Είναι άσχημο γενικά σαν κατάσταση ένας 40ρης να κυκλοφορεί με 20-25 χρονών γυναίκα,άλλο να την πας για ένα ποτό και μετά γαμήσι και γεια σας κι άλλο να τραβιέσαι καιρό μαζί της,ποια η προοπτική θέλω να πω...
Η καθηγήτρια σου η έτρωγε τον μισό της μισθό σε κρέμες κτλ η είχε λόγω κληρονομικότητας τόσο καλό δέρμα.
Ξέρω πενηντάρα με τέτοιο δέρμα που ανήκει στην δεύτερη περίπτωση με μια βοήθεια καλλυντικών βέβαια.
Αποκαλείτε μιλφαρες για 30αρες; Χαχαχχα. Εγώ που είμαι στα πρώτα αντα τις 25-30 τις θεωρώ πιτσιρίκες. εννοείται ψηφίζω μιλφαρα δαγκωτο, οι 35+ ξέρουν να γαμιουνται. Οι μικρές είναι μόνο για μπανιστηρι, τις βαριέμαι , άσε που είναι όλες φεμιναζι
Ψηφίζω Μιλφαρες 40+ αλλά με κορμάρες...το τελευταίο διάστημα έχει γεμίσει ο τόπος με 40+ που έχουν απίστευτα κορμιά ( τις περισσότερες φορές καλύτερα από τις 20αρες) και με τρελαίνουν που σχεδόν όλες έχουν καυλοφατσες και βυζάρες...ειδικά αυτό με τις βυζάρες το έχω ρωτήσει γιατί κάποια στιγμή είχα φρικαρει...και οι δύο μου απάντησαν το ίδιο ακριβώς.Οτι όταν ήταν πιο νέες ήταν μικρότερα.
Και ξέρουν να ντυθούν.Πολυ σημαντικό προσόν αυτό