Alex αν βρισκόσουν στο δίλημα να γίνει ο γιός σου πούστης ή κομμουνιστής τί θα επέλεγες;
Εγώ δεν έχω αγόρια, αλλά ο αδερφός μου που έχει και είναι φανατικός βάζελος, είχε πει την μεγάλη κουβέντα.
"Σιγά τώρα το πρόβλημα μην γίνει πούστης το παιδί, Ολυμπιακός να μην γίνει!" Τί ήτανε να το πει; Από τα νήπια είχε γκόμενα ο μικρός και αναμφισβητήτου ανδρισμού, αλλά "γαύρος" το παιδί!
Είδε κι έπαθε ο δόλιος πατέρας να τον κάνει βάζελο στο τέλος τα κατάφερε βέβαια, αλλά παιδεύτηκε πολύ!
Μην σου πω πιο εύκολο θα του ήταν να τον κάνει straight από gay!!
Στα σοβαρά όμως τώρα, η ομάδα σου ακόμα και η πολιτική σου τοποθέτηση είναι σαφώς θέμα επιλογής. Η σεξουαλικές σου προτιμήσεις όμως είναι πρωτίστως έμφυτες. Αυτοί που είναι να γίνουν gay ή που θα γίνουν ή που μια ζωή καταπιεσμένοι και δυστυχισμένοι straight θα παραμείνουν. Προσωπικά θα προτιμούσα το παιδί μου να είναι ευτυχισμένο με την όποια επιλογή του, παρά δυστυχισμένο επειδή θα έπρεπε να ακολουθήσει τις δικές μου επιλογές και πρότυπα.
Και κάτι ακόμα! Στον πατέρα μου ασφαλώς και δεν θα του συγχωρούσα το να ήταν πούστης όπως και στην μάνα μου το να ήταν πουτάνα, διότι είχαν επιλέξει να κάνουν παιδιά άρα θα έπρεπε να έχουν μια συμβατική ζωή που να μην με κάνει να ντρέπομαι, μου το χρωστούσαν αυτό!
Στα παιδιά μου και τα δύο θα τα συγχωρούσα. Δεν μου χρωστάνε τίποτα, τους χρωστάω τα πάντα...