαν?
Ο χαρακτήρας της βίβιαν μοιάζει με της σάσας του ντόλτσε βίτα, του παπαπέτρου πάλι. Μόνο που η διαφορά της μπαλανίκα κι αυτής που υποδύεται τη βίβιαν είναι χαώδης
Πλακα κανεις, ετσι?Ο χαρακτήρας της βίβιαν μοιάζει με της σάσας του ντόλτσε βίτα, του παπαπέτρου πάλι. Μόνο που η διαφορά της μπαλανίκα κι αυτής που υποδύεται τη βίβιαν είναι χαώδης
τι να δεις ρε τυπε πλακα μας κανεις;δεν βλεπεταιΚαι οι δύο τις λυσσάρες δεν κάνουν;
Καλά το παρτάλι δεν το έχω δει πολύ, δε μ' αρέσει
.............. που γοητευτηκε απο τα καλλη του Θαναση απο το OTE Double Play
Και οι δύο τις λυσσάρες δεν κάνουν;
Καλά το παρτάλι δεν το έχω δει πολύ, δε μ' αρέσει
Δεν διαβασες τι εγραψε η Ερι? Εχει κοιλιακους φετες λεει.Αυτός ο ελενίτσας δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί αρέσει στις γκόμενες, σαν κάστορας είναι
τι καραγκιόζης ελεεινός ειναι αυτός.Οχι ρε η Σασα ηταν γνησια λουτσοhunter ενω η Βιβιαν ειναι μια ψωνισμενη στην κοσμαρα της που γοητευτηκε απο τα καλλη του Θαναση απο το OTE Double Play
τι να δεις ρε τυπε πλακα μας κανεις;δεν βλεπεται
Οχι ρε η Σασα ηταν γνησια λουτσοhunter ενω η Βιβιαν ειναι μια ψωνισμενη στην κοσμαρα της που γοητευτηκε απο τα καλλη του Θαναση απο το OTE Double Play
τσιμιτσέλησ,χαλκιάς,οτές σ ένα σήριαλ?τι λες τώρα?Α οκ. Πετυχα τη φάση που έκανε σαν λυσασμένη όταν είδε τον παιδαρά και εμπερδεύθην!
Δεν το 'χω δε και πολύ το κατ παρτάλ