Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
αμα ειχε και καμια ασπρη γατα να χαιδευει οταν κοιταει τα βιντεο θα επαιζε στα ισια και τον Ερνεστ σταυρο Μπλοφελντ
Σε λίγο έχει το άλλο αγαπημένο σου, αυτό με το μαστουρωμένο σκυλί που μιλάει
Bιαστηκαν ν αντεπιτεθουν στην λαιλαπα των τουρκοσειρωνΤο σπιτι της Εμμας παιζει με το Δια ταυτα στα σημεια για να παρει χρυσο μεταλιο χειροτερου σηριαλ για φετος
Bιαστηκαν ν αντεπιτεθουν στην λαιλαπα των τουρκοσειρων
Και βεβαια οποιοs βιαζεται..........
καλά ρε,πλάκα κάνετε; :S μόλις είδα για πρώτη φορά τη σειρά...γαμάτη!τρελό γέλιο!!!!
πες τακαλά ρε,πλάκα κάνετε; :S μόλις είδα για πρώτη φορά τη σειρά...γαμάτη!τρελό γέλιο!!!!
Τύπε με πρόλαβες! Κι εμένα μια χαρά μου φάνηκε το επισόδειο που μόλις είδα.
Δεν ήταν και "Τα απομεινάρια μιας μέρας" ούτε "Οι γέφυρες του Μάντισον", αλλά δεν φιλοδοξούσε καν κάτι τέτοιο.
Μια αξιοπρεπής Ελληνική τελεοπτική σειρά που με έκανε και γέλασα πάντως ήταν...
Τι βγαζει γελιο;;;
Ο τονος φωνης του πουστη;;;
ή η ξανθια που το παιζει μπι μπο;;;;
Κ αυτο λεμε..δεν παιζει ο χαλκιας πλεον..
σειρες του κωλου
κριμα για τον παπαετρου..σαν τον ρηγα καταντησε...
ειπαμε κριμα για τον παπαπετρου...ρηγας καταντησε..
σειρα για 15χρονα..
και μεσα σ ολα και με πουστηδες..να βλεπουν τα μικρα παιδακια πουσταρες να επιμορφωνονται
Η εικονα του γελοιου,μονιμως λυσσασμενου για γκομενους,υστερικου, ετοιμολογου πουστη μπαινει σε καθε σπιτι που ειναι μικρα παιδακια..οπως και του πετυχημενου, νεοπλουτου, ξεκωλου που κανει πρωιναδικο και οταν καθεται σταυροποδι βλεπεις το βρακι της
εχεις δει σε κανα σηριαλ πουστη να κανει τον χαζο;;;
οσοι κανουν πουστηδες τους κλοουν απο το τσιρκο παιζουν
Κάνεις λάθος.κανενας δεν εγινε πουστης επειδη ειδε εναν στην τηλεοραση...αλλα ο συγκεκριμενος ειναι καρικατουρα πουστη κλοουν οπως ολοι οι αντιστοιχοι ρολοι τα τελευταια 20 χρονια στην ελληνικη τηλεοραση....
καλα ασε τα παιδια....εσυ το σκεφτηκες?να γινεις πουστης για να πετυχεις?Κάνεις λάθος.
Οταν τα νεα παιδια ανοιγουν την τηλεοραση και βλεπουν πουστηδες στα πρωιναδικα, πουστηδες στα σηριαλ ως εξυπνους ατακαδορους, πουστηδες σαν υποψηφιους δημαρχους, πούστηδες ΠΑΝΤΟΥ, ε ελα πες μου κι εσυ ρε φιλε, αν θα αρχισει να δουλευει μεσα στο μυαλουδακι τους οτι το πουστιρλίκι ειναι εισιτηριο για την επιτυχια και την αναγνωριση.