House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Νο forplay?>Με εσένα δεν θα φιληθώ να ξες
Νο forplay?>Με εσένα δεν θα φιληθώ να ξες
ε μαΝο forplay?![]()
Καργιόλες μόνο για σεξ μας θέλετε.
αναρωτιουνται γιατι κανει εξηνταρια το Παρταλι...
γιατι τους Ελληναρες τους ειχες για εξυπνους?
μια ζωη τηλεσκουπιδια βλεπουν...ειναι τα μονα που μπορει να επεξεργαστει ο εγκεφαλος τους....
συνηθως λενε βεβαια...θελω να δω κατι ευκολο...λες κ υπαρχει στιγμη που καθονται να δουν κατι σοβαρο.....
καναπες-χαζοκουτι κ κ μνημονια ως το 2030.....
λαιονακι δεν εχει βυζια. Στο λέω μπας και μπερδεύτηκες..![]()
η ακροαματικοτητα ΔΕΝ αποτελει κριτηριο..απλα και ομορφα.δηλαδη ακροαματικοτητα εχει μονο οτι ειναι σκουπιδι σε σειρα; και οι μοναδικοι με γουστο εχουν μαζευτει εδω μεσα;![]()
Ποιος είπε αυτό?Καμία σχέση.δηλαδη ακροαματικοτητα εχει μονο οτι ειναι σκουπιδι σε σειρα; και οι μοναδικοι με γουστο εχουν μαζευτει εδω μεσα;![]()
Δε χρειάζεται, με τέτοιο μυαλό της καθόμουν άνετα![]()
η ακροαματικοτητα ΔΕΝ αποτελει κριτηριο..απλα και ομορφα.
μιας και αναφερθηκε η Παπαδοπουλου,μερικα απογευματα παρακολουθω για 35η φορα το "σ αγαπω-μ αγαπας"
και μου βγαζει ακομη την ιδια φρεσκαδα...εχει καμια σχεση με το Παρταλι στο οποιο ο "ηθοποιος" Τσιμιτσελης
παιζει τον οργισμενο-ανωριμο εφηβο ετων 40 για χιλιοστη φορα στην καριερα του;
μαλλον οχι.
βυζιά βλέπεις κάθεσαι, πεζεντάκου βλέπεις κάθεσαι, μυαλό βλέπεις κάθεσαι. Σε τι τέλμα έχεις πέσει;
Ποιος είπε αυτό?Καμία σχέση.
Άσε αν έχουμε γούστο(γνώση,αισθητική)εμείς.Η σειρά εκτίθεται προς κρίση του όποιου πιθανού κοινού της.
Εκφράζεται υποκειμενική άποψη πως είναι για τα (ατάιστα καμιά βδομάδα)σκυλιά.
Ε αμα ειναι ετσι το μοντερνα οικογενεια που αρχιζει στις 20 του μηνα,θα σκισει αντο "σ αγαπω μ αγαπας" ηταν ελληνικη μεταφορα απο ξενη σειρα για αυτο ηταν καλο![]()
Άμα κάτσω και σε σένα θα πάρω περίστροφο και θα κάνω το απονενοημένο διαβημα που λέει κι ο λάκης
Δηλαδή κάθεσαι σε όλες εκτός απο εμένα. Διάβολε. Κάνατε κίνημα; Πηδήκετε όλες εκτός της ερι; :o
Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου μόνο.Και μ αρέσουν πολλές βητατζούρες.Μα όλοι το βρίζετε. Δεν μπορεί θα έχετε υψηλό επίπεδο![]()