House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Νο forplay?> Με εσένα δεν θα φιληθώ να ξες
Νο forplay?> Με εσένα δεν θα φιληθώ να ξες
ε μαΝο forplay?
Καργιόλες μόνο για σεξ μας θέλετε.
Παπαδοπούλου
αναρωτιουνται γιατι κανει εξηνταρια το Παρταλι...
γιατι τους Ελληναρες τους ειχες για εξυπνους?
μια ζωη τηλεσκουπιδια βλεπουν...ειναι τα μονα που μπορει να επεξεργαστει ο εγκεφαλος τους....
συνηθως λενε βεβαια...θελω να δω κατι ευκολο...λες κ υπαρχει στιγμη που καθονται να δουν κατι σοβαρο.....
καναπες-χαζοκουτι κ κ μνημονια ως το 2030.....
Ρισπέκτ στη Δήμητρα.
λαιονακι δεν εχει βυζια. Στο λέω μπας και μπερδεύτηκες..
η ακροαματικοτητα ΔΕΝ αποτελει κριτηριο..απλα και ομορφα.δηλαδη ακροαματικοτητα εχει μονο οτι ειναι σκουπιδι σε σειρα; και οι μοναδικοι με γουστο εχουν μαζευτει εδω μεσα;
Ποιος είπε αυτό?Καμία σχέση.δηλαδη ακροαματικοτητα εχει μονο οτι ειναι σκουπιδι σε σειρα; και οι μοναδικοι με γουστο εχουν μαζευτει εδω μεσα;
Δε χρειάζεται, με τέτοιο μυαλό της καθόμουν άνετα
η ακροαματικοτητα ΔΕΝ αποτελει κριτηριο..απλα και ομορφα.
μιας και αναφερθηκε η Παπαδοπουλου,μερικα απογευματα παρακολουθω για 35η φορα το "σ αγαπω-μ αγαπας"
και μου βγαζει ακομη την ιδια φρεσκαδα...εχει καμια σχεση με το Παρταλι στο οποιο ο "ηθοποιος" Τσιμιτσελης
παιζει τον οργισμενο-ανωριμο εφηβο ετων 40 για χιλιοστη φορα στην καριερα του;
μαλλον οχι.
βυζιά βλέπεις κάθεσαι, πεζεντάκου βλέπεις κάθεσαι, μυαλό βλέπεις κάθεσαι. Σε τι τέλμα έχεις πέσει;
Ποιος είπε αυτό?Καμία σχέση.
Άσε αν έχουμε γούστο(γνώση,αισθητική)εμείς.Η σειρά εκτίθεται προς κρίση του όποιου πιθανού κοινού της.
Εκφράζεται υποκειμενική άποψη πως είναι για τα (ατάιστα καμιά βδομάδα)σκυλιά.
Ε αμα ειναι ετσι το μοντερνα οικογενεια που αρχιζει στις 20 του μηνα,θα σκισει αντο "σ αγαπω μ αγαπας" ηταν ελληνικη μεταφορα απο ξενη σειρα για αυτο ηταν καλο
Άμα κάτσω και σε σένα θα πάρω περίστροφο και θα κάνω το απονενοημένο διαβημα που λέει κι ο λάκης
Δηλαδή κάθεσαι σε όλες εκτός απο εμένα. Διάβολε. Κάνατε κίνημα; Πηδήκετε όλες εκτός της ερι; :o
Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου μόνο.Και μ αρέσουν πολλές βητατζούρες.Μα όλοι το βρίζετε. Δεν μπορεί θα έχετε υψηλό επίπεδο