Νέα

Πώς στο καλό κάνει 50άρια και 60άρια το "Κάτω Παρτάλι";

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 916
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Κάνεις λάθος.
Οταν τα νεα παιδια ανοιγουν την τηλεοραση και βλεπουν πουστηδες στα πρωιναδικα, πουστηδες στα σηριαλ ως εξυπνους ατακαδορους, πουστηδες σαν υποψηφιους δημαρχους, πούστηδες ΠΑΝΤΟΥ, ε ελα πες μου κι εσυ ρε φιλε, αν θα αρχισει να δουλευει μεσα στο μυαλουδακι τους οτι το πουστιρλίκι ειναι εισιτηριο για την επιτυχια και την αναγνωριση.

Στην τελικη ειναι κατα ποσο θελει ο καθενας το 10χρ0νο, 12χρονο, 14χρονο παιδακι του να καθεται μπροστα στην τιβι και να βλεπει τον πουστη δυο μετρα με το πααπιγιον και το μωβ παπουτσι  ν αναφωνει: ''καλεεεε τι αντρακλας ειναι αυτοοςςςςς''

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καλα ασε τα παιδια....εσυ το σκεφτηκες?να γινεις πουστης για να πετυχεις?
αφηστε της μαλακιες ρεεεεε
Οταν ημουν εγω παιδι, η τηλεοραση δεν εδειχνε τετοιες μαλακίες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στην τελικη ειναι κατα ποσο θελει ο καθενας το 10χρ0νο, 12χρονο, 14χρονο παιδακι του να καθεται μπροστα στην τιβι και να βλεπει τον πουστη δυο μετρα με το πααπιγιον και το μωβ παπουτσι  ν αναφωνει: ''καλεεεε τι αντρακλας ειναι αυτοοςςςςς''
Ναι, θα καθομαι εγω ολη μερα να ελεγχω πότε θα βγαινουν οι πουστηδες στην τηλεοραση για να την κλεινω. Ασε μας ρε φιλε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι, θα καθομαι εγω ολη μερα να ελεγχω πότε θα βγαινουν οι πουστηδες στην τηλεοραση για να την κλεινω. Ασε μας ρε φιλε.

γεμισαμε πουσταρια τυποι. σε λιγο οταν θα γινονται συστασεις δε θα σε ρωτανε τι δουλεια κανεις αλλα αν δινεις κωλο. και θα μορφαζουν αναλογα την απαντηση

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
χθες ειδα για πρωτη φορα το κατω παρταλι(το 4ο επειδσοδιο της σειρας ηταν αν δεν κανω λαθος)
με τοσο κραξιμο που εχει φαει απο εδω περιμενα να ειναι απιστευτη μαλακια (επιπεδου δια ταυτα,το αλλο με το σκυλι κτλ...)
εμενα μου φανηκε ενδιαφερουσα σειρα, με ιδιατερη αισθητικη για ελληνικο σιριαλ και που περα απο τα αστεια(τα οποια αστεια εχει,δεν ξεκαρδιστηκα κιολας) εχει και μια ιστορια εν εξελιξει που περιμενεις να δεις που το παει (τουλαχιτσον δεν ειναι το κλασικο ερωτικο τριγωνο,τετραγωνο κτλ..)
θα θελα να την δω παντως για να δω που το παει...βλεπετε ευχαριστα(τουλαχιστον απο το ενα επεισοδιο που ειδα....)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχω να δω ελληνικη σειρα απο τον δογκανο

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Βρωμάτε φορμόλη εδώ μέσα :rolleyes:

Έχω πορωθεί με την σειρά!από χθες έχω δει 5 επεισόδια! :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Alex αν βρισκόσουν στο δίλημα να γίνει ο γιός σου πούστης ή κομμουνιστής τί θα επέλεγες; :grin:

Εγώ δεν έχω αγόρια, αλλά ο αδερφός μου που έχει και είναι φανατικός βάζελος, είχε πει την μεγάλη κουβέντα.
"Σιγά τώρα το πρόβλημα μην γίνει πούστης το παιδί, Ολυμπιακός να μην γίνει!" Τί ήτανε να το πει; Από τα νήπια είχε γκόμενα ο μικρός και αναμφισβητήτου ανδρισμού, αλλά "γαύρος" το παιδί! :cheesy: :cheesy:
Είδε κι έπαθε ο δόλιος πατέρας να τον κάνει βάζελο στο τέλος τα κατάφερε βέβαια, αλλά παιδεύτηκε πολύ!
Μην σου πω πιο εύκολο θα του ήταν να τον κάνει straight από gay!! :)

Στα σοβαρά όμως τώρα, η ομάδα σου ακόμα και η πολιτική σου τοποθέτηση είναι σαφώς θέμα επιλογής. Η σεξουαλικές σου προτιμήσεις όμως είναι πρωτίστως έμφυτες. Αυτοί που είναι να γίνουν gay ή που θα γίνουν ή που μια ζωή καταπιεσμένοι και δυστυχισμένοι straight θα παραμείνουν. Προσωπικά θα προτιμούσα το παιδί μου να είναι ευτυχισμένο με την όποια επιλογή του, παρά δυστυχισμένο επειδή θα έπρεπε να ακολουθήσει τις δικές μου επιλογές και πρότυπα.
Και κάτι ακόμα! Στον πατέρα μου ασφαλώς και δεν θα του συγχωρούσα το να ήταν πούστης όπως και στην μάνα μου το να ήταν πουτάνα, διότι είχαν επιλέξει να κάνουν παιδιά άρα θα έπρεπε να έχουν μια συμβατική ζωή που να μην με κάνει να ντρέπομαι, μου το χρωστούσαν αυτό!

Στα παιδιά μου και τα δύο θα τα συγχωρούσα. Δεν μου χρωστάνε τίποτα, τους χρωστάω τα πάντα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
κανενας δεν εγινε πουστης επειδη ειδε εναν στην τηλεοραση...αλλα ο συγκεκριμενος ειναι καρικατουρα πουστη κλοουν οπως ολοι οι αντιστοιχοι ρολοι τα τελευταια 20 χρονια στην ελληνικη τηλεοραση....
:rockon: :rockon: :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κάνεις λάθος.
Οταν τα νεα παιδια ανοιγουν την τηλεοραση και βλεπουν πουστηδες στα πρωιναδικα, πουστηδες στα σηριαλ ως εξυπνους ατακαδορους, πουστηδες σαν υποψηφιους δημαρχους, πούστηδες ΠΑΝΤΟΥ, ε ελα πες μου κι εσυ ρε φιλε, αν θα αρχισει να δουλευει μεσα στο μυαλουδακι τους οτι το πουστιρλίκι ειναι εισιτηριο για την επιτυχια και την αναγνωριση.
Όσοι δηλαδή καταλάβουν ότι με το πουστριλίκι πας μπροστά,θα γίνουν αυτομάτως πούστηδες ακόμα κ αν δεν τους βγαίνει;

Τι συλλογισμός είναι αυτός;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Άλλο πρότυπο προβάλουν τα κανάλια! Την ομορφούλα και ψιλοανεγκέφαλη ξανθιά (π.χ. Σπυροπούλου) που γίνεται πληρωμένη γκόμενα του γελοίου χοντρού γέρου και έτσι απογειώνεται η καριέρα της.
Καλύτερα λεσβία η κόρη μου να είναι μαζί με μια κοπέλα της ηλικίας της, παρά γκόμενα του γλοιώδους χοντρού παλιόγερου!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
Άλλο πρότυπο προβάλουν τα κανάλια! Την ομορφούλα και ψιλοανεγκέφαλη ξανθιά (π.χ. Σπυροπούλου) που γίνεται πληρωμένη γκόμενα του γελοίου χοντρού γέρου και έτσι απογειώνεται η καριέρα της.
Καλύτερα λεσβία η κόρη μου να είναι μαζί με μια κοπέλα της ηλικίας της, παρά γκόμενα του γλοιώδους χοντρού παλιόγερου!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
το χειροτερο ειδος γυναικας που υπαρχει στον κοσμο....
δεν θα καταδεχουμουν ουτε να τις χεσω κατι τετοιες γκομενες....
δυστυχως υπαρχουν οι πιρφοροαγαπουληδες που τις κανουν να αισθανονται θεες.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Όσοι δηλαδή καταλάβουν ότι με το πουστριλίκι πας μπροστά,θα γίνουν αυτομάτως πούστηδες ακόμα κ αν δεν τους βγαίνει;

Τι συλλογισμός είναι αυτός;
απλη αναγωγη ηλιθιοτητος και καθωσπρεπει παραλογισμου,
μπολιασμενη με ενα μιγμα προπολεμικων κλισε αντιληψεων του τυπου "πυροβολειστε την πουσταρα".
απο τους βασικους πυλωνες της φαιδρης και υποκριτικης κοινωνιας που ζουμε σημερα.

τον συγκεκριμενο γενικα μην τον παιρνεις σοβαρα υποψιν,ενα αποβλακωμενο κομματικο απολιθωμα ειναι.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
απλη αναγωγη ηλιθιοτητος και καθωσπρεπει παραλογισμου,
μπολιασμενη με ενα μιγμα προπολεμικων κλισε αντιληψεων του τυπου "πυροβολειστε την πουσταρα".
απο τους βασικους πυλωνες της φαιδρης και υποκριτικης κοινωνιας που ζουμε σημερα.

τον συγκεκριμενο γενικα μην τον παιρνεις σοβαρα υποψιν,ενα αποβλακωμενο κομματικο απολιθωμα ειναι.
Συμφωνώ κ θα έχω υπ'όψιν μου αυτό που μου λες...

Το έχω ψιλοκαταλάβει δηλαδή,αλλά μερικά πράγματα που διαβάζω δεν μπορώ να μην τα σχολιάσω,πνίγομαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom