Νέα

Πως προτιμάτε το μουνάκι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 410
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε το μουνάκι;

• Tελείως αποτριχωμένο

Ψήφοι: 114 45,1%
  • Ξυρισμένο, αλλά με μια γραμμούλα

Ψήφοι: 79 31,2%
  • Ξυρισμένο, αλλά με λίγες τριχούλες από πάνω

Ψήφοι: 26 10,3%
  • Κουρεμένο με κοντές τριχούλες, αλλά όχι ξυρισμένο

Ψήφοι: 14 5,5%
  • Φυσικό!

Ψήφοι: 20 7,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    253

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
δηλαδη εμεις που εχουμε τριχες και στο στηθος θες να ξυρισουμε και το στηθος μας?για να το γλυφεις καλυτερα? απλα η γυναικα εχει συνηθισει στις τριχες... ενω τριχες στην γυναικα ειναι αντιαισθητικο (γνωμη μου)
Δεν μιλαμε γενικως μιλαμε για καπου συγκεκριμενα νομιζω...και αυτο το οτι η γυναικα εχει συνηθισει στις τριχες που κολλαει?Δηλαδη εμεις γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε στις τριχες και εσεις οχι?Γιατι αν το θετεις ετσι το αντιθετο ειναι οι περισσοτεροι αντρες εχουν πολλες και παντου τριχες...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδη εμεις που εχουμε τριχες και στο στηθος θες να ξυρισουμε και το στηθος μας?για να το γλυφεις καλυτερα? απλα η γυναικα εχει συνηθισει στις τριχες... ενω τριχες στην γυναικα ειναι αντιαισθητικο (γνωμη μου)
συμφωνώ σε αυτό. απ' την άλλη απο τότε που άρχισα να το ξυρίζω χάρηκα γλύψιμο.
ασε που είναι και ξενέρα πάνω στην καύλα να σταματάει και να ψάχνει την τρίχα

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1

Συμφωνω με τον φιλο Κιφινας απολυτως.Το ξυριζω κ εγω κ εχω ευχαριστηθει γλυψιμο.ετσι εχω καταλαβει οτι αρεσει στις γυναικες πολυ το ξυρισμενο κ καθαρο απο τριχες.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Να είμαστε δίκαιοι ρεεε..Πού είναι η ισότητα...Όπως και εμέις γουστάρουμε τα ξυρισμένα μουνάκια έτσι και οι (περισσότερες) γυναίκες γουστάρουν και εμείς να είμαστε ξυρισμένοι.... Οι τρίχες είναι κατά την γνώμη μου (στη συγκεκριμένη περιοχή) άκρως αντιαισθητικές...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω μια φορα εκανα τη μαλακια και μεχρι να ξαναμεγαλωσουν ειδα και επαθα γιατι γρατζουνανε.οποιος το εχει κανει ξερει.ποτε ξανα :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Να είμαστε δίκαιοι ρεεε..Πού είναι η ισότητα...Όπως και εμέις γουστάρουμε τα ξυρισμένα μουνάκια έτσι και οι (περισσότερες) γυναίκες γουστάρουν και εμείς να είμαστε ξυρισμένοι.... Οι τρίχες είναι κατά την γνώμη μου (στη συγκεκριμένη περιοχή) άκρως αντιαισθητικές...
Ειδικά στις περισσότερες αρέσει να γλείφουν και να ρουφάνε ξυρισμένα @@...... ;) ;) ;)

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.917
Συναγωνιστές και Συναγωνίστρια, θα πω την προσωπική μου γνώμη σε αυτό το θέμα. Μου αρέσει να δέχομαι την σύντροφο μου όπως είναι. Το ίδιο με φτιάχνει ένα ξυρισμένο ή ένα αξύριστο μουνάκι, από την στιγμή  που νιώθω κάποια πράγματα παραπάνω για την σύντροφο μου. Τώρα αν καυλώσω και θέλω ξυρισμένο και έχει τρίχες, θα πάρω ένα ξυραφάκι, αφρό, και δεν θα το συζητήσω καθόλου. Προσωπικά είμαι η περίπτωση των αντρών που λέει πιο πίσω η Συναγωνίστρια, που δεν έχω βάλει ούτε ψαλίδι. Δεν είχε τύχει ποτέ να μου εκφράσουν τέτοιες επιθυμίες, κάποια σχέση μου. Εκτός από την τελευταία μου σχέση ή αλλιώς το τελευταίο μου νταλαβέρι... που μου το συζήτησε, όπως το συζητάμε εδώ. Και τις είπα, αφού το θέλει,  θα πάρει ένα ξυραφάκι...(με 4 λεπίδες προτιμά) και να το κάνει όπως ακριβός θέλει. Ελπίζω να το πάρει απόφαση και να το κάνει, κάποια στιγμή...!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στο τέλος οι γυναίκες στα πλαίσια της ισότητας θα ζητάνε από τους άντρες να ξυρίζουν και τον κώλο τους για να τους τον φερμάρουν καλύτερα...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Συναγωνιστές και Συναγωνίστρια, θα πω την προσωπική μου γνώμη σε αυτό το θέμα. Μου αρέσει να δέχομαι την σύντροφο μου όπως είναι. Το ίδιο με φτιάχνει ένα ξυρισμένο ή ένα αξύριστο μουνάκι, από την στιγμή  που νιώθω κάποια πράγματα παραπάνω για την σύντροφο μου. Τώρα αν καυλώσω και θέλω ξυρισμένο και έχει τρίχες, θα πάρω ένα ξυραφάκι, αφρό, και δεν θα το συζητήσω καθόλου. Προσωπικά είμαι η περίπτωση των αντρών που λέει πιο πίσω η Συναγωνίστρια, που δεν έχω βάλει ούτε ψαλίδι. Δεν είχε τύχει ποτέ να μου εκφράσουν τέτοιες επιθυμίες, κάποια σχέση μου. Εκτός από την τελευταία μου σχέση ή αλλιώς το τελευταίο μου νταλαβέρι... που μου το συζήτησε, όπως το συζητάμε εδώ. Και τις είπα, αφού το θέλει,  θα πάρει ένα ξυραφάκι...(με 4 λεπίδες προτιμά) και να το κάνει όπως ακριβός θέλει. Ελπίζω να το πάρει απόφαση και να το κάνει, κάποια στιγμή...!!!

Μη ξεχασεις να πληρωσεις το ξυραφακι.

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Γιατι ετσι δεν ειναι?Ισιοι ειμαστε...Και καλυτερα μην μιλας για τον κωλο.....θελει ιδικο θρεντ...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γιατι ετσι δεν ειναι?Ισιοι ειμαστε...Και καλυτερα μην μιλας για τον κωλο.....θελει ιδικο θρεντ...

Πηγαιντε και στρατο και παρτε και συνταξεις στις ιδιες ηλικιες με εμας αν ειμαστε ισοι.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Aν εννοείς "ίσοι", η ισότητα θα έρθει όταν σταματήσουν τα ευνοικά μέτρα υπέρ των γυναικών (μη υποχρέωση στράτευσης, συντάξεις, ποσοστώσεις στις προσλήψεις και στις εκλογές κλπ)

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Τι στρατο και @@λογιες λετε?εμεις οι γυναικες σας γενναμε πραγμα που δεν μπορει να το αντεξει ο αντρας...μην αρχισω...ειπαμε ο καθενας εχει τον δικο του προορισμο...μην αλλαξοθμε θεμα...τεσπα..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τι στρατο και @@λογιες λετε?εμεις οι γυναικες σας γενναμε πραγμα που δεν μπορει να το αντεξει ο αντρας...μην αρχισω...ειπαμε ο καθενας εχει τον δικο του προορισμο...μην αλλαξοθμε θεμα...τεσπα..

Εσεις γεννατε λεει...

Πας καλα η εκει στην Κολωνου πεφτει πολλη δουλεια και εχει σταματησει το κεφαλι να δουλευει?

Το να γεννας ειναι κατι το βιολογικο, δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τις κοινωνικες υποχρεωσεις και τα δικαιωματα.

Αν ειναι ετσι, να σας εχουμε οπως παλια, που οπως εχετε καταντησει οι περισσοτερες ετσι θα επρεπε, να σας γαμαμε, να γαμαμε και αλλες 50 και να σας εχουμε να μεγαλωνετε τα παιδια ΜΑΣ καθως εσεις απλα θα ειστε για να τα γεννατε.

Νιωσε λιγο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Να αντέξουμε τι; Τις στρίγκλες στα πρόθυρα της εμμηνόπαυσης που αγωνιούν να γκαστρωθούν και που έχει γεμίσει ο κόσμος από δαύτες;

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Συγνωμη ρε παιδια λαθος καταλαβα...για κοινωνικες υποχρεωσεις μιλαμε?Ε τοτε να σας πω...Αφου ειναι ετσι οπως...τα λες τα παλια τα χρονια ηταν ετσι...αλλα ελα ομως που δεν μπορειτε ουτε αυτο να κανετε και γι'αυτο δουλευουμε και εμεις και μαγαλωνουμε τα παιδια ΣΑΣ...και οχι μονο...

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Και επηδι δεν θελω να γαμησουμε και αλλο θρεντ...ασ σταματησουμε εδω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom